Kastélyban volt szállásunk, ide szólt a reggeli kártyánk. Előző este lementünk vacsorázni, nagyon kellemes csalódás volt. Személyzet kedves a hely tiszta és az ételek nagyon finomak. Másnap a reggeli is bőséges volt és teljesen elégedettek voltunk minden kiszolgálással. Ha erre járunk biztos betérünk egy jó ebédre, vacsorára. Az árak átlagosak.
Félve indultunk ebédelni, hiszen nem voltunk még itt. Ezen az oldalon sem találtunk véleményeket, csak az interneten talált étlapra hagyatkoztunk. Gondoltuk torkos csütörtökön féláron megéri kipróbálni azt a helyet, mely mellett nyáron gyakran elsuhanunk, mondván, ez az "osztrákoknak való étterem". Kellemeset csalódtunk!
Feledtébb hangulatos, a kiszolgálás pedig profi! Rég nem találkoztunk ennyire kedves pincérekkel! Az ételek nagyon finomak, ízletesek és frissek voltak! A feketeribizli szörp mennyei! Mondanám, hogy máskor is visszatérünk, de az árak miatt lehet csak a szörpöt és a menüt vesszük igénybe. . így a félár alkalmával megérte, jó döntés volt, de egy ebédre 7-8 ezret sajnálunk. Természetesen az osztrák idegenforgalom tekintetében érthetőek az árak. Megértjük :) :)