Sopron környékén járva időről-időre visszatérünk ide. Eddig nem volt okunk csalódásra. Ugyanaz a magas színvonal, figyelmes kiszolgálás, tisztaság és kiválóan elkészített ételek. Az étlap nem terjedelmes, de jól összeállított, lehet választani mindenkinek számára kedvelt ételt. Az elkészített fogások kitűnőek. (Csak a távolság miatt nem látogatjuk gyakrabban. )
Kedves, gyors kiszolgálás, készséges, állatbarát személyzet. Ételeik ár-érték aránya megfelelő,az adagok kiadósak. Kellemes, nyugodt, csendes környezet, sok az osztrák vendég. csak ajánlani tudom mindenkinek, aki erre jár! Szálláslehetőség is van, de arról nem tudok beszámolni, mert azt nem vettem igénybe. Az egyebekből kiindulva az is biztosan minden igényt kielégít.