2014. augusztusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2014. augusztus 27.Ajánlom a helyet másoknak is!
Nehezen járok, kiváló, akadálymentesített elhelyezést kaptam.
A hat nap különleges rálátást adott az étkezésre:
- a napi kínálat kiváló,minden zamatos, ízletes, látványra is tetszetős, nem tudtam olyan kevés adagot fogyasztani, hogy mindent végigegyek, amihez kedven lett volna,
- a feltöltés figyelmes, tapintatos, gyors volt, mindegy, hogy mikor mentem, mindenből kellő mennyiségű kínálat volt,
- a hat nap naponkénti kínálata kiváló, változatos, semmi ismétlődés nem volt.
Gondom a fürdőszobában a nedves törölköző elhelyezésével volt csak.
Lehetőségként javaslom, hogy alkalmazzanak keresztmarketinget, amire talán még pályázati pénzt is lehetne szerezni, pl.:
- a mézet a kiváló esztergomi méhészektől szerezzék be, s meg is lehetne nevezni, hogy mikor honnét való,
- a környéken is vannak sajtgyártó kecsketartók, hatásos lenne egy ugyancsak "nevesített" sajtkínáló asztalka vagy csak tálca,
- meglepő volt, hogy többször szerepelt vadhús az étlapon, talán ott is megoldható egy "nevesítés".
Nagyon jól éreztem magam. Mindezt azért írtam, hogy legközelebb már a most kialakult magasabb elvárásom is ki legyen elégítve.
Köszönöm, amit kaptam.Munkájukhoz gratulálok! További jó munkát, jó egészséget kívánok Önöknek: dr. Sümegi Mihály
Személyzet:
Étkezés:
Elhelyezkedés:
Hotel Bellevue további értékelései
2025.04.04a párjával

Kicsit félve érkeztünk a szállodába, mivel olvastam a nem túl hízelgő véleményeket. Kellemesen csalódtam. Nagyon szép környezetben van az épület. A berendezés is hangulatos. A tiffany lámpák a legszebb kilátást nyújtó étteremben, a bárpult, a wellness rész. A személyzet rendkívül kedves,...
2025.03.27egyedül

A szálloda alkalmazottai nagyon kedvesek , de sajnos a vendégért nem sokat tudnak tenni! A szobánk tetőtéri szoba, semmi kilátás,nagyon koszos poros minden, törölközőt köntöst nem tudtak adni! Szoba felszereltsége minimális, ágy minősége elviselhetetlen ! Melegvíz nincs az egész szállodában. Az...
2025.03.12a párjával

Hideg volt a medence mindegyik! Azzal magyarázták hogy elromlott a kazán? Hány hónapja hete? Rajta vannak az ügyön ködösítés! Nem ajánlom! Voltunk már pár éve akkor nagyon jól éreztük magunkat, de amit csináltak ez nem jó, mert pont a wellness miatt megy az ember és pont az nem működik!...
A Hotel Bellevue legnépszerűbb csomagjai
Tavaszi áreső
Felhőtlen pihenés
Dunai Élmény
Május 1.
Tavaszi szünet Esztergomban
Csendes kikapcsolódás nyugdíjas vendégeknek
Pünkösd
Napi ár félpanzióval (1 éjtől)
49.298 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval
Relax napok 4+1 éjszaka
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
82.960 Ft / 2 fő / 2 éjtől csodás félpanzióval