2020. júliusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2020. november 22.Nem ajánlom a helyet másoknak!
Ez volt a leggyengébb vendéglátó hely, amelybe szerencsétlenségünkre sikerült belebotlani Esztergomban a 3 nap alatt, mentségünkre legyen mondva, hogy az év egyik legforróbb napján délidőben talán elvesztettük egy kicsit a fejünket, vagy hirtelen napszúrást kaptunk. Nem keresek mentségeket, hogy miért nem figyeltem fel az apró kis figyelmeztető üzenetekre az agyamban, kipróbáltuk a Ragazzit. Kár volt.
A hely nem olasz, csak a neve, a nem igazán szimpatikus tulajdonos akkor érkezett meg a családjával, kocsival a bisztróba, amikor kinn ültünk a teraszon, de a vendégekkel ők nem foglalkoztak egyáltalán, csak az alkalmazottak. Pontosabban ők se sokat. A rendelésfelvétel, majd a kiszolgálás csiga-lassú, vontatott, unott, érdektelen. Az asztalokról az előző vendég maradványait nem sikerült eltakarítani 30 perc alatt sem. Ez "békeidőben" is nagy hiba, járványveszély idején viszont minősített eset szerintem. A terasz asztalai ragacsosak voltak, mi takarítottuk le zsebkendővel.
Egyszerű menzás ételek, mirelit frissensültek. Kommersz italok, dobozos Fanta, Cola, Soproni Ászok sör. A jeges kávénak mondott löttyenet büntet (690 Ft). Köze nem volt a jeges kávéhoz.
Igénytelen, nem tiszta mellékhelyiség.
Nem ajánlom, kerülendő.
Tisztaság:![]()
Ragazzi Bistro további értékelései
2023.01.16barátokkal
![]()
Nagyon hangulatos kis étterem Esztergom belvárosában még is nyugodt helyen! Még biztos,hogy vissza fogunk térni! Csak ajánlani tudom mindenkinek!!!!!
2020.10.23a párjával
![]()
Kedves kiszolgálás és nagyon finom ételek kellemes belvárosi terasszal a szeles idő ellenére is. Ha lesz rá lehetőség nyáron is kipróbáljuk egy következő városlátogatással.
2020.09.22kollégákkal
![]()
2020 szeptember 12 szombat legrosszabb Esztergomi élménye Pödör János egyéni vállalkozó mint tulajdonos vezette étterem. A sok Esztergomi - kereskedelmileg erősen szűk látókörű, Visa/Master kártyát "tüntetőleg nem elfogadó" hely közül - végre elfogad kártyát. És sajnos ezzel ki is merült a...
Bazilika alatti Panzió Esztergom
95.603 Ft / 2 fő / 2 éjtől büféreggelivel