Böngéssz a legfrissebb budapesti értékelések között!

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 268 városban járt márFelfedező - 3696 helyen első értékelőNépszerű író - 2496 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 104728 feltöltött kép
Átlagos 2025. január 26. 22:16egyedül járt itt
Az 1990-es években emlékeim szerint nagyon mentek, népszerűek voltak a Bécsiszelet vendéglők, mert több is volt belőlük. Itt a Kálvin tér közelében, az Üllői úton lévő pinceétteremben is több alkalommal jártunk barátokkal, kollégákkal, főleg a fiúk, férfiak értékelték a hatalmas adagokat, a tányér széléről lelógó rántott húsokat.
Bécsiszelet Vendéglő - Üllői út, BudapestBécsiszelet Vendéglő - Üllői út, BudapestBécsiszelet Vendéglő - Üllői út, BudapestBécsiszelet Vendéglő - Üllői út, BudapestBécsiszelet Vendéglő - Üllői út, BudapestBécsiszelet Vendéglő - Üllői út, BudapestBécsiszelet Vendéglő - Üllői út, BudapestBécsiszelet Vendéglő - Üllői út, BudapestBécsiszelet Vendéglő - Üllői út, BudapestBécsiszelet Vendéglő - Üllői út, BudapestBécsiszelet Vendéglő - Üllői út, BudapestBécsiszelet Vendéglő - Üllői út, BudapestBécsiszelet Vendéglő - Üllői út, BudapestBécsiszelet Vendéglő - Üllői út, BudapestBécsiszelet Vendéglő - Üllői út, BudapestBécsiszelet Vendéglő - Üllői út, BudapestBécsiszelet Vendéglő - Üllői út, Budapest
Még több kép (14 db) >>
Átlagos 2025. január 26. 21:55kollégákkal járt itt
Azzal kezdem, hogy én nem vagyok sem vegán, sem vegetáriánus, bár szoktam húsmentes ételeket is kóstolni, mert mindenevő vagyok. A Kálvin tér közelében lévő kis burgerező korábban is a vegán ligában játszott, csak más néven. Talán azért váltottak, mert ez a név a külföldiek számára is könnyebben értelmezhető, kiolvasható.
EPOCH Vegan Burger, BudapestEPOCH Vegan Burger, BudapestEPOCH Vegan Burger, BudapestEPOCH Vegan Burger, BudapestEPOCH Vegan Burger, BudapestEPOCH Vegan Burger, BudapestEPOCH Vegan Burger, BudapestEPOCH Vegan Burger, BudapestEPOCH Vegan Burger, BudapestEPOCH Vegan Burger, BudapestEPOCH Vegan Burger, BudapestEPOCH Vegan Burger, BudapestEPOCH Vegan Burger, BudapestEPOCH Vegan Burger, BudapestEPOCH Vegan Burger, BudapestEPOCH Vegan Burger, BudapestEPOCH Vegan Burger, BudapestEPOCH Vegan Burger, BudapestEPOCH Vegan Burger, BudapestEPOCH Vegan Burger, BudapestEPOCH Vegan Burger, BudapestEPOCH Vegan Burger, BudapestEPOCH Vegan Burger, BudapestEPOCH Vegan Burger, BudapestEPOCH Vegan Burger, BudapestEPOCH Vegan Burger, BudapestEPOCH Vegan Burger, BudapestEPOCH Vegan Burger, BudapestEPOCH Vegan Burger, BudapestEPOCH Vegan Burger, BudapestEPOCH Vegan Burger, BudapestEPOCH Vegan Burger, BudapestEPOCH Vegan Burger, Budapest
Még több kép (30 db) >>
Átlagos 2025. január 26. 21:48egyedül járt itt
Luki Falatozója az egyik kis egység a Fény utcai piacon a lépcső mellett. Ellentétben pár hasonszőrű kioszkkal a piacon, ez nem egy talponálló kocsma, annál sokkal igényesebb, de azért mégis csak egy piaci büfé. A kávé kifejezetten olcsó, az eszpresszó 360 Ft, cserébe nem valami jó ízű és minőségű.
Luki Falatozója - Fény utcai piac, BudapestLuki Falatozója - Fény utcai piac, BudapestLuki Falatozója - Fény utcai piac, BudapestLuki Falatozója - Fény utcai piac, BudapestLuki Falatozója - Fény utcai piac, BudapestLuki Falatozója - Fény utcai piac, BudapestLuki Falatozója - Fény utcai piac, Budapest
Még több kép (4 db) >>
2025. január 26. 21:42barátokkal járt itt
Tavaly nyáron botlottam bele ebbe a bárba a XI. kerületben a Bartók Béla úton, amely úgy tűnt, mintha azokban a napokban nyitottak volna ki. Nemcsak a friss festés, de a szervezetlenség, kissé kaotikus beltér és pult okán is. De említhetném a kupis sarkot is az összevissza dobált göngyöleggel.
Fekete Delfin Bár & Kávézó, BudapestFekete Delfin Bár & Kávézó, BudapestFekete Delfin Bár & Kávézó, BudapestFekete Delfin Bár & Kávézó, BudapestFekete Delfin Bár & Kávézó, BudapestFekete Delfin Bár & Kávézó, BudapestFekete Delfin Bár & Kávézó, BudapestFekete Delfin Bár & Kávézó, BudapestFekete Delfin Bár & Kávézó, Budapest
Még több kép (6 db) >>
Átlagos 2025. január 26. 20:36barátokkal járt itt
Tipikus külvárosi lakótelepi kiskocsma Óbudán, a Vörösvári út közelében. Romantikus neve ellenére egy retró fapados helyet kell elképzelni, bár igaz, hogy az elmúlt években egy kicsit kikupálták. Kommersz italok barátságos árfekvésben. Ételeket nem tartanak. Helyi, részben és teljesen függő férfiemberek a közép és idősebb korosztályból adják a törzsgárdát.
Mirabella Söröző, BudapestMirabella Söröző, BudapestMirabella Söröző, BudapestMirabella Söröző, BudapestMirabella Söröző, BudapestMirabella Söröző, BudapestMirabella Söröző, BudapestMirabella Söröző, BudapestMirabella Söröző, BudapestMirabella Söröző, BudapestMirabella Söröző, BudapestMirabella Söröző, Budapest
Még több kép (9 db) >>
Átlagos 2025. január 26. 20:31barátokkal járt itt
Szürreális élmény volt számunkra a Pearl Harbour étterem, talán ez a jelző írja le legjobban a benyomásainkat. Helyszín: Óbuda, Stop Shop bevásárlóközpont. Úgy kezdődött, hogy szerettünk volna bowlingozni, de kiderült, hogy ezen a környéken ez egy nagyon népszerű elfoglaltság, és előre kellett volna pályát foglalni.
Pearl Harbor Restaurant, Bowling & Bar - Stop Shop, BudapestPearl Harbor Restaurant, Bowling & Bar - Stop Shop, BudapestPearl Harbor Restaurant, Bowling & Bar - Stop Shop, BudapestPearl Harbor Restaurant, Bowling & Bar - Stop Shop, BudapestPearl Harbor Restaurant, Bowling & Bar - Stop Shop, BudapestPearl Harbor Restaurant, Bowling & Bar - Stop Shop, BudapestPearl Harbor Restaurant, Bowling & Bar - Stop Shop, BudapestPearl Harbor Restaurant, Bowling & Bar - Stop Shop, BudapestPearl Harbor Restaurant, Bowling & Bar - Stop Shop, BudapestPearl Harbor Restaurant, Bowling & Bar - Stop Shop, BudapestPearl Harbor Restaurant, Bowling & Bar - Stop Shop, BudapestPearl Harbor Restaurant, Bowling & Bar - Stop Shop, BudapestPearl Harbor Restaurant, Bowling & Bar - Stop Shop, BudapestPearl Harbor Restaurant, Bowling & Bar - Stop Shop, BudapestPearl Harbor Restaurant, Bowling & Bar - Stop Shop, BudapestPearl Harbor Restaurant, Bowling & Bar - Stop Shop, BudapestPearl Harbor Restaurant, Bowling & Bar - Stop Shop, BudapestPearl Harbor Restaurant, Bowling & Bar - Stop Shop, BudapestPearl Harbor Restaurant, Bowling & Bar - Stop Shop, BudapestPearl Harbor Restaurant, Bowling & Bar - Stop Shop, BudapestPearl Harbor Restaurant, Bowling & Bar - Stop Shop, BudapestPearl Harbor Restaurant, Bowling & Bar - Stop Shop, BudapestPearl Harbor Restaurant, Bowling & Bar - Stop Shop, BudapestPearl Harbor Restaurant, Bowling & Bar - Stop Shop, BudapestPearl Harbor Restaurant, Bowling & Bar - Stop Shop, BudapestPearl Harbor Restaurant, Bowling & Bar - Stop Shop, BudapestPearl Harbor Restaurant, Bowling & Bar - Stop Shop, BudapestPearl Harbor Restaurant, Bowling & Bar - Stop Shop, BudapestPearl Harbor Restaurant, Bowling & Bar - Stop Shop, BudapestPearl Harbor Restaurant, Bowling & Bar - Stop Shop, BudapestPearl Harbor Restaurant, Bowling & Bar - Stop Shop, BudapestPearl Harbor Restaurant, Bowling & Bar - Stop Shop, BudapestPearl Harbor Restaurant, Bowling & Bar - Stop Shop, BudapestPearl Harbor Restaurant, Bowling & Bar - Stop Shop, BudapestPearl Harbor Restaurant, Bowling & Bar - Stop Shop, BudapestPearl Harbor Restaurant, Bowling & Bar - Stop Shop, BudapestPearl Harbor Restaurant, Bowling & Bar - Stop Shop, BudapestPearl Harbor Restaurant, Bowling & Bar - Stop Shop, BudapestPearl Harbor Restaurant, Bowling & Bar - Stop Shop, BudapestPearl Harbor Restaurant, Bowling & Bar - Stop Shop, BudapestPearl Harbor Restaurant, Bowling & Bar - Stop Shop, BudapestPearl Harbor Restaurant, Bowling & Bar - Stop Shop, BudapestPearl Harbor Restaurant, Bowling & Bar - Stop Shop, BudapestPearl Harbor Restaurant, Bowling & Bar - Stop Shop, Budapest
Még több kép (41 db) >>
Kiváló 2025. január 26. 19:51barátokkal járt itt
A Kossuth tér közelében lévő Türkiz étterem véleményem szerint az egyik legjobb török - közel-keleti étterem a fővárosban. A mellettük lévő egykori, jónak induló, de aztán leromló étterem helyén egy elegáns bár nyitott meg a tavalyi évben. Bár az árakat elég magasnak láttuk, de annyira szép volt a beltér az ablakokon keresztül, hogy érdemesnek tartottuk benézni.
Rose Meze & Cocktail bar, BudapestRose Meze & Cocktail bar, BudapestRose Meze & Cocktail bar, BudapestRose Meze & Cocktail bar, BudapestRose Meze & Cocktail bar, BudapestRose Meze & Cocktail bar, BudapestRose Meze & Cocktail bar, BudapestRose Meze & Cocktail bar, BudapestRose Meze & Cocktail bar, BudapestRose Meze & Cocktail bar, BudapestRose Meze & Cocktail bar, BudapestRose Meze & Cocktail bar, BudapestRose Meze & Cocktail bar, BudapestRose Meze & Cocktail bar, BudapestRose Meze & Cocktail bar, BudapestRose Meze & Cocktail bar, BudapestRose Meze & Cocktail bar, BudapestRose Meze & Cocktail bar, BudapestRose Meze & Cocktail bar, BudapestRose Meze & Cocktail bar, BudapestRose Meze & Cocktail bar, Budapest
Még több kép (18 db) >>
2025. január 26. 19:09barátokkal járt itt
Egy kis gasztrotúrát tettünk Óbudán, ennek keretében egy közeli étteremben ettünk, majd kinéztük, hogy az Anytime-ba is nézzünk be, mert akciósan lehet koktélozni. Mint kiderült, pár percet késtünk az akcióval, mert az csak 18. 00 óráig tartott, de igazából kiderült, hogy akció nélkül, teljes áron is meglepően olcsó koktélokat kínálnak, így végül nem bántuk meg, hogy betértünk.
AnyTime Étterem & Kávézó, BudapestAnyTime Étterem & Kávézó, BudapestAnyTime Étterem & Kávézó, BudapestAnyTime Étterem & Kávézó, BudapestAnyTime Étterem & Kávézó, BudapestAnyTime Étterem & Kávézó, BudapestAnyTime Étterem & Kávézó, BudapestAnyTime Étterem & Kávézó, BudapestAnyTime Étterem & Kávézó, BudapestAnyTime Étterem & Kávézó, BudapestAnyTime Étterem & Kávézó, BudapestAnyTime Étterem & Kávézó, BudapestAnyTime Étterem & Kávézó, BudapestAnyTime Étterem & Kávézó, BudapestAnyTime Étterem & Kávézó, BudapestAnyTime Étterem & Kávézó, BudapestAnyTime Étterem & Kávézó, BudapestAnyTime Étterem & Kávézó, BudapestAnyTime Étterem & Kávézó, BudapestAnyTime Étterem & Kávézó, BudapestAnyTime Étterem & Kávézó, BudapestAnyTime Étterem & Kávézó, BudapestAnyTime Étterem & Kávézó, BudapestAnyTime Étterem & Kávézó, BudapestAnyTime Étterem & Kávézó, Budapest
Még több kép (22 db) >>
Kiváló 2025. január 26. 18:30egyedül járt itt
A csodálatos, különleges, meleg hangulatú kávézó új helyszínen! Korábban sok éven át a Déli pályaudvar közelében, de egy eléggé eldugott helyen működött ez a csupaszív családi vállalkozás, de most ők is váltottak, előre léptek, új, nagyobb és turisztikai szempontból lényegesen előnyösebb helyszínt találtak.
Rojt & Bojt Kávéskuckó, BudapestRojt & Bojt Kávéskuckó, BudapestRojt & Bojt Kávéskuckó, BudapestRojt & Bojt Kávéskuckó, BudapestRojt & Bojt Kávéskuckó, BudapestRojt & Bojt Kávéskuckó, BudapestRojt & Bojt Kávéskuckó, BudapestRojt & Bojt Kávéskuckó, BudapestRojt & Bojt Kávéskuckó, BudapestRojt & Bojt Kávéskuckó, BudapestRojt & Bojt Kávéskuckó, BudapestRojt & Bojt Kávéskuckó, BudapestRojt & Bojt Kávéskuckó, BudapestRojt & Bojt Kávéskuckó, BudapestRojt & Bojt Kávéskuckó, BudapestRojt & Bojt Kávéskuckó, BudapestRojt & Bojt Kávéskuckó, BudapestRojt & Bojt Kávéskuckó, BudapestRojt & Bojt Kávéskuckó, BudapestRojt & Bojt Kávéskuckó, BudapestRojt & Bojt Kávéskuckó, BudapestRojt & Bojt Kávéskuckó, BudapestRojt & Bojt Kávéskuckó, BudapestRojt & Bojt Kávéskuckó, BudapestRojt & Bojt Kávéskuckó, BudapestRojt & Bojt Kávéskuckó, BudapestRojt & Bojt Kávéskuckó, Budapest
Még több kép (24 db) >>
2025. január 26. 18:03egyedül járt itt
Kitűnő minőségű francia stílusú péksüteményeket, kenyereket kínáló üzlet a Fény utcai piac emeletén, a lépcsőfeljáró közelében, Kitűnő volt a tradicionális francia bagett (750 Ft/300 g). Sajnos elég drága minden, nem éppen a magyar átlagemberek pénztárcájához mért, igaz, itt a II.
Deli Provence Kézműves Pékség, BudapestDeli Provence Kézműves Pékség, BudapestDeli Provence Kézműves Pékség, BudapestDeli Provence Kézműves Pékség, Budapest
Még több kép (1 db) >>