Böngéssz a legfrissebb budapesti értékelések között!

Kiváló 2025. március 17. 7:45családjával járt itt
Mi a DiningCity Országos Étterem Hét keretében látogattuk meg 'aHely'-et! Az étterem kerti részét nem sikerült kiprobálnunk, a rossz idő miatt. Így kénytelenek vagyunk majd,az idő jobbra fordultával, visszatérni! :) De ezenkivül mindennel maximálisan elégedettek voltunk.
32038
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 392 városban járt márFelfedező - 2790 helyen első értékelőNépszerű író - 1402 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 32038 feltöltött kép
Kiváló 2025. március 16. 13:03a párjával járt itt
A Jókenyér pékség Lövőház utcai egysége gyakran útbaesik, idén két ízben is betértem hozzájuk. A kiszolgálás nagyon kedves. Kóstoltam szilvás papucsot, vettem múltkor egy olívás ciabatta-t, legutóbb pedig egy aszalt szilvás babkrémet, valamint egy tojássalátát. Ezek olyan 4,5 pontos szintet ütöttek meg.
Jókenyér - Lövőház utca, BudapestJókenyér - Lövőház utca, BudapestJókenyér - Lövőház utca, BudapestJókenyér - Lövőház utca, BudapestJókenyér - Lövőház utca, BudapestJókenyér - Lövőház utca, Budapest
Még több kép (3 db) >>
Szörnyű 2025. március 16. 12:36családjával járt itt
Főzelék íztelen..
Desszert botrányos...

Inkább másik étterembe viszem a családot és azt a pénzt.

Senkinek nem ajánlom...
Kiváló 2025. március 16. 12:13családjával járt itt
Meg voltam győződve róla, hogy a Vinikliről írtam első, nem sokkal nyitás utáni látogatásomat követően. De úgy tűnik, hogy nem. Azóta betértem még nagyjából négyszer, egy alkalommal egyik borszakértő-borklubszervező jóbarátom szervezett ide egy kóstolót, tavaly március 15én is beültem, idén nemkülönben.
Vinikli, BudapestVinikli, BudapestVinikli, BudapestVinikli, BudapestVinikli, BudapestVinikli, BudapestVinikli, BudapestVinikli, BudapestVinikli, BudapestVinikli, BudapestVinikli, BudapestVinikli, BudapestVinikli, BudapestVinikli, BudapestVinikli, BudapestVinikli, BudapestVinikli, BudapestVinikli, BudapestVinikli, BudapestVinikli, Budapest
Még több kép (17 db) >>
Szörnyű 2025. március 15. 19:39a párjával járt itt
Borzalmas az egész! Pizzát rendeltünk de ehetetlen volt! Ja jót akartok innen nem rendeltek semmit, vicc amit itt csinálnak! Itthon jobbat főzök! Senki ne rendeljen innen! 7000 ért egy kalap kaptam!
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 269 városban járt márFelfedező - 3760 helyen első értékelőNépszerű író - 2498 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 106087 feltöltött kép
Érdekes 2025. március 15. 12:07egyedül járt itt
A Margit körúton sétáltam, amikor valamilyen rejtélyes ötlettől vezérelve a Mechwart lépcső felé vettem az irányt, a Mechwart liget felé. Legnagyobb meglepetésemre a lépcső tetején egy óvóhely nyitott bejáratára bukkantam. Nem is tudtam ennek a helynek a létezéséről korábban!
Óvóhely Helyóvó, BudapestÓvóhely Helyóvó, BudapestÓvóhely Helyóvó, BudapestÓvóhely Helyóvó, BudapestÓvóhely Helyóvó, BudapestÓvóhely Helyóvó, BudapestÓvóhely Helyóvó, BudapestÓvóhely Helyóvó, BudapestÓvóhely Helyóvó, BudapestÓvóhely Helyóvó, BudapestÓvóhely Helyóvó, BudapestÓvóhely Helyóvó, BudapestÓvóhely Helyóvó, BudapestÓvóhely Helyóvó, BudapestÓvóhely Helyóvó, BudapestÓvóhely Helyóvó, BudapestÓvóhely Helyóvó, Budapest
Még több kép (14 db) >>
Átlagos 2025. március 15. 10:20egyedül járt itt
Újabb rejtélyes értékelés eltűnés, de ki bánja,,,,? A Burger King a Westend Bevásárlóközpont egyik legrégebben meglévő, folyamatosan működő egysége, bár ha emlékeim nem csalnak, ők is váltottak már bérleményt itt az évek során. Szomszédaik balról a népszerű olasz tésztás és pizzéria-lánc egyik tagja (B.
Burger King - Westend, BudapestBurger King - Westend, Budapest
Kiváló 2025. március 15. 9:25a párjával járt itt
Meglepődöm időnként, amikor azt látom, hogy olyan helyeket, ahová évtizedek óta visszajárok még nem értékeltem ezen a fórumon. Márpedig az utóbbi napokban több ilyen élményem is volt.
Auguszt Cukrászda, BudapestAuguszt Cukrászda, BudapestAuguszt Cukrászda, BudapestAuguszt Cukrászda, BudapestAuguszt Cukrászda, BudapestAuguszt Cukrászda, BudapestAuguszt Cukrászda, BudapestAuguszt Cukrászda, BudapestAuguszt Cukrászda, Budapest
Még több kép (6 db) >>
Kiváló 2025. március 15. 9:15a párjával járt itt
A Wafunak két egysége is működik a Kazinczy utcában, az egyik egy egyszerű ramen bár magasított székekkel, a másik viszont egy izakaya, nagyon leegyszerűsítve egy japán tapas bár, amelyik az utcának a Dohány utcával képezett sarkához áll közel.
WAFU - Japanese Bar & Restaurant, BudapestWAFU - Japanese Bar & Restaurant, BudapestWAFU - Japanese Bar & Restaurant, BudapestWAFU - Japanese Bar & Restaurant, BudapestWAFU - Japanese Bar & Restaurant, BudapestWAFU - Japanese Bar & Restaurant, BudapestWAFU - Japanese Bar & Restaurant, BudapestWAFU - Japanese Bar & Restaurant, BudapestWAFU - Japanese Bar & Restaurant, BudapestWAFU - Japanese Bar & Restaurant, BudapestWAFU - Japanese Bar & Restaurant, BudapestWAFU - Japanese Bar & Restaurant, BudapestWAFU - Japanese Bar & Restaurant, BudapestWAFU - Japanese Bar & Restaurant, BudapestWAFU - Japanese Bar & Restaurant, BudapestWAFU - Japanese Bar & Restaurant, Budapest
Még több kép (13 db) >>
2025. március 15. 9:10a párjával járt itt
Betértünk hosszú idő után ismét a Belvárosi Disznótoros Király utcai egységébe. Volt több szimpatikus étel a kínálatban, még a szépen formázott Cordon Blue is tetszett, nem szólva a nyers pácolt húsokról, de győzött a pacalszeretetem, ugyanazt kértem, mint az Etele úti egységben, pacalpörköltet és hagymás törtburgonyát.
Belvárosi Disznótoros - Király utca, BudapestBelvárosi Disznótoros - Király utca, BudapestBelvárosi Disznótoros - Király utca, BudapestBelvárosi Disznótoros - Király utca, BudapestBelvárosi Disznótoros - Király utca, BudapestBelvárosi Disznótoros - Király utca, BudapestBelvárosi Disznótoros - Király utca, BudapestBelvárosi Disznótoros - Király utca, BudapestBelvárosi Disznótoros - Király utca, BudapestBelvárosi Disznótoros - Király utca, BudapestBelvárosi Disznótoros - Király utca, BudapestBelvárosi Disznótoros - Király utca, BudapestBelvárosi Disznótoros - Király utca, Budapest
Még több kép (10 db) >>