Apartmanház, olcsó szállás, Esztergomban a Schweidel József u 6. alatt. Egész évben nyitva! 24 órás portaszolgálat! Szállónk az ipari park bejáratánál, a Suzuki főbejáratától 500 m-re található. Önellátásra alkalmas apartmanokat kínálunk rendkívül kedvező áron rövid vagy hosszabb távra.
Bár nem vagyunk hotel, minden apartmanunk saját tusolós fürdővel és toalettel rendelkezik. (Kétágyas és többágyas, egy- vagy kétszobás kivitelűek. ) Felszereltek tv-vel, elektromos főzőlappal, fagyasztós hűtővel, tányérokkal, poharakkal és evőeszközökkel. Vendégeink részére ingyenes zárt parkoló áll rendelkezésre a gépkocsik, autóbuszok, kerékpárok tárolásához. Kerékpárok kölcsönzése lehetséges. A recepció környékén ingyenes internetkapcsolat (WiFi), madárszótól hangos saját kertünkben grillező és tűzrakóhely várja vendégeinket. Asztalitenisz, biliárd, csocsó, röplabda, foci, gyerekeknek homokozó stb. mind a kellemes szabadidő eltöltését szolgálják.
Feleségemmel voltunk itt! Minden rendben volt! Az árhoz képest arányos a szállás minősége! A recepciósok,kedvesek,udvariasak! Tiszteság volt mindenütt! Aki olcsó és elfogadható árban lévő szállást keres annak csak ajánlani tudjuk! Bár távol van a város közponntól,de ez nem zavaró körülmény! Egy kis sétával elérhető minden!
Aprilis vegen töltöttünk el a ferjemmel 2 ejszakat a Schweidel szalloban, nagyon kedves fogadtasban volt reszünk a recepcios hölgytöl, szolgalatkesz, nagyon kedves volt. Egy kenyelmes kis apartmannt kaptunk, az agy is kenyelmes volt, a fürdöszoba szep tiszta, a konyha felszerelve edenyekkel, fözni annyira nem lehetett, egy kis villanyrezso volt, es a melegitesre egy nagyon öreg micro, amit nem nagyon tudtunk hasznalni, de azert megoldottuk.
A kert is nagyon szep, rendezett, meg sportolasra is alkalmas. A parkolo nagyon jo lehetöseg arra, hogy nyugodtan hagyhatjuk autonkat a zart helyen. Mi nagyon elegedettek voltunk, ajanljuk masoknak is aki ilyen szallast keres.
Én a párommal és három gyermekkelm voltam itt. Kedvező árú apartmant kerestünk. Az Schweidel Szállóban ezt meg is találtuk. Az elvárásunknak megfelelt. Tisztaság volt. Az alapfelszereltséget kérésre kiegészítették. Az alkalmazottak barátságosak, kedvesek, segítőkészek voltak. A gyerekeknek volt udvari rész, ahol szaladgálhattak.
Az udvaron lehetett parkolni. Egyik este sütöttünk az udvaron - mert erre is van lehetőség. A gyerekek legnagyobb örömére az első nap egy süni is vendég volt az udvaron. Amikor legközelebb átutatazóban voltunk, már kifejezetten ezt a szállást kerestük.
Alapvetően a személyzet kedves és segítőkész volt,bár a recepciónál várakoznunk kellett elég sok időt,mire valaki meglátott minket. Az ígért szoba helyett egy másikat kaptunk,ami nem volt túl pozitív,a reggeli ugyancsak nem szárnyalta túl a tőle elvártakat,tisztaság volt,kissé fapados a berendezés,ezáltal pedig nem hangulatos a hely.
Barátságos, mosolygó személyzet, jó parkolási lehetőség. Szerény, de tiszta minden. Apartmanban voltunk, a konyha alapfelszereltségű, de ami hiányzik, azt kérésre adják, pótolják. Szabadban, fák alatt kiépített sütési, főzési lehetőség van. Reggelit külön kérésre és ár ellenében elfogható áron és bőségesen adnak. Vendég-központú, rugalmas, alkalmazkodó szálláshely.