Böngéssz a legfrissebb budapesti értékelések között!

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 268 városban járt márFelfedező - 3696 helyen első értékelőNépszerű író - 2496 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 104728 feltöltött kép
Kiváló 2025. február 1. 19:09csoporttal járt itt
A teljes körűen felújított, impozáns Andrássy úti villában nyitott meg a Csók Bisztró. Számomra a névválasztás egy kissé furcsa. Sok külföldi fordul meg itt, számukra ez egy kimondhatatlan szó, a magyarok számára meg szokatlan, hogy mire is gondoltak a névadó tulajdonosok? Esetleg Csók István magyar festőre?
CSÓK Bisztró, BudapestCSÓK Bisztró, BudapestCSÓK Bisztró, BudapestCSÓK Bisztró, BudapestCSÓK Bisztró, BudapestCSÓK Bisztró, BudapestCSÓK Bisztró, BudapestCSÓK Bisztró, BudapestCSÓK Bisztró, BudapestCSÓK Bisztró, BudapestCSÓK Bisztró, BudapestCSÓK Bisztró, BudapestCSÓK Bisztró, BudapestCSÓK Bisztró, BudapestCSÓK Bisztró, BudapestCSÓK Bisztró, BudapestCSÓK Bisztró, BudapestCSÓK Bisztró, BudapestCSÓK Bisztró, BudapestCSÓK Bisztró, BudapestCSÓK Bisztró, BudapestCSÓK Bisztró, BudapestCSÓK Bisztró, BudapestCSÓK Bisztró, BudapestCSÓK Bisztró, BudapestCSÓK Bisztró, BudapestCSÓK Bisztró, BudapestCSÓK Bisztró, BudapestCSÓK Bisztró, BudapestCSÓK Bisztró, BudapestCSÓK Bisztró, BudapestCSÓK Bisztró, Budapest
Még több kép (29 db) >>
2025. február 1. 18:52csoporttal járt itt
A Hunyadi téren megnyitott új szálloda, az UP földszintjén található a bisztró, amely rendezvényeknek is helyt ad, mi is egy ilyenen vettünk részt. Fiatalos, modern a berendezés, kényelmes ülőhelyekkel. A piros szín minden dekorációban megjelenik, domináns élénk színt adva. Dizájnos és tiszta a mosdó.
Posner Bistro & Bar, BudapestPosner Bistro & Bar, BudapestPosner Bistro & Bar, BudapestPosner Bistro & Bar, BudapestPosner Bistro & Bar, BudapestPosner Bistro & Bar, BudapestPosner Bistro & Bar, BudapestPosner Bistro & Bar, BudapestPosner Bistro & Bar, BudapestPosner Bistro & Bar, BudapestPosner Bistro & Bar, BudapestPosner Bistro & Bar, BudapestPosner Bistro & Bar, BudapestPosner Bistro & Bar, BudapestPosner Bistro & Bar, BudapestPosner Bistro & Bar, BudapestPosner Bistro & Bar, BudapestPosner Bistro & Bar, BudapestPosner Bistro & Bar, BudapestPosner Bistro & Bar, BudapestPosner Bistro & Bar, BudapestPosner Bistro & Bar, BudapestPosner Bistro & Bar, BudapestPosner Bistro & Bar, BudapestPosner Bistro & Bar, BudapestPosner Bistro & Bar, BudapestPosner Bistro & Bar, BudapestPosner Bistro & Bar, Budapest
Még több kép (25 db) >>
Szörnyű 2025. február 1. 16:01családjával járt itt
Kint volt a pultban a mai napon több aprósütemény 3490ft-ért! Erre nem tudtak 5000 Ft-ból visszaadni, (délután) akkor fizessünk inkább bankkártyával, volt bankkártya is. Erre mi történt? Hogy nem viszi a gép meg már nem annyi meg nem ennyi, de igazából semennyi ordított velünk a szőke idős eladó hölgy.
Átlagos 2025. február 1. 11:09egyedül járt itt
Az Indian Palate tradicionális indiai ételeket kínál. Már a nyitás óta terveztem, hogy eljövök ide enni, mert az egyik kedvenc konyhám az indiai, de valami mindig közbeszólt (Covid, munkahely távolsága). Így sajnos az ebédmenüről és a nyitást követő all-you-can eat / avagy indiai thali lehetőségekről lemaradtam, ami pedig a pénztárcámnak jót tett volna.
Indian Palate, BudapestIndian Palate, BudapestIndian Palate, BudapestIndian Palate, BudapestIndian Palate, BudapestIndian Palate, BudapestIndian Palate, BudapestIndian Palate, BudapestIndian Palate, BudapestIndian Palate, BudapestIndian Palate, BudapestIndian Palate, BudapestIndian Palate, BudapestIndian Palate, BudapestIndian Palate, BudapestIndian Palate, BudapestIndian Palate, BudapestIndian Palate, BudapestIndian Palate, BudapestIndian Palate, BudapestIndian Palate, Budapest
Még több kép (18 db) >>
Kiváló 2025. február 1. 10:50egyedül járt itt
A VIII. kerületben a Bókay és a Tömő utca sarkán kivülről omladozó vakolatú, lepukkant kocsmának kinéző, szóval nem éppen bizalomkeltő helyre feltétlenül ajánlom a betérést, ha erre jártok. A beltér alapterülete kicsi, de van egy kis galériaszint is. A régi hatást megőrizve újították fel, és egy igazán megnyerő miliőt sikerült varázsolni.
Cintányéros, BudapestCintányéros, BudapestCintányéros, BudapestCintányéros, BudapestCintányéros, BudapestCintányéros, BudapestCintányéros, BudapestCintányéros, BudapestCintányéros, BudapestCintányéros, BudapestCintányéros, BudapestCintányéros, BudapestCintányéros, BudapestCintányéros, BudapestCintányéros, BudapestCintányéros, Budapest
Még több kép (13 db) >>
2025. február 1. 10:36kollégákkal járt itt
Az egykori Y Café helyén, a Puskás Aréna és a Stadionok metrómegálló közelében, a Stefánia út elején lévő háromszög telken nyitott meg talán 2024-ben a Stifler Garden. A Stifler név ismerős lehet már a vendégek számára, hiszen az Erzsébet körúton és a Rákóczi úton is van sörözővel egybekötött bisztrójuk.
Stifler Garden, BudapestStifler Garden, BudapestStifler Garden, BudapestStifler Garden, BudapestStifler Garden, BudapestStifler Garden, BudapestStifler Garden, BudapestStifler Garden, BudapestStifler Garden, BudapestStifler Garden, BudapestStifler Garden, BudapestStifler Garden, BudapestStifler Garden, BudapestStifler Garden, BudapestStifler Garden, BudapestStifler Garden, BudapestStifler Garden, Budapest
Még több kép (14 db) >>
2025. február 1. 0:28kollégákkal járt itt
Az Aréna Bisztró a Puskás Aréna étterme, amely a Puskás Múzeumtól balra található, de érdekes módon úgy alakították ki, hogy belülről nem közelíthető meg, hanem először fel kellett vennünk a ruhatárból a kabátot, majd kimentünk kb. 20 méternyit, utána pedig a másik ajtón bementünk az étterembe, ez a megoldás télen vagy zuhogó esőben nem igazán praktikus és vendégbarát.
Aréna Bistro, BudapestAréna Bistro, BudapestAréna Bistro, BudapestAréna Bistro, BudapestAréna Bistro, BudapestAréna Bistro, BudapestAréna Bistro, BudapestAréna Bistro, BudapestAréna Bistro, BudapestAréna Bistro, BudapestAréna Bistro, BudapestAréna Bistro, Budapest
Még több kép (9 db) >>
2025. február 1. 0:18kollégákkal járt itt
Az Isetta Kávézó a BMW Hungária körúti szalonjában található, gyakorlatilag azért hozták létre, hogy a BMW-t vásárolni kívánó érdeklődők/vevők, illetve az autójukat a szervizbe hozó ügyfelek számára legyen egy kellemes várakozóhely az épületen belül, ahol kellemes körülmények között várakozhatnak, vagy akár megbeszélések lebonyolítására is alkalmas a helyszín.
Isetta Coffee Bar, BudapestIsetta Coffee Bar, BudapestIsetta Coffee Bar, BudapestIsetta Coffee Bar, BudapestIsetta Coffee Bar, BudapestIsetta Coffee Bar, BudapestIsetta Coffee Bar, BudapestIsetta Coffee Bar, BudapestIsetta Coffee Bar, Budapest
Még több kép (6 db) >>
Érdekes 2025. január 31. 22:07egyedül járt itt
Iskolai tanulmányainkból és a minden évben előadott március 15-i műsorból sokaknál beégett az a történet, amikor a márciusi ifjak valamelyike bedobta a nagy ötletet, hogy mentsék ki Táncsicsot a börtönből, majd fel is mentek nagy iramban a Várba Budára, ahol valóban kiszabadult Táncsics Mihály a börtönből.
Táncsics Mihály szobor, BudapestTáncsics Mihály szobor, BudapestTáncsics Mihály szobor, Budapest
Érdekes 2025. január 31. 21:50egyedül járt itt
Jöttem a Budai Várból, már kifelé, azaz lefelé tartottam, a Bécsi Kapun át a "Moszkva tér" / Széna tér felé vettem az irányt, majd Táncsics Mihály szobra után vettem észre ezt a kis érdekességet az árvácskákkal övezett virágágyás közepén. Wagner Nándor alkotását 2012-ben avatták fel, tehát egy viszonylag friss alkotásról van szó.
Földanya, BudapestFöldanya, BudapestFöldanya, Budapest