Böngéssz a legfrissebb balatonlellei értékelések között!

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 385 városban járt márFelfedező - 2659 helyen első értékelőNépszerű író - 1399 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 29148 feltöltött kép
Kiváló 2024. október 4. 12:13barátokkal járt itt
A Mesés BBQ and Grill a Google maps szerint a Viktória panzió keretén belül működik, higgyük el . Mi az éttermet kerestük, nem figyeltük a panziókat. Egyike azon helyeknek, melyeket sikerült a Balaton kalauz által ajánlott egységek közül nyitva találni szeptember elején. Alkalmunk volt a tulajdonossal is elbeszélgetni, élmény volt eszmét cserélni vele.
Viktória Panzió étterme, BalatonlelleViktória Panzió étterme, BalatonlelleViktória Panzió étterme, BalatonlelleViktória Panzió étterme, BalatonlelleViktória Panzió étterme, Balatonlelle
2024. október 4. 12:06barátokkal járt itt
A Dolce Vita fagylaltját is megkóstoltuk idén szeptemberben a balatonlellei gasztro-körút alkalmával. Dilemmáztunk, mit kérjünk végül egy eper mellett döntöttük, ami korrekt minőséget képviselt, szép kerek 4 pontot érdemel.
600 forintért átlagosnak mondható az ár/érték arány.
A kiszolgálás is rendben volt.
Összélmény tisztes 4 pont.
Dolce Vita Fagyizó, BalatonlelleDolce Vita Fagyizó, BalatonlelleDolce Vita Fagyizó, BalatonlelleDolce Vita Fagyizó, BalatonlelleDolce Vita Fagyizó, Balatonlelle
2024. október 4. 12:01barátokkal járt itt
A Szivárvány bisztró ételválasztéka a megszokott, mi nem voltunk már éhesek, egy fagylaltra szorítkozott a rendelésünk, közelebbről egy csokisra, ami 600 forintba került, ez átlagos ár/érték arány 2024 szeptemberében.
Maga a fagyi élvezhető volt, 3,5 pontra taksálom, amit szokás szerint felfele kerekítek.
Szivárvány Bisztró, BalatonlelleSzivárvány Bisztró, BalatonlelleSzivárvány Bisztró, BalatonlelleSzivárvány Bisztró, BalatonlelleSzivárvány Bisztró, Balatonlelle
Átlagos 2024. október 4. 11:57egyedül járt itt
Az Utas büfé igazi retro kocsma közel a vasútállomáshoz, mint neve is sejteti. Szeptemberben is nyitva tart, mikor a környéken már szinte minden zárva van. Az italok kommerszek, mind a sörök, mind a borok, mind a tömények tekintetében, a kiszolgálás egykedvű.
Egy kisüveges Pilsner Urquell-t vettem, ami 750 forintba került, plusz a betétdíj, mert elvitelre kértem.
3 pont a hely.
Utas Büfé, BalatonlelleUtas Büfé, BalatonlelleUtas Büfé, BalatonlelleUtas Büfé, Balatonlelle
Még több kép (1 db) >>
Átlagos 2024. október 4. 11:49egyedül járt itt
A Keki pékséget is idén januárban látogattam meg, amikor a szomszédos településen tartottam előadást s gondoltam körülnézek a környéken, mi akad nyitva a téli zimankóban. Az albán pékségekre ebben a tekintetben mindig lehet számítani. Egy mákos levelest vettem, 600 forintba került. 3 pont a hely.
Keki Pékség & Pizzéria, BalatonlelleKeki Pékség & Pizzéria, BalatonlelleKeki Pékség & Pizzéria, BalatonlelleKeki Pékség & Pizzéria, BalatonlelleKeki Pékség & Pizzéria, Balatonlelle
Átlagos 2024. október 4. 11:45egyedül járt itt
A téli Balaton nagyon szép, az sem zavaró az odalátogatónak, hogy nincs tömeg s ehhez egy sőt-öt is hozzátehetünk. Viszont hátránya, hogy kevés hely tart nyitva. Ezek egyike a Don papa nevű pub, mely lényegében átlagos kocsma, nem hozza a pubok intimitását és otthonosságát. Az italválaszték kommersz, ez engem nem zavart különösebben, mert autóval voltam.
Don Papa Pub, BalatonlelleDon Papa Pub, BalatonlelleDon Papa Pub, BalatonlelleDon Papa Pub, BalatonlelleDon Papa Pub, BalatonlelleDon Papa Pub, BalatonlelleDon Papa Pub, BalatonlelleDon Papa Pub, BalatonlelleDon Papa Pub, Balatonlelle
Még több kép (6 db) >>