Magyarország legjobb wellness szállodája ! ! ! Tökéletes hely egy pár nap romantikára! ;) A személyzet határtalanul kedves és vendégszerető volt, az ételek nagyon finomak. A szoba tisztasága, mérete, elrendezése kifogástalan. Csak így tovább! Gyönyörű környezetben szép szálloda, és szuper wellness szolgáltatásokkal.
Egy álmom teljesült, mikor ajándékba kaptam egy 3 napos pihenést itt, a Bambara hotelben. Mint egy kisgyerek úgy vártam az utazást. Minden képzeletemet felül múlta a szálloda! Igényes berendezés, igazi afrikai hangulat. A szobák tágasak, fényesek és barátságosak voltak. Az ágy egyszerűen fantasztikus, otthon sem alszom jobbat.
A személyzet nagyon diszkréten, észrevétlenül volt ott mindenhol ahol szükség volt rá. A wellness részleg nagyon modern, még a medencében ülve is érkezett a friss gyümölcs, frissítők. Svédasztalos étkeztetés volt, hatalmas választékkal. Voltak különleges és hagyományos ételek is. Imádtuk az egészet, bármikor szívesen visszamennék. Aki teheti, látogasson el egyszer
Gyönyörű környezet, tökéletes hely pihenésre, kikapcsolódásra, romantikára. Udvarias személyzet, tisztaság, finom ételek, jó borok, és mindez megspékelve az afrikai környezettel. A szálloda földrajzi fekvése lehetőséget biztosít kellemes kirándulásokra, és nagyon sok látnivaló van a közelben. Mindenképpen vissza fogunk menni, mert egyszerűen imádnivaló :)
Egyszerűen imádjuk! Nem tudunk betelni vele még az éven még egyszer el fogunk menni! A személyzet kedves és segítőkész még az a hölgy is az volt akivel a Shirazban találkoztunk és akkor ott tavaly elég udvariatlan volt velünk! Tisztaságban talán annyi kivetni valót találtam, hogy a wellness részen a mosdót többet lehetne takarítani!
Ár/érték? kicsit drága de nem annyira mint a sóher hetel! Viszont sokkal többet nyújt! Kényelmes ágyak reggel az ember nem úgy ébred mintha robot lenne! Kiváló szolgáltatások! Étkezésről írás és képek az éttermi részben! Szuper helyen az erdőben van!
Június elején voltunk családommal a Hotelben ,de már az eljövetelnél úgy éreztük minél előbb vissza kell jönnünk,erre a Varázslatos helyre! Kiemelten Afrikai szobánk volt nagyon tetszett mérete is megfelelő! ! Gyerekbarát szálloda,de a 17 éves fiamat is lenyűgözte a szálloda szolgáltatásai! ! Nagyon különlegesek a tea kóstolók délutánonként!
Az ételek ízei igazi kulináris élmény volt számunkra! Külön kitérnék a figyelmes ,kedves, segítőkész személyzetre! ! Csodálatos a tetőtéri wellness,szép idilli környezetben! Az egész épületben érződik a harmónia. Igazi luxus minden téren! Csak ajánlani tudom mindenkinek,és teszem is azóta! Gratulálok a szállodának,és további sok sikert kívánok!
Házassági évfordulónk alkalmából jártunk a szállodában,és nem csalódtam benne. Csodálatos hely! Afrikai stílusú berendezés ahol nagyon el lehet lazulni. A szauna szeánszok szuperek. Külön figyelnek a gyerek nélkül érkező vendégekre,és a vacsorát gyerek zaj mentes részlegben fogyaszthatják el. A tetőtéri Wellness,az nagyon tetszett!
Minden medence vízhőmérséklete megfelelő,nem hideg. A vacsora fenséges,választékos,sütemények is nagyon finomak voltak. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Idén februárban születésnapomat ünnepeltük a Felsőtárkányban található Bambara hotelben. Minden igényt kielégítő színvonalas szálloda afrikai stílusa és hangulata lenyűgözött. Szívélyes fogadás után ,tágas , kényelmes szoba várt ránk. A személyzet készséges, barátságos.
A hotel étterme elsőosztályú, mindenki megtalálhatja ízlésének megfelelő finomságot. A wellness részleg kialakítása szuper, ahol a párok és családok is megtalálják a számukra megfelelő kikapcsolódást. A szaunavilág a szauna szeánszok és a kinti fürdőzés az emeleti csendes pihenő teljes ellazulást nyújtott. Remélem mihamarabb visszatérő vendégek leszünk !
Kellemes áprilisi vasárnap indultunk 3 napra a Bambara Hotelbe. Hamarabb érkeztünk,de olyan volt mintha már vártak volna minket. Üdvözlő ital fogyasztása közben tölthettük ki a bejelentő lapot. Mivel nem ez volt már az első ottlétünk,kedves figyelmesség várt minket a szobánkban.
Az első nap délutánját az élménypark megismerésével töltöttük/felnőtt fejjel lementünk gyerekbe/. A svédasztalos félpanzió bőséges választéka jólesett éhes gyomrunknak. A wellness részleg számunkra igazi pihenést nyújt. Javaslom legalább egyszer mindenkinek!
Legkedvesebb belföldi kikapcsolódásunk fűződik a Bambarához. A férjemmel és az 5 éves fiunkkal töltöttünk néhány napot a szállodában. Nyűgös, kritikus utazó vagyok, szeretem, ha a szállásom szép helyen színvonalas szolgáltatásokkal, kifogástalanul tiszta szobákkal és választékos, finom ételekkel vár.
De csak akkor megyek vissza ismét, ha van benne valami plusz ezeken felül. . . . talán némi bensőségesség, egyediség. . . vagy a reggeli csodás zabkása. . . . . a csillagos csobogó. . . . pár szurikáta netán. Hó végén visszamegyünk, visszük a többieket is és együtt újra megnézzük mitől imádjuk.