Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Az étterem ugyanis az átlagos budapesti indiai éttermekhez képest drágább. Ugyanakkor az ételek elkészítése, tálalása az sokkal magasabb szintet képvisel, elég csak ránézni a tányérok vizuális megjelenésére (ld. fotók), ehhez még hozzátenném, hogy az ízek tekintetében is hibátlan volt minden. Az étterem alapterülete meglepően nagy, sok asztaluk van, minden szépen megterítve, ugyanakkor borzasztó rideg, élettelen a hely. Ráadásul a fűtéssel is spóroltak. Az étlapon több oldalon lapozgatva megtaláljuk az indiai konyha minden jellegzetes fogását. Én beértem 2 előétellel és egy mangó lassival (1400 Ft). A Dahi Kebab egy különleges bundázott fűszeres joghurt golyó, amelyet hagyományosan mentaszósszal tálalnak (3900 Ft/ 4 db). Kívül ropogós, belül lágy, szinte elolvad az ember szájában, Forrón tálalják. A másik fogás Potli Samosa Chaat, a piramis alakú tésztába erősen fűszerezett zöldségeket, krumplit töltenek, majd az egészet leöntik menta és tamarind chutney-val. (3200 Ft). Igazi ízorgia azok számára, akik kedvelik az édes-fűszeres-savanykás ételeket. A kötelező szervizdíj +10%. A fiatal pincér hölgy nem indiai volt, hanem valamilyen más nemzetiségű délkelet-ázsiai, talán thai vagy indonéz, nem igazán volt képben az ételekkel kapcsolatban, cserébe magyarul sem tudott. Angolul pötyögött, de szerintem abból sem értett sokat. Volt még egy olyan vicces momentum, kértem volna egy pohár vizet, erre a kis pincérlány elkezdte magyarázni, hogy itt a csapvíz az nagyon veszélyes, úgyhogy palackos vizet kell inni (persze jó pénzért. . . ). Megnyugtattam, hogy én is itt élek, pontosan tudom, hogy a csapvíz Magyarországon iható, úgyhogy hozza csak nyugodtan, vállalom a kockázatot. A szakácsok indiaiak, teljesítményük kitűnő! Összességében vegyes érzéseim vannak, őszintén szólva annyira negatív volt a hely szelleme, hogy én ide nem szívesen jövök újra, pedig az ételek nagyon finomak, különlegesek voltak. Majdnem 10ezer Ft-ot fizettem.