A Fegyverneken működő Magyar vendéglő külsőre annyira elhanyagolt, hogy azt hittem, már bezárt. Ugyanakkor láttam, hogy van mozgás. A beltér sem mondható hangulatosnak, dísztelen, egyedul a rusztikus asztalok tetszettek.
1490 forintért közepes szinten elkészített ételekből annyit lehet enni, amennyi belénk fér, ez jó ár/érték aránynak mondható akkor is, ha a választék meglehetősen szerény s akad az ételek között elég gyenge is. A gulyáslevesben nem leltem húst, a brassói kifejezetten vacak, a rántott gomba gyenge, a sertéshúsos zöldbab élvezhető, a pörkölt meglepően jó, chilis bab átlagos. Jóindulattal 3 pont az ételre. Kértem egy szénsavmentes ásványvizet, 300 ft a fél liter, ez is rendben van ár szempontból. A kenyeret nem számolják fel, ez pozitívum. A kiszolgálás jónak mondható.