Nagyon kellemes napokat töltöttünk a Násfa hotelben,a személyzet nagyon kedves,a konyha kifogástalan,csodálatos a környezet,nagy a nyugalom.A wellness részleg is minden igényt kielégít.Pihenni,kikapcsolódni vágyóknak szívből ajánlom a helyet!
Sok helyen jártunk már,de azt hiszem ez a négy nap az igen emlékezetesek közé tartozik A szó igazi értelmében valódi vendéglátásban volt részünk. Meghitt környezet,barátságos jól tartás. Az ételekről csak annyit hogy néhány kilóval gazdagabbak lettünk. Van összehasonlitási alapunk, néhány 5 csillagosnak besorolt szálloda elbújhat mögötte. . Biztosan visszatérünk,és bátran ajánljuk másoknak is. .
Nyugodt, csendes környezet, ahol mókus szaladgál a fákon; tökéletes hely a kikapcsolódáshoz. A szállás ízlésesen berendezett, tiszta és egy kis hűtő is bekerült a szobákba. A wellness vizei tiszták és jó hőmérsékletűek. Az ételek ízletesek, a személyzet kedves, segítőkész. Igazi felüdülés az itt eltöltött idő.
Nagyon jól sikerült eltöltenünk ezt a pár napot a Násfa hotelben. A személyzet barátságos, családias környezetet teremtett. Jó volt az időpont választásunk mert pihenésre, csendre vágytunk,ami remekül meg is valósult. A környéken érdekes látnivalókkal találkoztunk. Ajánlom mindenkinek aki ilyen hétvégére vágyik. ui:Köszönet a hotel minden kedves dolgozójának. Süvegesné és családja
Nem egy szokványos hely, olyan mintha a panziós szobához egy kis erdőt, strandot, halastót, kertet, teniszpályát is bérelne a vendég a wellness lehetőségeken kívül, társalgóval, tévével, használható játékokkal. Elérhető távolságban Demjén, Eger. Köszönjük a vendégszeretetet.
Pozitívumok:Szép csendes a környezet,a szobák és a közösségi helyiségek (étterem,szauna,külső medence)tiszták,az udvar is gyönyörű a sok gondozott virággal. A reggeli is a hely adottságához képest választékos volt,a vacsorák frissek és finomak. A személyzet szolgálatkészen kedves.
Negatívumok:Nem volt semmi prospektus,sem a szállásról,sem a környékről,mit érdemes megnézni . A szállás területén van egy un. meditációs séta,minden pontnál van egy táblácska felirattal,de sajnos azok többnyire olvashatatlanok. Összefoglalva:Kellemes ,nyugodt hely.
Családias hangulatú, kedves vidéki kis kúria: megéri náhány napig ott pihenni. (Mi a Károlyi kúria épületében laktunk. )
Gépkocsival mind a Mátra, mind a Bükk könnyen elérhető, gyönyörű gyalogtúrákat lehet tervezni Noszvaj környékén, Mátrafüred környékén és Egerben egy kis borozás is belefér!
Nagyon bőséges és ízletes mind a reggeli, mind a (menüválasztásos) vacsora: igazi házi koszt. A welness és a kültéri medence is jó: makulátlanul tiszta volt minden. A személyzet nagyon kedves és figyelmes. Ajánljuk mindenkinek, aki néhány napig a környéken szertne barangolni és esténként csendes, jó pihenést szeretne!
Nagyon nyugodt és csendes környezetben található. Aki pihenni, kikapcsolódni szeretne, annak tudom ajánlani. Az egyetlen problémám a wellness részleg volt, ahol egyedül a fényterápiás szauna üzemelt.
Nagyon szép a hely, kedves kiszolgálàs és fogadtatás Az aromafürdő és a wellnes részleg nálam és a páromnál is fergeteges élmény. Az ételek nagyon ízletesek és finomak. Családias környezet:) Rettentően jól éreztük magunkat és mindenféleképpen visszamegyünk!!!!
Minden nagyon jó volt,csendes, nyugodt, kellemes, családias. A személyzet kedves, figyelmes, mosolygós és barátságos volt. Csak egy rövid megjegyzés: a welnes nyitvatartása lehetne hosszabb, főleg az esti órákban.