Gyenge 2018. októberben, családjával járt ittÉrtékelt: 2018. október 21.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Házi limonádé meleg, nincsenek benne citrom vagy narancs darabkák, valamilyen koncentrátum meleg szódával hígitva, 3 dl 600 Ft. Húsleves roppanó zöldségekkel, hát csak répa volt vékohyra vágva és valami kerek fasírt, semmi különleges íz, rajta valami zöld fűszer levélkék amitől távol keleti íze lett (amit én kimondottan utálok), miért kell újra kitalálni a húslevest, miért nem lehet úgy mint ahogy nagymama csinálta? RibEye, na ez volt a hab a tortán, félig megsütve kértük hát túl lett sütve illetve rémesen rágós lett, igaz szóltunk és hoztak mást (szarvaspörköltet kértünk, na ez finom volt). Azt mondták a steak húsnak rossz volt a textúrája (!), na akkor miért sütötték meg. A desszer finom volt. Soha többet, köszönjük.
Az Etyeki pincefesztivál ötletgazdája és főszervezője Rókusfalvy Pál kommunikációs szakember és műsorvezető volt, aki nem sokkal később pincészetet alapított, majd 2002-ben fogadót is nyitott, mindkettő sikerrel működik azóta is. A Gault Millau kalauzban a Rókusfalvy fogadó hamar elérte a 11-12...
Régóta szerettem volna eljutni ebbe az étterembe, amelyet évek óta a figyelemre méltó, ajánlott kategóriában találunk. A 2022. évi Dining Guide étteremkalauzban 80 ponttal a Top100-on belül kaptak helyet. Etyek csupán 26 km-re található Budapesttel és autópálya (M1), illetve főút (1) is összeköti...
Elég körülményes most a fogadóig eljutni, az egész Etyeket túrják-fúrják, de talán az ország összes útját, faluját, várát, mindenét lóhalálban kampányépítik mindenféle nemzetiségű munkások, ez is egy ilyen környék... de megéri keresztülvergődni ezért a falun! A Rókusfalvy Fogadó egy minőségi...