Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Egy hatalmas, ránézésre biztosan több, mint 100 fő befogadására alkalmas étterem zöld-fehér színben, egy szép régi házból átalakítva, igényes, ízléses, vendégcsalogató. Az étterem előtt a belső kis utcán lehet parkolni. Belépve azt láttuk, hogy rengeteg vendég volt, utazók, családok, külföldiek, hazaiak, bringások, és mindenkit a teraszra irányítottak, minket is. A benti részben is rengeteg asztal volt, de ott egyetlen vendég sem ült. A terasz árnyékos volt, szépen kialakított, gondozott. Az ételekre valószínűleg a sok vendég miatt viszonylag sokat kellett várni. Az étlap változatos, sokszínű volt, az árak középkategóriásak. Főételek köret nélkül kb. 2-3000 Ft-os árszínvonalon, plusz a köretek, saláták 500-800 Ft között. Az ételek között magyar klasszikusokat, halételeket, osztrák fogásokat is találtunk. Rántott fogasfilét, tengeri halfalatokat, bécsi szeletet, parasztos cordon bleu-t választottunk az étlapról. Az ételekkel meg voltunk elégedve, az adagok nem voltak túl nagyok, a burgonyasaláta kevésnek tűnt a hús mellett. A málnás limonádét szódával kaptuk, sima vízzel kértük. Más hiba nem történt. A mosdó tiszta, tágas, pelenkázó is volt benne. Itt próbáltuk ki a Fekete Unikornis névre hallgató kézműves stout sört is. 4 főételre italokkal együtt 15. 000 Ft-ot fizettünk. Kötelező szervizdíj nincs. Bankkártyával lehet fizetni. Több helyet végigpróbálva itt volt a legfinomabb az étel Fertőrákoson. (a menő Ráspiban nem ettünk).