Böngéssz a legfrissebb budapesti értékelések között!

Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 47 városban járt márFelfedező - 119 helyen első értékelőNépszerű író - 296 hasznos szavazat8 évnyi aktív tagságLelkes fotózó - 187 feltöltött kép
Átlagos 2025. március 10. 11:51gyerekekkel járt itt
Weboldalon rendeltünk pizzát házhoz szállítással. Csak 32-est lehet rendelni, mi vékony tésztást kértünk. Egy appban lehetett követni a kiszállítási időt, ami ötletnek jó, csak nem valós. 40 percről indult, de ahogy csökkent az idő, úgy váltott vissza többször is egy hosszabb időtartamra. Kb.
Kiváló 2025. március 10. 11:05egyedül járt itt
Szerencsém van, mert mellette dolgozom. Így ha dolgozom, minden nap ott ebédelek. Ez volt a vágyam, hogy ebéd időben csak átsétálok egy jó ebédelő helyre. Itt Hála megadatott! Tényleg házias ízek, mintha otthon készülne, ha jó az otthoni szakácsnő! Erzsi, aki létrehozta ezt a kis oázist, remekül főz, jó alapanyagokból.
Elise Bistro & Café, BudapestElise Bistro & Café, BudapestElise Bistro & Café, Budapest
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 884 városban járt márFelfedező - 2809 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 56132 feltöltött kép
Átlagos 2025. március 10. 0:25egyedül járt itt
Köszönöm a tippet - újra - ZigZagnak, el is mentem megnézni a helyet. Egy marék szárított tevetrágyát nem érnek az értékeléseink, ha nem tudjuk velük az emberek érdeklődését kiváltani. Hát itt most újra sikerült. Szóval megnéztem ezt a negyedik századi ókeresztény sirkamrát, és ott van, úgy van, ahogy láttuk, olvastuk.
Cella Trichora, BudapestCella Trichora, BudapestCella Trichora, BudapestCella Trichora, BudapestCella Trichora, BudapestCella Trichora, BudapestCella Trichora, BudapestCella Trichora, BudapestCella Trichora, BudapestCella Trichora, BudapestCella Trichora, BudapestCella Trichora, BudapestCella Trichora, Budapest
Még több kép (10 db) >>
32038
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 392 városban járt márFelfedező - 2790 helyen első értékelőNépszerű író - 1404 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 32038 feltöltött kép
Kiváló 2025. március 9. 20:59egyedül járt itt
Az Inga kultúrkávézóba nem sokkal nyitása után ültem be tavaly, majd idén ismét. Érdekes, hogy milyen portrészelekciót láthatunk a falon. Ismerve a (rész? )tulajdonos Puzsér Róbert gondolatait jó részük cseppet sem meglepő, azon viszont igencsak elcsodálkoztam, hogy Szabó Dezső is bekerült közéjük.
Inga Kultúrkávézó, BudapestInga Kultúrkávézó, BudapestInga Kultúrkávézó, BudapestInga Kultúrkávézó, BudapestInga Kultúrkávézó, BudapestInga Kultúrkávézó, BudapestInga Kultúrkávézó, BudapestInga Kultúrkávézó, BudapestInga Kultúrkávézó, BudapestInga Kultúrkávézó, BudapestInga Kultúrkávézó, BudapestInga Kultúrkávézó, BudapestInga Kultúrkávézó, BudapestInga Kultúrkávézó, BudapestInga Kultúrkávézó, BudapestInga Kultúrkávézó, BudapestInga Kultúrkávézó, BudapestInga Kultúrkávézó, BudapestInga Kultúrkávézó, BudapestInga Kultúrkávézó, BudapestInga Kultúrkávézó, BudapestInga Kultúrkávézó, BudapestInga Kultúrkávézó, BudapestInga Kultúrkávézó, Budapest
Még több kép (21 db) >>
Kiváló 2025. március 9. 20:44családjával járt itt
A Beerselection az a ritka hely, ahol meglehetősen gyakran megfordulok, a törzsvásárlókat mindig meglepik valami nagyon jó ajánlattal. Arról nem szólva, hogy ahogy az ember gyűjti a vásárlásokkal meg a helyben elfogyasztott sörökkel a pontokat, úgy kap kuponokat az alkalmazásban, amiket ügyesen fel lehet használni akár csapolt sör vásárlására, akár kedvezményre.
Beerselection, BudapestBeerselection, BudapestBeerselection, BudapestBeerselection, BudapestBeerselection, BudapestBeerselection, BudapestBeerselection, BudapestBeerselection, BudapestBeerselection, BudapestBeerselection, BudapestBeerselection, BudapestBeerselection, BudapestBeerselection, BudapestBeerselection, BudapestBeerselection, BudapestBeerselection, BudapestBeerselection, BudapestBeerselection, BudapestBeerselection, BudapestBeerselection, BudapestBeerselection, BudapestBeerselection, BudapestBeerselection, BudapestBeerselection, Budapest
Még több kép (21 db) >>
Kiváló 2025. március 9. 20:29egyedül járt itt
A 2024. július 12-én megnyitott Tacet az utóbbi idők egyik legjelentősebb felfedezése volt számomra. Véletlenül akadtam rá, brew pubokat kerestem a neten s kiadta a Google.
Tacet Brewery Taproom, BudapestTacet Brewery Taproom, BudapestTacet Brewery Taproom, BudapestTacet Brewery Taproom, BudapestTacet Brewery Taproom, BudapestTacet Brewery Taproom, BudapestTacet Brewery Taproom, BudapestTacet Brewery Taproom, BudapestTacet Brewery Taproom, BudapestTacet Brewery Taproom, Budapest
Még több kép (7 db) >>
Érdekes 2025. március 9. 20:24egyedül járt itt
Ez a kisgyerek kb. 90 éve került ide Kőbányára, pontosabban 1936-ban, és Zala György az apja képletesen. Igazán az az érdekes benne, hogy 1936 óta nem változtatta helyét, jöhetett az ország élére bármilyen bandérium, szobrok ötször helyet cseréltek vagy eltűntek, ők, az anya, a baba és hattyú maradtak itt.
Fél a baba, BudapestFél a baba, BudapestFél a baba, BudapestFél a baba, Budapest
Még több kép (1 db) >>
Kiváló 2025. március 9. 17:01barátokkal járt itt
Reméljük, hogy a legújabb profilváltás pontot tesz annak a sajnálatos jelenségnek a végére, hogy a Bartók Béla út 32-es szám alatti ingatlanban színvonalas, jobb sorsra érdemes helyek mennek sorban tönkre. Működött itt DiVino egység, majd egy remek bisztró Kréta néven, de egyik sem tudott tartósan megkapaszkodni.
The Tap Burger & Beer, BudapestThe Tap Burger & Beer, BudapestThe Tap Burger & Beer, BudapestThe Tap Burger & Beer, BudapestThe Tap Burger & Beer, BudapestThe Tap Burger & Beer, BudapestThe Tap Burger & Beer, BudapestThe Tap Burger & Beer, BudapestThe Tap Burger & Beer, BudapestThe Tap Burger & Beer, BudapestThe Tap Burger & Beer, BudapestThe Tap Burger & Beer, BudapestThe Tap Burger & Beer, BudapestThe Tap Burger & Beer, BudapestThe Tap Burger & Beer, BudapestThe Tap Burger & Beer, BudapestThe Tap Burger & Beer, BudapestThe Tap Burger & Beer, BudapestThe Tap Burger & Beer, BudapestThe Tap Burger & Beer, BudapestThe Tap Burger & Beer, BudapestThe Tap Burger & Beer, BudapestThe Tap Burger & Beer, BudapestThe Tap Burger & Beer, BudapestThe Tap Burger & Beer, BudapestThe Tap Burger & Beer, BudapestThe Tap Burger & Beer, BudapestThe Tap Burger & Beer, BudapestThe Tap Burger & Beer, BudapestThe Tap Burger & Beer, BudapestThe Tap Burger & Beer, BudapestThe Tap Burger & Beer, Budapest
Még több kép (29 db) >>
Érdekes 2025. március 9. 13:11egyedül járt itt
Kolléganő a szokott precizitásával minden lényegeset leírt előttem, nekem nem maradt semmi, csak felsétálni ide és egy kicsit gyönyörködni, kifújatni magamból a friss széllel a téli napok bezárt áporodottságát. Mások is így gondolták, nem voltam egyedül, de jó program is ez, tényleg.
Guckler Károly-kilátó, BudapestGuckler Károly-kilátó, BudapestGuckler Károly-kilátó, BudapestGuckler Károly-kilátó, BudapestGuckler Károly-kilátó, BudapestGuckler Károly-kilátó, BudapestGuckler Károly-kilátó, BudapestGuckler Károly-kilátó, BudapestGuckler Károly-kilátó, BudapestGuckler Károly-kilátó, BudapestGuckler Károly-kilátó, BudapestGuckler Károly-kilátó, Budapest
Még több kép (9 db) >>
Érdekes 2025. március 8. 23:42egyedül járt itt
Azért ZigZagnak elég sokat köszönhetünk, kifejezetten figyelemre méltó helyeket fedez fel és hoz ide, nekünk nincs is más dolgunk, mint elmenni és megnézni őket. Miután olyan részletesen le van írva a torony keletkezésének oka, története, én már nem is fáradnék ezzel annyit, mert minek, ha egyszer jól van az ott.
Pogánytorony, BudapestPogánytorony, BudapestPogánytorony, BudapestPogánytorony, BudapestPogánytorony, BudapestPogánytorony, BudapestPogánytorony, BudapestPogánytorony, BudapestPogánytorony, BudapestPogánytorony, BudapestPogánytorony, BudapestPogánytorony, BudapestPogánytorony, BudapestPogánytorony, BudapestPogánytorony, BudapestPogánytorony, BudapestPogánytorony, BudapestPogánytorony, BudapestPogánytorony, BudapestPogánytorony, BudapestPogánytorony, BudapestPogánytorony, BudapestPogánytorony, Budapest
Még több kép (20 db) >>