Böngéssz a legfrissebb budapesti értékelések között!

102013
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 268 városban járt márFelfedező - 3589 helyen első értékelőNépszerű író - 2495 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 102013 feltöltött kép
Kiváló 2024. december 8. 13:41csoporttal járt itt
Az V. kerületben, egy saroknyira a Váci utcától az egykori Fregatt étterem helyén egy ideje egy mexikói étterem nyílt, Hugo néven. A 2024. évi étteremhét keretében teszteltük az ételeket, amelyek igazán megnyerőek, ízletesek és autentikusak voltak. A pincehelyiség lépcsőn közelíthető meg, nem akadálymentesített.
Hugo's Mexican Bar & Kitchen, BudapestHugo's Mexican Bar & Kitchen, BudapestHugo's Mexican Bar & Kitchen, BudapestHugo's Mexican Bar & Kitchen, BudapestHugo's Mexican Bar & Kitchen, BudapestHugo's Mexican Bar & Kitchen, BudapestHugo's Mexican Bar & Kitchen, BudapestHugo's Mexican Bar & Kitchen, BudapestHugo's Mexican Bar & Kitchen, BudapestHugo's Mexican Bar & Kitchen, BudapestHugo's Mexican Bar & Kitchen, BudapestHugo's Mexican Bar & Kitchen, BudapestHugo's Mexican Bar & Kitchen, BudapestHugo's Mexican Bar & Kitchen, BudapestHugo's Mexican Bar & Kitchen, BudapestHugo's Mexican Bar & Kitchen, BudapestHugo's Mexican Bar & Kitchen, BudapestHugo's Mexican Bar & Kitchen, BudapestHugo's Mexican Bar & Kitchen, BudapestHugo's Mexican Bar & Kitchen, BudapestHugo's Mexican Bar & Kitchen, BudapestHugo's Mexican Bar & Kitchen, BudapestHugo's Mexican Bar & Kitchen, BudapestHugo's Mexican Bar & Kitchen, BudapestHugo's Mexican Bar & Kitchen, BudapestHugo's Mexican Bar & Kitchen, BudapestHugo's Mexican Bar & Kitchen, BudapestHugo's Mexican Bar & Kitchen, BudapestHugo's Mexican Bar & Kitchen, BudapestHugo's Mexican Bar & Kitchen, BudapestHugo's Mexican Bar & Kitchen, BudapestHugo's Mexican Bar & Kitchen, BudapestHugo's Mexican Bar & Kitchen, BudapestHugo's Mexican Bar & Kitchen, BudapestHugo's Mexican Bar & Kitchen, BudapestHugo's Mexican Bar & Kitchen, Budapest
Még több kép (33 db) >>
Átlagos 2024. december 8. 11:43kollégákkal járt itt
A Swaad tradicionális indiai étterem sokáig egyetlen egysége a XIII. kerület újlipótvárosi részén működött, először egy kisbüfé formájában a Lehel út - Róbert Károly út kereszteződésében, és azt nagyon szerettem (jó ár - finom ételek - barátságos kiszolgálás nyerő triója okán), majd később átköltöztek a Gömb utcába, az ott tett látogatás már nem volt egy sikertörténet.
Swaad Baross Indiai Etterem, BudapestSwaad Baross Indiai Etterem, BudapestSwaad Baross Indiai Etterem, BudapestSwaad Baross Indiai Etterem, BudapestSwaad Baross Indiai Etterem, BudapestSwaad Baross Indiai Etterem, BudapestSwaad Baross Indiai Etterem, BudapestSwaad Baross Indiai Etterem, BudapestSwaad Baross Indiai Etterem, BudapestSwaad Baross Indiai Etterem, BudapestSwaad Baross Indiai Etterem, BudapestSwaad Baross Indiai Etterem, BudapestSwaad Baross Indiai Etterem, Budapest
Még több kép (10 db) >>
Kiváló 2024. december 8. 11:27egyedül járt itt
Barátságos kis kávézó a Blaha Lujza tér és a Keleti Pályaudvar között a mindig forgalmas és zajos Rákóczi úton. Egy gasztro-ajánlóban olvastam róluk, így kerestem fel őket, ami kizárólag gyalogosan lehet, mivel a környéken nemcsak parkolni esélytelen, de kb. közlekedni is. A kávézás etalonja, ami itt található, nevezeten a Goosebumps kávé.
Kultúra Specialty Coffee, BudapestKultúra Specialty Coffee, BudapestKultúra Specialty Coffee, BudapestKultúra Specialty Coffee, BudapestKultúra Specialty Coffee, BudapestKultúra Specialty Coffee, BudapestKultúra Specialty Coffee, BudapestKultúra Specialty Coffee, BudapestKultúra Specialty Coffee, Budapest
Még több kép (6 db) >>
Kiváló 2024. december 8. 11:19gyerekekkel járt itt
Több éve járunk az étterembe, mintha haza mennénk olyan a fogadtatás. Az ételek frissek, mennyeiek, bőségesek. A hangulat csillagos 5 ös, mindig az évszaknak megfelelő díszítés amely varázslatossá teszi a helyet.
A vendégszeretet kiváló.
Mindenkinek ajánlom, hogy egyszer látogasson el ide és szánjon rá időt ne rohadjon, élvezze az étterem adta lehetőségeket!
Kellemes karácsonyi ünnepeket!
Kiváló 2024. december 8. 10:51barátokkal járt itt
Talán idén nyáron nyitott meg egy új kézműves söröző a Nagymező utcában, a korábbi Cooltour Bár helyén. Az utcát az elmúlt években a külföldi bulizó fiatalok vették át, így a vendéglátó helyek nem éppen az igényes irányzatot képviselték, a Tacet viszont éppen az ezzel ellentétes ó, igényesebb irányba kíván elmozdulni, reméljük, sikerrel fognak járni.
Tacet Brewery Taproom, BudapestTacet Brewery Taproom, BudapestTacet Brewery Taproom, BudapestTacet Brewery Taproom, BudapestTacet Brewery Taproom, BudapestTacet Brewery Taproom, BudapestTacet Brewery Taproom, BudapestTacet Brewery Taproom, BudapestTacet Brewery Taproom, BudapestTacet Brewery Taproom, BudapestTacet Brewery Taproom, BudapestTacet Brewery Taproom, BudapestTacet Brewery Taproom, BudapestTacet Brewery Taproom, BudapestTacet Brewery Taproom, BudapestTacet Brewery Taproom, Budapest
Még több kép (13 db) >>
Kiváló 2024. december 8. 10:33egyedül járt itt
Évekkel ezelőtt már jártam ebben a zuglói cukrászdában, amely a 10 emeletes panelházak árnyékában kapott helyet, de akkor még Bocanova volt a neve. Azóta tulajdonosváltás is történt, nemcsak névváltás, egy ideje már a Dibáczi családi vállalkozás viszi, ez indokolta az új nevet.
Dibáczi cukrászda és kávézó, BudapestDibáczi cukrászda és kávézó, BudapestDibáczi cukrászda és kávézó, BudapestDibáczi cukrászda és kávézó, BudapestDibáczi cukrászda és kávézó, BudapestDibáczi cukrászda és kávézó, BudapestDibáczi cukrászda és kávézó, BudapestDibáczi cukrászda és kávézó, BudapestDibáczi cukrászda és kávézó, BudapestDibáczi cukrászda és kávézó, BudapestDibáczi cukrászda és kávézó, BudapestDibáczi cukrászda és kávézó, BudapestDibáczi cukrászda és kávézó, BudapestDibáczi cukrászda és kávézó, BudapestDibáczi cukrászda és kávézó, BudapestDibáczi cukrászda és kávézó, BudapestDibáczi cukrászda és kávézó, BudapestDibáczi cukrászda és kávézó, BudapestDibáczi cukrászda és kávézó, Budapest
Még több kép (16 db) >>
2024. december 8. 10:24kollégákkal járt itt
Ettem már itt korábban is párszor, most írok egy aktuális helyzetjelentést, szubjektív benyomásaimat. A profil, a hangulat, a beltér nem sokat változott az évek során, önkiszolgáló rendszerben működő, magyaros kifőzde, a hétköznap ebédidő a csúcs-időszak náluk, a Kálvin tér - Fővám tér - Vámház körút közelsége okán elég sokan járnak ide ebédelni, főleg magyarok, a külföldiek még nemigen fedezték fel maguknak.
Kicsi Mama Konyhája, BudapestKicsi Mama Konyhája, BudapestKicsi Mama Konyhája, BudapestKicsi Mama Konyhája, BudapestKicsi Mama Konyhája, BudapestKicsi Mama Konyhája, BudapestKicsi Mama Konyhája, BudapestKicsi Mama Konyhája, BudapestKicsi Mama Konyhája, BudapestKicsi Mama Konyhája, BudapestKicsi Mama Konyhája, BudapestKicsi Mama Konyhája, BudapestKicsi Mama Konyhája, BudapestKicsi Mama Konyhája, BudapestKicsi Mama Konyhája, BudapestKicsi Mama Konyhája, BudapestKicsi Mama Konyhája, BudapestKicsi Mama Konyhája, BudapestKicsi Mama Konyhája, BudapestKicsi Mama Konyhája, BudapestKicsi Mama Konyhája, BudapestKicsi Mama Konyhája, BudapestKicsi Mama Konyhája, BudapestKicsi Mama Konyhája, BudapestKicsi Mama Konyhája, Budapest
Még több kép (22 db) >>
Gyenge 2024. december 8. 0:00kollégákkal járt itt
Számomra az Allee összes vendéglátó helye közül egyértelműen a leggyengébb és nem ajánlott kategóriás a Mevlana Kebab. Ez a török gyorsétkezde a felső szinten a gasztro-szigeten található a többi versenytárs közelében, az övék a jobb szélső egység. Az asztalok közösek a többi versenyzővel.
Mevlana Kebab - Allee, BudapestMevlana Kebab - Allee, BudapestMevlana Kebab - Allee, BudapestMevlana Kebab - Allee, BudapestMevlana Kebab - Allee, BudapestMevlana Kebab - Allee, BudapestMevlana Kebab - Allee, BudapestMevlana Kebab - Allee, Budapest
Még több kép (5 db) >>
2024. december 7. 23:42egyedül járt itt
Az ittjartam. hu-n olvasott pozitív és szimpatikus beszámoló alapján én is felvettem a meglátogatandó helyszínek közé a Várkert Bazár alsó szintjén található éttermet. Elegáns, szinte luxus kategóriás étterem benyomását keltette a hely számomra, amely napközben teljesen kihalt volt, pedig nyitva tartottak és a konyha is működött.
IDA Bistro, BudapestIDA Bistro, BudapestIDA Bistro, BudapestIDA Bistro, BudapestIDA Bistro, BudapestIDA Bistro, BudapestIDA Bistro, BudapestIDA Bistro, BudapestIDA Bistro, BudapestIDA Bistro, BudapestIDA Bistro, BudapestIDA Bistro, BudapestIDA Bistro, BudapestIDA Bistro, BudapestIDA Bistro, BudapestIDA Bistro, BudapestIDA Bistro, BudapestIDA Bistro, BudapestIDA Bistro, BudapestIDA Bistro, BudapestIDA Bistro, BudapestIDA Bistro, Budapest
Még több kép (19 db) >>
2024. december 7. 13:44csoporttal járt itt
A budai Duna-part egyik meghatározó épülete a Francia Intézet, amelynek földszintjén kapott helyet a jelenleg Le Troquet, azaz magyarul "Trófea" névre keresztelt bisztró. Emlékeim szerint az intézet mindig is rendelkezett valamilyen vendéglátó egységgel, de régebben más néven futottak, de az is kötődött Franciaországhoz, a francia kultúrához.
Le Troquet, Bistrot Français, BudapestLe Troquet, Bistrot Français, BudapestLe Troquet, Bistrot Français, BudapestLe Troquet, Bistrot Français, BudapestLe Troquet, Bistrot Français, BudapestLe Troquet, Bistrot Français, BudapestLe Troquet, Bistrot Français, BudapestLe Troquet, Bistrot Français, BudapestLe Troquet, Bistrot Français, BudapestLe Troquet, Bistrot Français, BudapestLe Troquet, Bistrot Français, BudapestLe Troquet, Bistrot Français, BudapestLe Troquet, Bistrot Français, BudapestLe Troquet, Bistrot Français, Budapest
Még több kép (11 db) >>