Böngéssz a legfrissebb abonyi értékelések között!

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 390 városban járt márFelfedező - 2741 helyen első értékelőNépszerű író - 1400 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 30625 feltöltött kép
2025. február 10. 20:02egyedül járt itt
A Néró pizzéria jobbacska hely, ami a kiszolgálást illeti, kedves fiatal lányok állnak a pult mögött. Megjön a harmadik, felkapcsolja a villanyt, ami nem baj, de bekapcsolja a rádiót is, amire egyáltalán nem lenne szükség. Nem szóltam, nem akartam lelombozni, egyébként egyedül voltam a vendégtérben.
Nero pizzeria, AbonyNero pizzeria, AbonyNero pizzeria, AbonyNero pizzeria, AbonyNero pizzeria, AbonyNero pizzeria, AbonyNero pizzeria, AbonyNero pizzeria, AbonyNero pizzeria, AbonyNero pizzeria, AbonyNero pizzeria, AbonyNero pizzeria, Abony
Még több kép (9 db) >>
Gyenge 2025. február 10. 19:54egyedül járt itt
Többezer értékelés igazolja, hogy jót igyekszem nézni mindenütt, ahol lehet. De van, ahol nem lehet. Az Abony határában működő Bagoly nevű kocsma büfé lottózóban a kiszolgálás barátságtalan, a köszönömre nincs válasz, a beltér hangulattalan, az italválaszték színvonaltalan. Nem ajánlom a helyet senkinek. .
Bagoly büfé lottózó, AbonyBagoly büfé lottózó, AbonyBagoly büfé lottózó, AbonyBagoly büfé lottózó, Abony
2025. február 10. 19:47egyedül járt itt
Nincs fontosabb a személyességnél, annál, hogy a vendég érezze, hogy nem egy automata áll a pult másik oldalán, akinek mindegy, hogy a vele szemben álló mit gondol és mit érez.
Itt egy kedves hölgy megpróbált rábeszélni nagyon aranyosan egy hotdogra, mintegy kitalálva a gondolatom, de nem sikerült neki, ellenálltam a kísértésnek és csak egy kávét kértem. Ami hozta a szokásos korrekt minőséget.
Tisztes négy pont a hely.
Fresh corner, Abony, AbonyFresh corner, Abony, AbonyFresh corner, Abony, AbonyFresh corner, Abony, Abony
Átlagos 2025. február 10. 19:40egyedül járt itt
A Peze pékség másik egysége kinnebb esik a központtól, méretre kisebb, a választék színvonala hasonló, ez is egy albán hely, a szokásos termékekkel, amit sokfelé láthatunk. Itt egy túrós pitére esett a választásom, ami nem volt élvezhetetlen szerencsére, de nagy élmény sem. A szokásos 3 pontot tudom felajánlani.
Peze pékség 2, AbonyPeze pékség 2, AbonyPeze pékség 2, AbonyPeze pékség 2, Abony
Átlagos 2025. február 10. 16:57egyedül járt itt
Fűzfa büfé valójában kocsmaként működik, ki tudja, lehet, hogy valamikor a homályba vesző múltban büféként működött, minden esetre ottjártam idején már nem szolgáltak fel ételeket. Az italválaszték kommersz, érdektelen. Kértem egy Kőbányait meg egy szódát, 550 forint volt a számla. 3 pont a hely.
Fűzfa büfé, AbonyFűzfa büfé, AbonyFűzfa büfé, AbonyFűzfa büfé, AbonyFűzfa büfé, AbonyFűzfa büfé, AbonyFűzfa büfé, Abony
Még több kép (4 db) >>
Átlagos 2025. február 10. 16:51egyedül járt itt
A Dreher sörözőben nagyon barátságos a törzsközönség. A pultos épp nincs a helyén, az egyik vendég beugrik és kiszolgál, de a pénzt már nem veszi el, azt a közben visszaérkező csapos kezeli. Az árak meglepően kedvezőek, egy kisüveges Pilsner Urquellt kértem elvitelre, és egy pohár szódát helyben, 535 forint volt a számla.
Dreher söröző, AbonyDreher söröző, AbonyDreher söröző, Abony
Átlagos 2025. február 10. 16:49egyedül járt itt
A Koccintó egy átlagos, egyszerű, olcsó vidéki söröző. A pult felett régi rádiók és humorosnak szánt feliratok fatáblán: Nálunk lelőnek minden harmadik reklamálót. Ma ketten már rekláamátak Hitel csak ha 100 felett vagy és a szüleid is elkísérnek. A dekorációban sok Fradi ereklye. Sörök 420 és 500 ft között kaphatók.
Koccintó presszó, AbonyKoccintó presszó, AbonyKoccintó presszó, AbonyKoccintó presszó, AbonyKoccintó presszó, AbonyKoccintó presszó, AbonyKoccintó presszó, Abony
Még több kép (4 db) >>
Átlagos 2025. február 10. 16:32egyedül járt itt
A Peze pékség cukrászati készítményeket is kínál, melyek jelentős része margarinos borzadály, ez szemre is látszik. A mákos rétes viszont meglepő módon tetszetős, de mivel azt vettem a konkurenciánál, néhány pogácsára szorítkozott a rendelésem, amit csak jóindulattal lehet átlagosnak nevezni.
Peze pékség, AbonyPeze pékség, AbonyPeze pékség, AbonyPeze pékség, AbonyPeze pékség, Abony
Még több kép (2 db) >>
Átlagos 2025. február 10. 16:27egyedül járt itt
A Vali pékség egyike azon albán pékségeknek, ahol le is lehet ülni helyben fogyasztás céljából. Sőt a választékban pizzák is szerepelnek, de azokról szemre is meg lehet állapítani, hogy elég gyengécskék. Úgyhogy vettem egy mákos rétest, ami kb. 600 ft volt, ez átlagos ár/érték arány, a hely klasszik 3 pont.
Vali pékség, AbonyVali pékség, AbonyVali pékség, AbonyVali pékség, AbonyVali pékség, AbonyVali pékség, Abony
Még több kép (3 db) >>