Böngéssz a legfrissebb budapesti értékelések között!

32038
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 392 városban járt márFelfedező - 2790 helyen első értékelőNépszerű író - 1402 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 32038 feltöltött kép
2025. március 19. 7:30egyedül járt itt
A Haverok kávézó pár éve annektálta a Turist büfé néven működő retro kocsmát. Jómagam több ízben is megfordultam mindkettőben még a fúzió előtt, de utána is, legutóbb épp tegnap. Tartanak néhány jó bort, többek között a Nyakas pincétől, Juhászéktól, Bolyki Janitól, Ludányi Józseftől, a kommersz tömények mellett Panyolai pálinkákat, a söröket az Asahi portfólióból válogatták.
Haverok Cafe, BudapestHaverok Cafe, BudapestHaverok Cafe, BudapestHaverok Cafe, BudapestHaverok Cafe, BudapestHaverok Cafe, BudapestHaverok Cafe, BudapestHaverok Cafe, Budapest
Még több kép (5 db) >>
Kiváló 2025. március 18. 22:05egyedül járt itt
Ma ismét betértem a Skalba, mely a Dohány utca legelején található. Ipari dizájn, udvarias kiszolgálás. Tartanak vagy 4 Monyó sört csapon, de csak korsóval adnak. Így aztán csak egy pohár Drehert ittam, 700 ft volt. Igen szép a töményválaszték. Metallica szólt míg ott voltam, különböző albumokról válogatták össze a dalokat.
Skal, BudapestSkal, BudapestSkal, BudapestSkal, BudapestSkal, BudapestSkal, BudapestSkal, BudapestSkal, BudapestSkal, BudapestSkal, BudapestSkal, BudapestSkal, BudapestSkal, BudapestSkal, Budapest
Még több kép (11 db) >>
2025. március 18. 21:59egyedül járt itt
A Csengery utcai Jaromirba a legutóbbi értékelésem óta, aminek ugye már 8 éve, több ízben is jártam, legutóbb épp ma. Sajnos elfelejtettem megkérdezni, hogy mi van a vendégcsapon, de így sem jártam rosszul, egy pohár Bakalar hidegkomlósat ittam, ami 990 forintba került. A cseh sörkorcsolyák közül most nem kértem semmit, mert jól voltam lakva.
Jaromír '68 Cseh Söröző, BudapestJaromír '68 Cseh Söröző, BudapestJaromír '68 Cseh Söröző, BudapestJaromír '68 Cseh Söröző, BudapestJaromír '68 Cseh Söröző, BudapestJaromír '68 Cseh Söröző, BudapestJaromír '68 Cseh Söröző, BudapestJaromír '68 Cseh Söröző, BudapestJaromír '68 Cseh Söröző, BudapestJaromír '68 Cseh Söröző, BudapestJaromír '68 Cseh Söröző, BudapestJaromír '68 Cseh Söröző, Budapest
Még több kép (9 db) >>
2025. március 18. 21:42egyedül járt itt
A Hunyadi téri Posner bisztró és bárt ma fedeztem fel, pedig mint megtudtam négy éve működik. Rendeltem egy csirkecombból készült sörkorcsolyát (3700 ft plusz fsz díj), nem hatott meg, kissé száraz volt és zöld koridandert sem éreztem benne. Csapon két First sör, Pilsner és Voodoo IPA. Utóbbit választottam (1190 ft mínusz 20% happy hour,, plusz fsz díj 12,5%).
Posner Bistro & Bar, BudapestPosner Bistro & Bar, BudapestPosner Bistro & Bar, BudapestPosner Bistro & Bar, BudapestPosner Bistro & Bar, BudapestPosner Bistro & Bar, BudapestPosner Bistro & Bar, BudapestPosner Bistro & Bar, BudapestPosner Bistro & Bar, BudapestPosner Bistro & Bar, BudapestPosner Bistro & Bar, BudapestPosner Bistro & Bar, BudapestPosner Bistro & Bar, BudapestPosner Bistro & Bar, BudapestPosner Bistro & Bar, Budapest
Még több kép (12 db) >>
2025. március 18. 21:28egyedül járt itt
Hangulatos zegzugos romkocsma. Kedélyes csapos, valamiért inkább gyanakvást és nemtetszést érzékelek rajta, amikor mondom, hogy azért készítenék fotót a töményitalokról, hogy feltegyem egy FB csoportba. Váltottunk pár gondolatot arról, hogy melyek a legjobb kézműves sörfőzdék. Ők Monyó söröket tartanak.
Lámpás, BudapestLámpás, BudapestLámpás, BudapestLámpás, BudapestLámpás, BudapestLámpás, BudapestLámpás, BudapestLámpás, BudapestLámpás, Budapest
Még több kép (6 db) >>
Kiváló 2025. március 18. 21:15egyedül járt itt
A Zenta Kraft by Etyeki hangulatos, zegzugos pub a közel száz évre visszatekintő hajdani Kisrabló, későbbi Bölcső pub helyén. A Fischer József műépítész által tervezett, 1928-ra elkészült épület félszuterénjében már átadáskor megnyitott a Kis Rabló étterem, abból az időből valók az italozást és rablást megörökítő, kör alakú, ma is megcsodálható festett üvegablakok, melyek műemléki védettség alatt állnak.
Zenta Craft, BudapestZenta Craft, BudapestZenta Craft, BudapestZenta Craft, BudapestZenta Craft, BudapestZenta Craft, BudapestZenta Craft, BudapestZenta Craft, BudapestZenta Craft, BudapestZenta Craft, BudapestZenta Craft, BudapestZenta Craft, Budapest
Még több kép (9 db) >>
Rubin fokozatú értékelőOrszágjáró - 30 városban járt márFelfedező - 35 helyen első értékelőNépszerű író - 673 hasznos szavazat4 évnyi aktív tagság
Kiváló 2025. március 18. 17:58a párjával járt itt
Korábban pizzázni jártunk rendszeresen erre a helyre, de a pizzázó bezárt és a helyiség sokáig üresen állt. Örömmel fedeztük fel egy gasztroblogger ajánlását, amiből kiderült, hogy minőségi streetfood kajákat készítő hely nyílt itt, megkóstoltuk, azóta hetente rendelünk innen valamit.
Kiváló 2025. március 17. 16:32egyedül járt itt
Az Addicted 2 Coffeine nevű remek kis helyet sok évvel ezelőtt látogattam meg első ízben, nem sokkal nyitás után. Tegnap ismét betértem. Megelégedéssel nyugtáztam a borválasztékot, kimérve is egész jó dolgokat adnak, a sörök a Fehér Nyúltól szintén a felső szegmensbe tartoznak.
Addicted 2 Caffeine, BudapestAddicted 2 Caffeine, BudapestAddicted 2 Caffeine, BudapestAddicted 2 Caffeine, BudapestAddicted 2 Caffeine, BudapestAddicted 2 Caffeine, BudapestAddicted 2 Caffeine, BudapestAddicted 2 Caffeine, BudapestAddicted 2 Caffeine, BudapestAddicted 2 Caffeine, BudapestAddicted 2 Caffeine, BudapestAddicted 2 Caffeine, BudapestAddicted 2 Caffeine, BudapestAddicted 2 Caffeine, BudapestAddicted 2 Caffeine, BudapestAddicted 2 Caffeine, Budapest
Még több kép (13 db) >>
Kiváló 2025. március 17. 16:18egyedül járt itt
A Jégkert remek hely arra, hogy eltöltse itt az ember az időt vonatra várva. Az igaz, hogy innen negyedóra még a Déli gyalog, de ki lehet számolni az indulást. Legutóbb épp tegnap néztem be, ttam egy Jégkert NEIPA sört továbbá az Ugar 33-as Trailerét, 1800 ft volt a kettő, 2 decis poharakkal számolva.
Jégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, Budapest
Még több kép (42 db) >>
Átlagos 2025. március 17. 16:10egyedül járt itt
A Fadrusz söröző italkínálata szegényes, csapon Arany Ászok és talán Peroni, a hangulatában sincs semmi extra, a kiszolgálás viszont kedves, és az árak kedvezőek. Van a falon egy örökérvényű kocsmafelirat, miszerint legszebb öröm a söröm, ami persze túlzás, de van benne valami. Egy pohár Arany Ászok sört ittam, 480 ft volt. 3 pont a hely.
Fadrusz Söröző, BudapestFadrusz Söröző, BudapestFadrusz Söröző, BudapestFadrusz Söröző, Budapest
Még több kép (1 db) >>