A Halpatkó nevű helyre egy igen kedves jóbarátom hívott meg decemberben, akinek ez az egyik kedvenc vendéglátó egysége. Kóstoltam korrekt harcsapaprikást túróscsuszával, kifejezetten finom halfasírtot, hasonlóan ízletes haltepertőt, valamint nem meggyőző halászlét.
De kínálnak halburgert, harcsagyrost, rántott pontypatkót, filézett pontyrózsát, Kentucky harcsafilét s még sorolhatnám. A helyszín a helybeli Auchan előnyös, mivel garantálja a forgalmat, ugyanakkor hátrányos, mivel semmiféle intimitást nem biztosít. Működik egy testvéregység Dunakeszin is. A kiszolgálás kedves, az árak barátságosak. Összességében ez egy tisztes négy pont.
Már többször ettünk itt, így most is szívesen. Ponyhalászlét kértünk, túrós csúszát és egy halfasirtot zöldséggel. A halászlé nagyon sűrű volt, jóízű és nagy adag. A túrós csúsza is ízletes és ez is nagy adag. Evés közben jöttünk rá, hogy a fasirt nem is kellett volna, bőven elég lett volna kettőnknek a leves meg a csusza.