Kapu meg őr itt is van, de nem csinál semmit. Kérdeztem, hogy étterem? Arra, menjek csak. Hát ez ilyen egyszerű. Nagy napsütötte parkoló, fák sehol, de hát ez van. . . nyomulás befelé. a nap uborkaszezonja lehet éppen, a személyzet a recepción trécsel, kérdezem az éttermet, persze, menjek csak, sőt, kisérnek, mutatják is az utat! Egy bizarr divat szerint öltözött úr jött velem, valami kisfőnök lehet, nehezen tudom elhelyezni a megjelenését. De nagyon kedves, barátságos volt. Étterem kong az ürességtől, helyet választok akárhol, étlap vékony, kétoldalú. A kínálatról valahogy a sport és wellnesshotel étterme jutott eszembe Alcsútdobozról. Minőségi felhozatal. Nagymeleg van, a hideg meggyleves jutott eszembe mandulával, túrógombóccal, jó választás volt. A másodiknak kért szalontüdő szalvétagombóccal szintén szerencsés ötlet, nagyon meg voltam vele elégedve. Rauch ananászokkal pótoltam a nyári folyadékvesztést. A lány, aki felszolgált nem mindig, de néha-néha arra járt, igaz, nem volt mit vigyázni rám. A mellékhelyiség nagyon tiszta, rendben van, a szálloda környezete szépen parkosított, de a fák nélkül veszettül sivár így is. Az étterem, a konyha kitűnő, kellemes a légkondicionált belső tér, a sajátos térszerkezet az építészetben, összességében olcsónak tekinthető az egész a körülményekhez képest. Ajánlom is minden éhezőnek!