Kiváló 2024. októberben, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2024. október 24.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Esztergomi utunk során a vaskapuhoz tervezett túra előtt támadt kedvünk enni. A hely szép és hangulatos. Kint is, bent is le lehet űlni. A személyzet nem nagy létszámú, de ehhez képest gyorsan kaptunk ételt, italt. Finomak voltak és nagy adagok. Bőven elég volt egy adag 2 főre. A személyzet kedves.
A hely még mindig gyönyörű,az ételek finomak,de sajnos a kiszolgálás továbbra is akadozó,ügyetlen,szakmaiasságtól mentes mégha kedvesek is. Többet ki lehetne hozni a helyből.
Az utolsó őszi napok egyikén voltunk csoporttal a Vaskapuban. A menedékház szerencsékre nyitva volt, a kiszolgálás jó, ételt nem fogyasztottunk, az innivalók kielégitették az elvárásainkat. A pultos hölgy nem tudott szoba hőmérsékletű kólát adni, így a hűtőből kivettet megmelegítette egy...
Túl korán értünk fel a Vaskapu étteremhez ahhoz, hogy ebédeljünk, így csak egy pohár sört fogyasztottam el. Az étterem teraszáról gyönyörű a kilátás egész Esztergomra, a Mária Valéria hídra és környékére. Van egy kis állatsimogató három kecskével.