A szálloda nagyon látványosan, fantáziadúsan van megépítve. A kilátás lenyűgöző, a park hatalmas területen élvezhető. A szobák kényelmesek, a mosdó kevésbé. Nagyon ötletes a farönkökből épített kalandpark, még mi felnőttek is élveztük. A gyerekeknek sok ötletes játék van elhelyezve,a szurikáták is aranyosak.
A wellness nagyon igényesen kialakított, igazi felüdülést jelent. Nagyon kellemesek a kinti medencék is. A szállodát őt csillagosra értékelném, de. . . . . Az ételek finomak voltak, de lehetett volna kicsit érdekesebb pikánsabb, utalva a szálloda hangulatára . Összességében szerintem az egyik legkülönlegesebb, és legigényesebb szálloda ahol jártam Magyarországon.
Minden kifogástalan volt (szoba, étterem, wellness-részleg), a tömeg jól eloszlik, egyáltalán nem zsúfolt. Egyetlen dolog miatt hagytuk el kicsit keserű szájízzel a hotelt: utolsó este az ágy egyik oldalán rengeteg hangya jelent meg. A recepciós felporszívózott (természetesen fél óra múlva megint ott voltak a hangyák), de másik szobát nem kaptunk.
Minden igényünket maradéktalanul kielégítette a Bambara Hotel. Fantasztikus környezet,kiváló ételek,kedves személyzet. Eger közelsége plusz élményeket jelent. Wellness részlegen szinte mindent kipróbáltunk,amivel szintén elégedettek voltunk. Este a bárban remek zenével mulathattunk,igény szerint játszották a dalokat.
2012-től minden évben elmentünk egy hétre az Asszonnyal, Ő most 28 éves, én 34 múltam. A Hotel kiválóan átgondolt, és logikusan felépített komplexum, látszik, hogy itt semmin sem spóroltak, minden igényt kielégítően van összeállítva! A welness részleg maga az álom, igaz nekem a só és aroma kamrák picik, de alapvetően magasra nőttem, 2 méteres magasságommal.
A szobák kialakítása teljes rendben van, 2 ember számára kényelmes. Nekem az ágy picit kemény volt, de azóta otthon is kicseréltük a fekvőbetétet ilyenre, most már ez a normális. . :) Az étterem mennyei fogásokkal kényezteti a szaunából megfáradtan betérő vendéget, a svédasztal bőséges, változatos, és különleges ételekkel van tele! A fenti 18 éven felülieknek (no nem valami huncutságra kell ám gondolni. . . :) ) kizárólag a csendet és nyugalmat szemelőtt tartó részleg, ide gyerekek nem léphetnek be. Ugyanitt található egy szauna, illetve yakuzzi (4 személyes). Külön érdekesség a süket szoba, mely a medencéknél található, itt milliónyi apró színes led világít halványan, és az egész szoba puha bőrszerű anyaggal van bevonva. Az újonnan kialakított barlangfürdő nagyon jó lett, itt különböző kis elszeparált, leválasztott kis kabinokban lehet masszás vízsugarat igénybe venni. Én személyes véleményem alapvetően az, hogy nagyon ajánlott annak, aki megengedheti magának, mi szépkártyával fizettünk mindent, így KP-be nem került. Annyit még megjegyeznék, de ezt csak a rosszmájúságom számlájára tudom írni, hogy ebben az árba (nekünk 6 nap 5 éj 2 ember több mint 200e ft. ) beleférhetett volna egy ebéd is, mert csak reggeli+vacsora van az alapárban!
Kedvenc szállodánk a Bambara, ezért is tértünk vissza másodszor. Maximális a kikapcsolódás,csodás az új wellnes rész,a szauna szeánszok kihagyhatatlanok. A környezet ideális a kikapcsolódásra családosok és párok részére is. Változatos programok mellett lehet aktívan pihenni. A személyzet kedves,nagyon segítőkész. Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a mesés helyet! !
A szálloda nagyon szép helyen van, s könnyen megközelíthető. Már kívülről látszik, hogy itt valami más várja a vendéget a megszokottnál. Afrikai stílusú szobánk nagyon jó választásnak bizonyult, az ötletes megoldások sajátos hangulatot teremtettek. A fürdő hármas tagoltsága a lehető legjobb megoldás.
A kávébekészítés kedves gesztus, nem sok helyen találkoztam vele (sajnos). Az egész hotel nagyon tiszta volt, elismerés érte a hölgyeknek. A személyzet nagyon kedves, udvarias, és mosolyogni is tudnak! A wellness részleg kitűnő. Külön elismerést érdemel a masszőr fiatalember. Nagyon udvarias, kedves, s isteni keze van (a nevét sajnos nem tudom). Az ételek finomak, a pincérek figyelmesek. Na és a szurikáták, oly tüneményesek, nem lehet csak úgy elmenni mellettük. Csak ajánlani tudom mindenkinek, bár nem olcsó, de biztosan lesznek még akciók.
Két kisebb gyermekkel jártunk a szállodában. Nagyon szuperul éreztük magunkat. A gyermekeimnek is nagyon tetszett. Bizsu volt a nagy kedvenc es persze a rejtély park is csodálatos. Ami hátrány, hogy a szobákban a konnektorok nincsenek ledugózva, illetve a terasz ajtón kívülről nincs egy fogantyú, így onnan nem zárható.
A recepció, az értékesítési kollégák nélkül semmiben nem dönthet, illetve felvilágosítást nem igazán tud adni. Ha ezeken javítanak, még klasszabb lesz az egész.
Pár nappal ezelőtt jöttem vissza a Bambara hotelból! Másodjára járok itt, és valószínű, hogy még fogok jönni! A Bambara az ország véleményem szerint egyik vezető szállodája! Mindenféle szempontból! Talán biztos első, a gyermekek gondoskodásában! Amit itt produkáltak az minden gyermek álma! Nem akarom sorolni hogy mik jók, mert minden!
Úgy az egész ahogy van! Jó néhány fotó sorozatot is készítettem, erről a helyről, hogy tudjam népszerűsíteni barátaim körében! Az első eredmény már meg is van hiszen tudomásom szerint már időpontot egyeztetnek! Köszönöm Neked Bambara, hogy vagy és kényeztettél mindazzal amid van!
Fantasztikus szálloda gyönyörű környezetben! Öt napot töltöttünk a Bambarában. A szálloda gyönyörű, a kibővített wellnes rész fantasztikus lett. A barlangfürdő lenyűgöző. :-) A medencékben nagyon jók a masszázselemek, folyamatosan működnek. Kiváló szaunaszeánszokban volt részem.
Szerencsére végig jó időnk volt, úgyhogy a külső részt is tudtuk használni. ami szintén nagyszerű! Feledhetetlen élmény volt. Másodszor voltunk ebben a gyönyörű szállodában, de bár mikor szívesen visszamennék. Üdv. L Tünde
Két lányommal és a férjemmel töltöttünk ott 10 napot. Nagyon jól éreztük magunkat. Már az elhelyezkedése is nyugalmat, pihenést sugall. Különleges atmoszférája van magának a szállodának is. Nyugodt és mégis pezsdítő. . . Családi lakosztályban laktunk, melyben kényelmesen elfértünk, a berendezése és a felszerelése maximálisan kielégítő volt!
A fürdőszobája tágas és kényelmes volt 4 embernek is! A személyzet nagyon udvarias, készséges és figyelmes. Az ételek nagyon finomak és választékosak, mindenki megtalálja az ízlésének megfelelőt! A wellness részleg tiszta és hangulatos.