Igazából körbenézve nem is bántuk, hogy nem volt szabad pálya, mert az is kiderült, hogy ez egy népszerű születés- és névnapi ünneplős és zsúrhelyszín, ami komoly tömegjeleneteket és zsúfoltságot okozott. Ezek után kicsit elszontyolodva, kicsit meglepetten bementünk az étterembe, itt viszont elég kevesen voltak. A személyzet viselkedése nagyon fura volt, volt köztük fiatal amatőr, aki nem tudott semmiről semmit, viszont elég feledékeny volt, lényeg az, hogy nem éreztük sem a figyelmességet, sem azt, hogy az itt dolgozó emberek szeretnék a munkájukat és becsülnék a vendégeket. A rendelés felvételére, majd az ételekre is sokat kellett várni. Utána sem igazán figyeltek ránk, a vendégekre. Ugyanakkor akit ki kell emelnünk, az a szakács, illetve a konyha teljesítménye. Az ételek nagyon ízlettek. Kacsacombot ettünk hagymás törtburgonyával, aszaltszilvás lila káposztával (6990 Ft), illetve a hely zászlóshajóját, Pearl Burgert, 20 dkg-os marhahús pogácsával, coleslaw salátával, hasábburgonyával (5990 Ft). Érdekesség, hogy kétféle étlapjuk van, a hagyományos, magyar és nemzetközi fogásokon kívül van egy ázsiai, sushi étlapjuk is. Mi az elsőről válogattunk ezúttal. Az italok túlárazottak és érdektelenek, a csapolt Dreher korsója 1690 Ft, a kis üveges Zero Cola 990 Ft. Ittunk volna még mást is, de sajnos nem jött pincér, hogy alkalmunk legyen rendelni. A mosdó kellemetlen szagú, nem megfelelően tisztán tartott, kéztörlő papír nem volt, ez éles ellentétben állt az étterem alapvetően tiszta megjelenésével. A kötelező szervizdíj kirívóan magas, 14,5%. Indokolatlan. Egyhamar nem fogunk itt újra enni, és sajnáltuk a szakácsot, hogy ilyen közegben kell dolgoznia.