Kislányunk névnapja alkalmából utaztunk Esztergomba, ahol a Szent Kristóf panzióban szálltunk meg. Kellemes, családias hangulatú a panzió. A reggeli és a vacsora bőséges és nagyon finom. A szoba nagy volt, tiszta és nagyon csendes. Legközelebb is itt fogunk megszállni, amikor jövünk. Csak ajánlani tudom mindenkinek
Mindenkinek jó szívvel ajánlom. Tisztaság mindenütt, kedves szállásadó, minden kérdésünkre válaszolt. Kényelmes tágas volt a szoba - kétágyas teraszos apartman - a teraszra ki lehetett ülni este és reggel is, szóval összességében nagyon kellemes volt! :) Kicsit előbb érkeztünk, de nem volt probléma, a szoba már kész volt. Elég telt ház volt, de semmi zavaró nem volt.
4 gyönyörű napot töltöttünk Esztergomban. A hotel közel van a Bazilikához, mégis csendes környék. A szobánk tiszta, kényelmes és szépen berendezett. A fürdőszoba különösen tágas, nagyon örültem hogy hajszárító és fregoli is volt. A klímának is nagy hasznát vettük. A reggeli bőséges és nagyon változatos.
Narancslé alapból már az asztalon várt bennünket, de kérhettünk kávét, kakaót és teát is. Nagyon jól éreztük magunkat! :)