A Bükki Nemzeti Park peremén, Felsőtárkányon kínál kétcsillagos kényelmet a Park Hotel Táltos. Két, három -és négyágyas szobákkal, hatalmas több hektáros parkkal, sportolási és kirándulási lehetőségekkel várja az ide érkezőket. A pihenéshez a szauna, a merülőmedence, a szolárium, a biliárd és a darts is hozzájárul.
A felnőtteket hangulatos bár, a legkisebbeket játszószoba várja. A környék számos látnivalóval szolgál: Eger, Bélapátfalva és Sirok mind néhány kilométerre található, de a termálfürdők kedvelői Egerszalókra is ellátogathatnak.
Döglött madár a medencében , az ajtón bejöttek a szúnyogok , a WC nek leesett a teteje ,mozgott a mosdó kagyló alig volt melegviz , alig volt fény , 3 an alulistunknosszetolt agyon a földön kényelmesebb volt mint az agyon
A szállás nyugodt csendes környezetben van.Az ellátas nem tul változatos de finom.A szobákra nagyon ráférne egy kis modernizáció /butrok lecserélése és uj ágyak/.
Nem vártunk luxus körülményeket,tudtuk,hogy a szálloda két csillagos.Szép a környezet, nyugalom van.Az ételek finomak voltak.Talán annyit kifogásolnék,hogy tv készülék volt a szobában, csak éppen nem tudtuk a műsort nézni,mert nem volt kártya,ami kellett volna a működtetéséhez.
3 éjszakát töltöttünk itt, három gyerekkel. Tudtuk, hogy 2 csillagos helyre jövünk, így elvárásainkat is ennek fényében támasztottuk. Nyugodt , csendes környezet, friss , üde levegő. A szobák tiszták, az ágyak között van nyikorgós is. Mi jól éreztük magunkat. Még az sem zavart, hogy rajtunk kívül szinte mindenki kutyával volt. Erről mi nem is tudtunk. Senki sem mondta, sehol leírva nem láttuk.
A fürdőszobában nem volt elég világítás,sem dugó borotválkozáshoz. A WC. -ben nincs szellőző sőt illatosító sem: Fürdőlepedő nincs bekészítve! A félpanzió nem igazán tartozott az igért tradicionális ételek közé/húsvét/ A köretek langyosak voltak,nem gondoltak a diétásokra/fehérkenyér, cukor/a levesek szintén langyosak voltak!
A szálloda elhelyezkedése gyönyörű.A tisztasággal nem volt probléma. A személyzet kedves volt. Az ételek minősége és mennyisége kiváló. A fűtés szintén megfelelő. A vidék gyönyörű.
A jacuzzi vizének hőmérséklete egy kicsit alacsony a benne üléshez, inkább úszómedencének való volt a hőmérséklete, ellenben túl kicsi a medence, hogy úszni lehessen benne.
Gyönyörű környezetben fekvő hotel! Udvarias,segítőkész személyzet.Az ételek nagyon finomak és bőségesek! A szobák kicsit "kicsik" illetve furcsa volt,hogy nincs ajtó a zuhanyzón de ettől eltekintve kifogástalan a szállás! Ár érték arányban szuper. Mindenkinek csak ajánlani tudom!
A hotel berendezése 80 as éveket tükrözi. Nagyon rossz a vacsoránál, hogy nem volt savanyúság, vagy befőtt. Az étel nem meleg. A személyzet kedves........
4 forró nyári napot töltöttem itt, és nagyon jól esett a kissé hüvösebb levegő itt. A környezet, az erdő csodálatos, és számos kirándulási lehetőség is van a környéken. Az étteremben minden étel nagyon izletes volt, és a személyzet is kedves, készséges. Ajánlani tudom mindenkinek, aki egy kis nyugalmas elvonulásra vágyik.