Böngéssz a legfrissebb budapesti értékelések között!

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 390 városban járt márFelfedező - 2741 helyen első értékelőNépszerű író - 1400 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 30625 feltöltött kép
Kiváló 2024. december 23. 18:46egyedül járt itt
A Keleti Waiting Room valaha Guri sörözőként működött, de kilépett a franchiseből a tulaj és már Guri sört sem tart. Talán nem véletlenül. Viszont a legjobb főzdék nedűi folynak a kb 25 csapon, korrekt áron. A parányi beltér kissé romos, de szerethető, van egy kis teraszuk is. Nyitás óta voltam itt talán fél tucatszor.
Keleti Waiting Room, BudapestKeleti Waiting Room, BudapestKeleti Waiting Room, BudapestKeleti Waiting Room, BudapestKeleti Waiting Room, BudapestKeleti Waiting Room, BudapestKeleti Waiting Room, BudapestKeleti Waiting Room, BudapestKeleti Waiting Room, BudapestKeleti Waiting Room, BudapestKeleti Waiting Room, Budapest
Még több kép (8 db) >>
Kiváló 2024. december 23. 18:38egyedül járt itt
A Tako ritka szerethető hely. Kommunikatív, lelkes srácok, akik akarnak valami jót csinálni. Vannak házi készítésű szószaik, ezek helyben meg is vásárolhatóak. Ittam egy kifejezetten jó német import sört, ettem mellé egy sertés tacot, fizettem 2950 forintot. A berendezés kissé szedett vedett, a kínálat minimalista, de azért megadom nekik az 5 pontot.
TAKO, BudapestTAKO, BudapestTAKO, BudapestTAKO, BudapestTAKO, BudapestTAKO, BudapestTAKO, BudapestTAKO, BudapestTAKO, Budapest
Még több kép (6 db) >>
Kiváló 2024. december 23. 18:32egyedül járt itt
A Hachi a Costes Izakaya helyén nyitott, ott, ahol azelőtt meg a Nudli működött. Egyik jó hely követi a másikat. Most sem okoztak csalódást. Ettem egy szójaszószban marinált ramentojást ( 650 ft), egy kis adag Kimchit (1850 itt egy kicsit felborulva éreztem az ár/érték arányt), egy mangalica gyozát (3450 ft) meg egy Ebi katsut, magyarul tempurázott rákot (3750 ft).
Hachi, BudapestHachi, BudapestHachi, BudapestHachi, BudapestHachi, BudapestHachi, BudapestHachi, BudapestHachi, BudapestHachi, BudapestHachi, BudapestHachi, BudapestHachi, BudapestHachi, Budapest
Még több kép (10 db) >>
Szörnyű 2024. december 23. 9:01barátokkal járt itt
Lehetetlen volt asztalt foglalni a kívánt időpontban, előző este még nyitási idő alatt már nem vették fel a telefont, az aktuális napon a webhelyen megjelölt, nyitás előtt időpontban szintén nem vették fel, ezután már vagy foglaltat jelzett vagy leginkább szintén nem vették fel. Ennek ellenére megpróbáltunk ebédelni.