Böngéssz a legfrissebb badacsonyi értékelések között!

2025. február 18. 13:45a párjával járt itt
Szuper téli hétvégét töltöttünk a szállodában, ahova 9 év után tértem vissza újra. Fejlődnek a kínált szolgáltatások terén, szép a szálloda környezete. A csapat előzékeny és remekül végzi minden ott dologzó a feladatát. Nagy megnyugvás lenne, ha konstans ezt a színvonalat képviselné valamennyi, hasonló kategóriájú szálloda itthon :)
Kiváló 2025. február 17. 8:51egyedül járt itt
Nagyon kellemes hétvégét töltöttünk Badacsonyban, a Hotel halászkertben. A szálloda nagyon jó helyen, a Balaton partján helyezkedik el. A szoba berendezése igényes, tágas, kényelmes. Az étterem kínálata kiváló. A környéken remek túrákat lehet tenni. Szent György hegyi bazaltoszlopok, badacsonyi Rózsakő és Páholy kilátó, csobánci vár stb. Mindenkinek ajánlani tudom, aki szeret szép helyekre túrázni, kirándulni.
Gyenge 2025. január 19. 12:09gyerekekkel járt itt
Nagyon tetszett a lakosztály, szuper kényelmes és modern. ! A személyzet Nagyon kedves volt! Az ételek részben nagyon finomak voltak,bár a desszert 6 napig ugyan az volt ezez kicsit kellene változtatni. A távozasnál kicsit meg lepett a plusz költcség amit még most sem értek.
Hotel Bonvino Wine & Spa válasza
Kedves Vendégünk!
Nagyon örülünk, hogy jól érezte magát szállodánkban és úgy a szobával, mint az étkezésekkel elégedett volt. Szeretnénk felhívni a figyelmét, hogy éttermünkben illetve borbárunkban az itallapokon közölt árak már tartalmazzák a szervízdíjat, annak függvényében, hogy a fogyasztott ital 5 vagy 27%-os ÁFA-kulccsal rendelkezik - melyeket a számlákon fel is kell tüntetünk, de ez valójában nem plusz költség.
2025. január 21., , Hotel Bonvino Wine & Spa
Kiváló 2025. január 6. 7:52a párjával járt itt
Teljesen elégedettek voltunk mindennel! Kiemelném a félpanziós ellátás szuper minőségét. Az ételek finomak, bőségesek, nagy a választék reggel és este is! Aki itt nem talál magának megfelelő reggelit, vagy vacsorát, magában keresse a hibát! A személyzet rendkívül kedves és figyelmes!
Kiváló 2025. január 2. 14:00gyerekekkel járt itt
Nagyon szimpatikus volt, hogy a meghirdetett wellnes részleg valóban működött, és nagyon kellemes volt! A félpanziós ellátás is a legjobb volt az eddigi hotellátogatásaink során, az ételek változatosak és ízletesek voltak! A szoba kellemes hangulatú volt, jó meleg volt, az ágy volt egy kicsit kemény.