Böngéssz a legfrissebb budapesti értékelések között!

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 390 városban járt márFelfedező - 2742 helyen első értékelőNépszerű író - 1399 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 30625 feltöltött kép
Kiváló 2025. január 5. 16:33a párjával járt itt
Meglepően jó texmex hely az Akácfa utcában. Kaptunk amuse bouchekent egy kis tatárgolyót két tortilla között. Ettünk egy rákos fogást, társam majdhogynem elélvezett tőle, máig emlegeti, egy mexikói ételt csirkeszárnyból meg egy clafoutis-t. Kiemelkedő a konyha, kedves a kiszolgálás. Az italválaszték szélesíthető lenne.
BP-Texas-Mexikó, BudapestBP-Texas-Mexikó, BudapestBP-Texas-Mexikó, BudapestBP-Texas-Mexikó, BudapestBP-Texas-Mexikó, BudapestBP-Texas-Mexikó, BudapestBP-Texas-Mexikó, BudapestBP-Texas-Mexikó, BudapestBP-Texas-Mexikó, BudapestBP-Texas-Mexikó, BudapestBP-Texas-Mexikó, BudapestBP-Texas-Mexikó, Budapest
Még több kép (9 db) >>
Kiváló 2025. január 5. 16:17egyedül járt itt
Tavaly a Taste of Transylvania fesztivál zárónapján mondta el Trucza Adorján alapító-főszervező, hogy ha sikeresen működhet megannyi hummusz-bár világszerte, akkor meg kellene csinálni ennek az erdélyi változatát is, Vineta bár néven. (A vineta Erdélyben elterjedt román jövevényszó a padlizsán jelölésére.
Vineta Bar - Fény utcai Piac, BudapestVineta Bar - Fény utcai Piac, BudapestVineta Bar - Fény utcai Piac, BudapestVineta Bar - Fény utcai Piac, BudapestVineta Bar - Fény utcai Piac, BudapestVineta Bar - Fény utcai Piac, BudapestVineta Bar - Fény utcai Piac, BudapestVineta Bar - Fény utcai Piac, BudapestVineta Bar - Fény utcai Piac, BudapestVineta Bar - Fény utcai Piac, BudapestVineta Bar - Fény utcai Piac, BudapestVineta Bar - Fény utcai Piac, BudapestVineta Bar - Fény utcai Piac, BudapestVineta Bar - Fény utcai Piac, BudapestVineta Bar - Fény utcai Piac, BudapestVineta Bar - Fény utcai Piac, BudapestVineta Bar - Fény utcai Piac, BudapestVineta Bar - Fény utcai Piac, BudapestVineta Bar - Fény utcai Piac, BudapestVineta Bar - Fény utcai Piac, Budapest
Még több kép (17 db) >>
Kiváló 2025. január 5. 16:07a párjával járt itt
A Red Lantern beltere túlfűtöttnek nem nevezhető, a kirakat melletti asztaloknál akár fázhat is a vendég. A dekoráció tetszetős, kár, hogy a zöld növényzet nem élő. De nagyobb baj ne legyen!
Red Lantern, BudapestRed Lantern, BudapestRed Lantern, BudapestRed Lantern, BudapestRed Lantern, BudapestRed Lantern, BudapestRed Lantern, BudapestRed Lantern, BudapestRed Lantern, BudapestRed Lantern, BudapestRed Lantern, BudapestRed Lantern, BudapestRed Lantern, BudapestRed Lantern, BudapestRed Lantern, BudapestRed Lantern, BudapestRed Lantern, BudapestRed Lantern, BudapestRed Lantern, BudapestRed Lantern, BudapestRed Lantern, BudapestRed Lantern, BudapestRed Lantern, BudapestRed Lantern, BudapestRed Lantern, BudapestRed Lantern, BudapestRed Lantern, BudapestRed Lantern, Budapest
Még több kép (25 db) >>
Kiváló 2025. január 5. 15:58barátokkal járt itt
Hangulatos, igényes olasz étterem, amit a környék népszerű fagylaltozójának, az I Love Gelato-nak a tulajdonosa, Barile Renato nyitott 2022 nyarán. A falakon pubszerű elrendezésben kisméretű, berámázott fekete-fehér fotókon olasz életképek és világsztárok. Kellemes, jól megválasztott háttérzene szól.
Impasto Ristorante, BudapestImpasto Ristorante, BudapestImpasto Ristorante, BudapestImpasto Ristorante, BudapestImpasto Ristorante, BudapestImpasto Ristorante, BudapestImpasto Ristorante, BudapestImpasto Ristorante, BudapestImpasto Ristorante, BudapestImpasto Ristorante, BudapestImpasto Ristorante, BudapestImpasto Ristorante, BudapestImpasto Ristorante, BudapestImpasto Ristorante, BudapestImpasto Ristorante, BudapestImpasto Ristorante, BudapestImpasto Ristorante, BudapestImpasto Ristorante, BudapestImpasto Ristorante, BudapestImpasto Ristorante, BudapestImpasto Ristorante, BudapestImpasto Ristorante, Budapest
Még több kép (19 db) >>
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 268 városban járt márFelfedező - 3696 helyen első értékelőNépszerű író - 2496 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 104728 feltöltött kép
Kiváló 2025. január 5. 15:10barátokkal járt itt
A TAKO 2024 májusban nyitott meg az Astoria közelében a Múzeum körút egyik belső udvarában, de akik mélyebben elmerültek a gasztronómiai újítások folyamában, azok találkozhattak már a nevükkel a tulajdonosok hűsvösvölgyi építész irodájának kertjében rendezett pop-up TAKO Műhely kapcsán.
TAKO, BudapestTAKO, BudapestTAKO, BudapestTAKO, BudapestTAKO, BudapestTAKO, BudapestTAKO, BudapestTAKO, BudapestTAKO, BudapestTAKO, BudapestTAKO, BudapestTAKO, Budapest
Még több kép (9 db) >>
Gyenge 2025. január 5. 14:47kollégákkal járt itt
A Mester utcai török típusú gíroszozó mögött több évtizedes múlt van, emlékszem, hogy buli után sokszor utolsó mentsvárként éjjel itt még lehetett valami ennivalót találni. Mondjuk én akkor sem voltam éppen elájulva a helytől, de a baráti körben többen kedvelték, árban is kedvező volt, hatalmas adagot adtak.
Mester Gyros Büfé, BudapestMester Gyros Büfé, BudapestMester Gyros Büfé, BudapestMester Gyros Büfé, BudapestMester Gyros Büfé, BudapestMester Gyros Büfé, BudapestMester Gyros Büfé, BudapestMester Gyros Büfé, BudapestMester Gyros Büfé, BudapestMester Gyros Büfé, BudapestMester Gyros Büfé, BudapestMester Gyros Büfé, BudapestMester Gyros Büfé, BudapestMester Gyros Büfé, BudapestMester Gyros Büfé, BudapestMester Gyros Büfé, BudapestMester Gyros Büfé, BudapestMester Gyros Büfé, Budapest
Még több kép (15 db) >>
2025. január 5. 14:27gyerekekkel járt itt
Augusztusban, az egyik legforróbb nyári délutánon nem volt éppen a legokosabb ötlet éppen itt enni, de így alakult, hogy a munkából hazafelé jövet erre jöttem, és az ínycsiklandó illatoktól elcsábultam. Ez egy görög stílusú gíroszozó a Margit híd budai hídfőjénél.
Heureka Original Greek Food, BudapestHeureka Original Greek Food, BudapestHeureka Original Greek Food, BudapestHeureka Original Greek Food, BudapestHeureka Original Greek Food, BudapestHeureka Original Greek Food, BudapestHeureka Original Greek Food, BudapestHeureka Original Greek Food, BudapestHeureka Original Greek Food, BudapestHeureka Original Greek Food, BudapestHeureka Original Greek Food, BudapestHeureka Original Greek Food, BudapestHeureka Original Greek Food, Budapest
Még több kép (10 db) >>
2025. január 5. 14:17barátokkal járt itt
Hangulatos erdőszéli kisvendéglő a II. kerület zöld, természetközeli, kirándulós részén, Szépvölgy és Hármashatárhegy között. Nem gondoltam volna, hogy már 10 éve annak, hogy az előző értékelést írtam. Közben úgy látom, elég vegyes vélemények érkeztek másoktól, néhány nagyon negatív is.
Fenyőgyöngye Vendéglő, BudapestFenyőgyöngye Vendéglő, BudapestFenyőgyöngye Vendéglő, BudapestFenyőgyöngye Vendéglő, BudapestFenyőgyöngye Vendéglő, BudapestFenyőgyöngye Vendéglő, BudapestFenyőgyöngye Vendéglő, BudapestFenyőgyöngye Vendéglő, BudapestFenyőgyöngye Vendéglő, BudapestFenyőgyöngye Vendéglő, BudapestFenyőgyöngye Vendéglő, BudapestFenyőgyöngye Vendéglő, BudapestFenyőgyöngye Vendéglő, BudapestFenyőgyöngye Vendéglő, BudapestFenyőgyöngye Vendéglő, BudapestFenyőgyöngye Vendéglő, BudapestFenyőgyöngye Vendéglő, BudapestFenyőgyöngye Vendéglő, BudapestFenyőgyöngye Vendéglő, BudapestFenyőgyöngye Vendéglő, BudapestFenyőgyöngye Vendéglő, BudapestFenyőgyöngye Vendéglő, BudapestFenyőgyöngye Vendéglő, BudapestFenyőgyöngye Vendéglő, Budapest
Még több kép (21 db) >>
Kiváló 2025. január 5. 13:13egyedül járt itt
Az utcáról jól látható termékek, és gyors kiszolgálást láttam amint bementem rám nézett és kedvesen köszönt a fiatal hölgy. Udvarias volt és tisztaságot találtam, így eldöntöttem helyben fogyasztom el, gyorsan megkaptam a finom friss pisztáciás croasont és a mellé rendelt kávém is.
Legközelebb is erre járok felkeresem!
Köszönöm
Mátyás Pékség by Lisboa, Budapest
Átlagos 2025. január 5. 11:18egyedül járt itt
A Király utcában már sok éve működik itt ez a pékség, amelyet főleg külföldiek látogatnak, azon belül vegyes korosztály. A korábbi értékelést is én írtam ide, de annak már több, mint 8 éve. Hosszú a nyitva tartási ideje, és vasárnap is nyitva vannak. Egyébiránt ez egy albán pékség, de azon belül az egyik legszínvonalasabb, ahol megfordultam.
Palotai Pékség & Király Streat Grill, BudapestPalotai Pékség & Király Streat Grill, BudapestPalotai Pékség & Király Streat Grill, BudapestPalotai Pékség & Király Streat Grill, BudapestPalotai Pékség & Király Streat Grill, BudapestPalotai Pékség & Király Streat Grill, BudapestPalotai Pékség & Király Streat Grill, BudapestPalotai Pékség & Király Streat Grill, BudapestPalotai Pékség & Király Streat Grill, BudapestPalotai Pékség & Király Streat Grill, BudapestPalotai Pékség & Király Streat Grill, BudapestPalotai Pékség & Király Streat Grill, BudapestPalotai Pékség & Király Streat Grill, BudapestPalotai Pékség & Király Streat Grill, BudapestPalotai Pékség & Király Streat Grill, BudapestPalotai Pékség & Király Streat Grill, BudapestPalotai Pékség & Király Streat Grill, Budapest
Még több kép (14 db) >>