Nimród Vendéglő Farkasgyepű

17%
17%
3,5Hangulat
3,7Ár / érték
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Hasik Hotel Döbrönte - Napi árak félpanziós ellátással
Hotel Bonvino Badacsony - 2 éjszakás ajánlat
Hotel Bonvino Badacsony

Nimród Vendéglő Farkasgyepű vélemények

Gyenge 2024. augusztus 17.a párjával járt itt
Íztelen, színtelen, rágós volt a hús, és fás, alkalmanként sületlen a steak burgonya, ami tocsogott az olajban. A cigány pecsenye tetején a sült szalonna egy darab vékonyka valami volt. Többször ettünk már itt, de többször nem fogunk.
A kiszolgálás nem volt rossz, a többi felejthető.
Szörnyű 2024. augusztus 6.a párjával járt itt
A megérkezésünkkor a pincérnő másodszorra fogadta a köszönésem, -holott neki kell üdvözölni a vendéget-flegma lekezelő és undok volt.Felháborítóan gúnyos mondort engedett meg magának, nem tudom ki és miért jogosította fel erre.
Ez a vendéglátás legalja Történt:2024.08.06.
Rubin fokozatú értékelőOrszágjáró - 66 városban járt márFelfedező - 40 helyen első értékelőNépszerű író - 25 hasznos szavazat7 évnyi aktív tagság
2020. augusztus 6.gyerekekkel járt itt
Veszprémi kirándulás után tértünk be ide. Az árak korrektek, a 2 személyes tál tényleg elég 2 embernek (+1 kisebb gyerekeknek), az üdítőket fél literes üvegben kapjuk. A tálhoz savanyúság is járt,ami kifejezetten finom volt. A kiszolgálás gyors volt és rendben is volt egészen a fizetésig.
Kiváló 2020. július 13.a párjával járt itt
Sokszor megyünk àt Farkasgyepün pàrommal,többször gondoltunk rà,hogy megàllunk itt egy ebédre,de valahogy mindig siettünk. Kívülröl egy hangulatos helynek tünt. Most úgy gondoltuk,lesz ami lesz megàllunk egy ebédre. Az elsö kellemes meglepetés,a felszolgàllók kedvessége volt.
Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 108 városban járt márFelfedező - 176 helyen első értékelőNépszerű író - 274 hasznos szavazat5 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 5525 feltöltött kép
2019. január 19., kollégákkal járt itt
Bizonyára írtam már, hogy a legjobb étlap a fényképpel illusztrált, hiszen egyből látod, hogy akarod, vagy nem akarod. A Nimródé ilyen és nagyon szép a netes verzió is. Egyedül talán azt hiányolom, hogy például egy vegyes tálnál nem sorolják fel a komponenseket. Nimród-nak titulált vadétteremben kevésnek tartom a két vadételt.
Nimród Vendéglő Farkasgyepű - Étel/ital
Kiváló 2017. szeptember 4.egyedül járt itt
Gyalogos erdőkerülőként, hátizsákkal, egyedül barangoltam a Bakony vadregényes erdeiben, mindezt valamelyik hőségriadó idején, mert én sem vagyok teljesen normális. Kényeztetésként háromszor is betértem ebbe a vendéglőbe, egymás utáni napokon. Talán a hideg gyümölcsleves is tehetett róla, ami igazán jól esik az ilyen tikkasztó kánikulában!