Böngéssz a legfrissebb budapesti értékelések között!

Kiváló 2025. március 12. 10:55a párjával járt itt
Szuper hely a Városligetben. Nagy minőségi választék, remek ételek.
Kiváló hangulat és kedves személyzet fogad.
Pántlika Bisztró, Budapest
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 884 városban járt márFelfedező - 2809 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 56132 feltöltött kép
2025. március 11. 23:48egyedül járt itt
Tegnap, hogy ettem egy feledhetőt a Fény utcai piacon a Budai Kantinban, kisétáltam az ivás reményével, hogy hátha találok valami jobb ízt, valami lelkesítőt. És találtam is. Srégen szemben van a Kantinnal a Léműhely, és emberemre akadtam. Nagy lelkesen kértem valamilyent, az éppen nem volt,.
Léműhely - Fény utcai Piac, Budapest, BudapestLéműhely - Fény utcai Piac, Budapest, BudapestLéműhely - Fény utcai Piac, Budapest, BudapestLéműhely - Fény utcai Piac, Budapest, BudapestLéműhely - Fény utcai Piac, Budapest, BudapestLéműhely - Fény utcai Piac, Budapest, Budapest
Még több kép (3 db) >>
Átlagos 2025. március 11. 23:17egyedül járt itt
Az ember valaha barlangokban élt, ami viszonylagos védelmet nyújtott neki az időjárás viszontagságaival vagy más hordákkal szemben. Azután kimásztunk a barlangból, és mesterséges házakat csináltunk, a dorongot letettük, de a katonáknak újra lett dorongja, sőt, más fegyvere is, és az atavisztikus baromarcok újra barlangokba vágytak, csináltak hát betonbunkereket, hogy ott folytassák, ahol sokezer éve abbahagyták.
Bunkerek, BudapestBunkerek, BudapestBunkerek, BudapestBunkerek, BudapestBunkerek, BudapestBunkerek, BudapestBunkerek, BudapestBunkerek, BudapestBunkerek, BudapestBunkerek, BudapestBunkerek, BudapestBunkerek, BudapestBunkerek, BudapestBunkerek, BudapestBunkerek, BudapestBunkerek, BudapestBunkerek, BudapestBunkerek, BudapestBunkerek, BudapestBunkerek, BudapestBunkerek, BudapestBunkerek, BudapestBunkerek, BudapestBunkerek, Budapest
Még több kép (21 db) >>
Gyenge 2025. március 11. 21:50egyedül járt itt
Valamit csak eszem a Móricz Zsigmond körtéren, gondoltam, internetes babrálás után rájöttem, hogy évnél régebben voltam a McDonald'sban, a KFC-ben, hát akkor valami ilyen lesz. Aztán ránéztem erre a Pizza Forte boltra, és jéé, itt meg még nem voltam soha? Nem vagyok valami nagy véleménnyel a Pizza Forte termékekről, de most akkor tegyünk félre mindent és gyerünk be!
Pizza Forte - Móricz Zsigmond körtér, BudapestPizza Forte - Móricz Zsigmond körtér, BudapestPizza Forte - Móricz Zsigmond körtér, Budapest
Átlagos 2025. március 11. 13:33egyedül járt itt
Tegnap elmentem a Fény utcai piacra, nekem ez idáig leginkább csak Buja Disznót jelentett, de itt olvastam, hogy mindenféle más csodák is vannak ott, autentikus székelyek meg bármik. Háát. . . a B.
Budai Kantin, BudapestBudai Kantin, BudapestBudai Kantin, BudapestBudai Kantin, BudapestBudai Kantin, Budapest
Még több kép (2 db) >>
Kiváló 2025. március 11. 10:58barátokkal járt itt
Több éve járok már ide. Nagyon szeretem a helyet. Barátokkal, családdal nagyon jó a szabadban eltölteni több órát. Még a régi iskola szerint, sok zöldséggel adják a hamburgereket, ezt én nagyon szeretem. Jó zenék vannak, normális közönség.
Szörnyű 2025. március 11. 9:08egyedül járt itt
Elég nagy hypeja volt az elmúlt időszakban így ellátogattam ide.
Nagyon sokan vannak, erről persze nem tehetnek a koszról igen.
Rendszeresen járok Görögországba az itt található ízvilág sajnos meg sem közelíti.
Az üzleti sikerük viszont becsülendő.
Kiváló 2025. március 11. 8:31egyedül járt itt
Cápák közöttben láttam őket, megkóstoltam és tényleg nagyon ott van!
A tzatzikijük pont annyira volt fokhagymás amennyire lennie kell, ajánlom!
Átlagos 2025. március 10. 22:53egyedül járt itt
Igazán sajnálom, nem vagyok én senki ellen eleve, bármit/bárkit elfogadok, hogy legyen, működjön, és ritkán pocsékolok le valamit. Most itt nem nagyon vannak felmentő ötleteim. Egyszer korábban feleségem hozott már haza innen valamit készételt, mert nem volt időnk kotyvasztani itthon, és emlékezetesen nem ízlett.
Ikram Büfé döner & dürüm, BudapestIkram Büfé döner & dürüm, BudapestIkram Büfé döner & dürüm, BudapestIkram Büfé döner & dürüm, BudapestIkram Büfé döner & dürüm, BudapestIkram Büfé döner & dürüm, Budapest
Még több kép (3 db) >>
Gyenge 2025. március 10. 22:24egyedül járt itt
Könnyen megközelíthető a hotel, jó és bőséges a reggeli, szép a szoba. A tisztaság kifogásolgató, utcára néző szobát kaptam, ami rettenetesen zajos, a szomszédban éjjel 2-3 óráig hangoskodtak, az ágyszivacs túl kemény, semmit nem tudtam aludni. Azért vettem ki a szobát, hogy vidékről ne kelljen hajnalban indulnom egy konferenciára. Éjszaka szerettem volna pihenni, ez nem jött össze.