A Hotel Balaton Fonyód városában található, 100 méterre a balatoni kikötőtől és 250 méterre a strandtól. A hotel híres a IV. emeleti forgó üvegtornyáról, mely egyedülálló Magyarországon. A Bástya Kilátóból nyílik Európa legszebb panorámája, mely a Balatonra és a Balaton-felvidék hegyvonulataira nyílik.
Megérkezésünkkor a személyzet készséges volt,minden információt elmondott. A recepciós hölgy felkísért a szobánkba,ami minden igényt kielégített. A wellness színvonala megfelelő volt,de a sok vendég miatt választanunk kellett délelőtt ill. délután szeretnénk-e igénybe venni. :( A vacsora mennyiségre jó de minőségre nem megfelelő volt.
A reggeli volt a leggyengébb az egész hétvégénkben. Kritikán aluli felvágott választék,sajtnak csúfolt növényi pizzafeltét,egyszóval az olcsóság jellemezte a komplett konyhát. A hoteltulajdonos közvetlen és kedves volt,ahogy a személyzet is. Zárszóként párommal jól éreztük magunkat,de az ár/érték arány nem megfelelő. . . .
Három napra mentünk a férjemmel ebbe a hotelbe, de egy éjszakát töltöttünk itt, nem birtuk tovább! Kaptunk egy szobát, ami a másik szobától egy ajtóval volt elválasztva. Megérkezésünk után lepihentünk, ám a szomszéd szobából üvöltő nóta tv-re ébredtünk. Felháborodva mentem a recepcióra, költözhettünk másik szobába.
A vacsorára kapott étel minősége leírhatatlan! Ragacsos rizs, valami szörnyű rántott szelettel! De a legmeglepőbb az volt, amikor a palacsintát vártam, hogy hűljön egy kicsit de a pincér úr előttem termett és elegáns mozdulattal elvitte előlem! A férjemmel csak néztünk egymásra. Másnap pedig a reggeli hab volt a tortán. A koszos, rozsdás edények látványa! 9-kor mentünk reggelizni, ami várt minket 1 db virsli, 2 evőkanál rántotta! Ezért fizettünk 30 ezret! Ezek után felmentünk a szobába és összepakoltunk! Szóval ez a hotel szégyen! Akik itt jót irnak róla nem tudom milyen helyen jártak már, voltak-e valóban nivós helyen, mert ez bizony egy koszfészek! Életünk legszörnyűbb élménye volt!
Most értünk haza a pihenésből. Két éjszakát töltöttünk a hotelben. A személyzet figyelmes és mindent megoldanak. A szobák és hozzájuk tartozó fürdő pici, de tisztaság van mindenhol. Két szoba között szimpla szobaajtó. Minden áthallatszik a szomszédból, elsőre ki is fogtunk egy "jó" szomszédot.
A személyzet első kérésre orvosolta a problémát és kaptunk másik szobát. A mellettünk lévő szobát (kb. 10m2) kb. 2-3 órán keresztül takarították a távozó vendég után. Ilyet máshol nem tapasztaltunk, pedig gyakran járunk apartmanokba és hotelekbe, itthon és külföldön is. Még a szekrények teteje sem volt poros. Első reggel szinte bármit kérhettünk reggelire mert kevesen voltunk így nem önkiszolgáló volt. Második reggel pedig frissen készült tojásrántotta, virsli, kolbász várt. Ezen kívül felvágottak, lekvárok, műzlik. . . . mint bármely más hotelben. A vacsora három fogásos és éttermi minőségű volt. Az adagok megfelelőek. A maradékot fel lehetett vinni a szobába. A wellness részleg szép és új. Van minden a megfelelő kikapcsolódáshoz. 10-18 óráig van nyitva. Hátránya, hogy csak napi 4 órát lehet használni ÁNTSZ szabályozás miatt. A masszázs olcsó és jó, mindenkinek ajánlom! Parkolás az utcán, de mivel szezonon kívül voltunk így bőven volt hely. Netfüggőknek mindenhol WIFI. Több eszközről, így teljes a lefedettség. Balaton, spar, üzletek, buszpályaudvar 5 perc sétára. Összességében tehát pozitív élményekkel távoztunk. Köszönjük!
Udvarias személyzet,segítőkészek,remek konyha,aki pihenni kíván remekül fogja magát érezni. Amit kértem maximálisan teljesítették. A wellness valóban szép! Az igazgató Úr igazi Úriember! Ha valakinek egészségügyi problémája van itt biztos segítséget talál. Csak azt sajnálom hogy nem tudtunk több napot maradni! Pihenten és jó élményekkel tértünk haza! Köszönjük!
Nagyon jó szívvel ajánlom nagyon jó véleményünk volt,nem értettük a negatív kritikát. Igaz jót valahogy nem szeretnek írni az emberek, pedig mindenben a vendégek kedvét keresik. Köszönjük szépen a személyzetnek. Aki pihenni szeretne az itt kipihenheti magát igaz a falak tényleg vékonyak,de ez semmiben nem akadájoza az ember nyugalmát kecskeméti vendégek
Januárban az ünnepek után töltöttünk el 5 napot a szállodában. A szoba kicsi, nincs pakolási lehetőség. A törölköző és fürdőruha szárítást csak váltogatva lehet megoldani a radiátoron. A szoba és fürdő tiszta volt. A személyzet is nagyon kedves, mindenben a segítségünkre voltak.
(Még a telefonomat is feltöltötték, mivel otthon felejtettem a töltőt) Nekünk az étkezéssel sem volt semmi problémánk, sőt amit kértünk, azt főzte a szakács. A wellnesz tényleg nagyon szép, igaz a víz lehetett volna melegebb. Összefoglalva jól éreztük magunkat, tudtunk pihenni is.
Sajnos sikerült 3 napot eltöltenünk családommal ebben a botrányosan silány szinvonalú helyen. Ami nem tetszett: a szobák bejárati ajtaja alig zárható lakótelepi szobaajtó. Két különálló szobában mindent hallani az egyikből, ami a másik szobában történik, fürdőszoba 1 nm, elférni lehetetlenség. A reggeli botrány!
Mindenért, ami elfogyott külön szólni kell, hogy hozzanak, a rántotta fekete(! ) színben pompázott. Felvágottak: zala, olasz, párizsi, meg még 3 másik olcsó, silány húsféleség. Sonka sehol, egyféle sajt (katasztrofális minőségű), vacsora szörnyű és kevés, sebaj rendeltünk pizzát, hamár pizzéria is az éttermi rész. . . Megkaptuk: dr Oetker fagyasztott pizza. A lépcsőház gyerekeknek életveszély! ! ! Mindenhol szűk csigalépcsők. A szobában 2 és fél nap alatt nem sikerült kiüríteni a szemetest, ami akkora vilt, hogy max 5 hastnált pelenka fért bele. . . Nem baj! Kineveztünk egy plusz szatyrot szemetesnek. Az apróbb kellemetlenségeket nem sorolom, mert egy óra kevés lenne rá! ! ! Összegezve: tipikusan aza hely, ahol a tulaj minimális befektetéssel a legnagyobb hasznot akarja realizálni, mindezt a szinvonal, illetve a vendégek rovására.
A recepciós lány nagyok készséges volt, megmutatta a szobát. Délután 3-kor még nem volt kész. Este mikor visszatértünk meglepetéssel vettem észre, hogy van ugyan új ágynemű, de a lepedő nem vasalt. Kifejezetten kádas fürdőszobát kértünk, de a kádba dugó nem volt. Másnap pótolták.
Reggeli egy rettenetes rántottából, ehetetlen sajtból, a gyümölcslé ihatatlan valami szörpféleségből, a felvágott széle már barnult - állt. Éhen maradtunk. A vacsorán a személyzet nem tudta mi lesz - valami papírból olvasta fel a menüt. Egyébként ehetetlen. A személyzeti kislányok a mosolyost még hírből sem ismerik. Ami jó a masszőr hölgy, de nagyon! Mindenkinek ajánlom! Összefoglalva: soha többet! Üdv: Gyuri
Üdv a Hotel Balaton szállodában! Nem értem azokat az embereket akik rossz véleményt írnak nem rég voltam a szállodában patika tisztaság uralkodik mindenütt A személyzet igazán kiváló az ételek házias jellegű a wellness részleg remek a parolás ingyenes. Nem értem a rossz indulatú embereket egy remek szállodáról hogy lehet ilyet irni.
Baráti társaságunkkal vegyes érzelmekkel indultunk neki az október végi wellnessnek,miután elolvastuk az előttünk járók véleményét. A recepciós lányok nagyon udvariasak voltak,körbe vezettek megmutattak mindent,mit hol találunk. (ezt egyébként még egy szállodában sem tapasztaltam! )Mivel olvastunk a szobákról,ezért több szobát is megnéztünk,mire beköltöztünk.
Meg kérdezték kérünk-e köntöst? (máshol ha jár a szobához,előre be készítik)mikor használni akartam felháborodva vettem észre,hogy használt papír zsepi volt a zsebébe. A wellness résszel megvoltunk elégedve,nem túl nagy,de szép! Az étkezésről csak annyit,hogy elég szegényes volt a svédasztalosnak nevezett reggeli:pár olcsó szalámi,szörp kristályvízzel,virsli,tojás,szikkadt kenyér(a péksüteményt nem ismerik)és ami nagyon nem tetszett,ha elfogyott valami úgy kellett szólni hogy hozzon a pincérnő. Kávézgatás helyett,inkább a vendéglátássál foglalkozhatott volna! Utoljára szeretnék a FŐNÖK ÚR személyére is kitérni. Hát mit mondjak,nem hazudtolta meg a véleményekben leírtakat! ! Még egy ilyen gusztustalanul,arrogáns embert nem láttam! Azt hiszi hogy mi vagyunk Ő érte,ha így folytatja minden vendéget el űz! Az biztos hogy aki egyszer már járt itt,még egyszer nem kívánkozik vissza! ! ! !