Böngéssz a legfrissebb budapesti értékelések között!

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 268 városban járt márFelfedező - 3738 helyen első értékelőNépszerű író - 2498 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 105404 feltöltött kép
Gyenge 2025. január 11. 11:05egyedül járt itt
Bereznay Tamás séf nevével több helyen találkozhattunk, pl. a Korhely Falodában, de írt szakácskönyveket jó 10 évvel ezelőtt 80 legjobb süteményrecept témában, illetve akkoriban a HVG-ben is adott gasztro-tippeket. A Fény utcai piac utcaszintjén, a Lövőház utcai oldalon 2024 áprilisban nyitotta meg az új helyét, ahol a grillcsirke áll a középpontban.
Rotisserie by Bereznay Tamás - Mammut, BudapestRotisserie by Bereznay Tamás - Mammut, BudapestRotisserie by Bereznay Tamás - Mammut, BudapestRotisserie by Bereznay Tamás - Mammut, BudapestRotisserie by Bereznay Tamás - Mammut, BudapestRotisserie by Bereznay Tamás - Mammut, BudapestRotisserie by Bereznay Tamás - Mammut, BudapestRotisserie by Bereznay Tamás - Mammut, Budapest
Még több kép (5 db) >>
Érdekes 2025. január 11. 0:52barátokkal járt itt
A belváros jól ismert temploma a Nagymező és a Király utca sarkán áll, bár a mellette futó kis közt újabban már Szent Teréz utcának hívják. Többször jártam már itt személyes érintettség okán is, egy jó barátom az altemplom urnatemetőjében lelt végső nyughelyre néhány évvel ezelőtt.
Avilai Nagy Szent Teréz Plébániatemplom, BudapestAvilai Nagy Szent Teréz Plébániatemplom, BudapestAvilai Nagy Szent Teréz Plébániatemplom, BudapestAvilai Nagy Szent Teréz Plébániatemplom, BudapestAvilai Nagy Szent Teréz Plébániatemplom, BudapestAvilai Nagy Szent Teréz Plébániatemplom, BudapestAvilai Nagy Szent Teréz Plébániatemplom, BudapestAvilai Nagy Szent Teréz Plébániatemplom, BudapestAvilai Nagy Szent Teréz Plébániatemplom, BudapestAvilai Nagy Szent Teréz Plébániatemplom, BudapestAvilai Nagy Szent Teréz Plébániatemplom, BudapestAvilai Nagy Szent Teréz Plébániatemplom, BudapestAvilai Nagy Szent Teréz Plébániatemplom, BudapestAvilai Nagy Szent Teréz Plébániatemplom, BudapestAvilai Nagy Szent Teréz Plébániatemplom, BudapestAvilai Nagy Szent Teréz Plébániatemplom, BudapestAvilai Nagy Szent Teréz Plébániatemplom, Budapest
Még több kép (14 db) >>
Érdekes 2025. január 11. 0:52barátokkal járt itt
A belváros jól ismert temploma a Nagymező és a Király utca sarkán áll, bár a mellette futó kis közt újabban már Szent Teréz utcának hívják. Többször jártam már itt személyes érintettség okán is, egy jó barátom az altemplom urantemetőjében lelt végső nyughelyre néhány évvel ezelőtt.
Még több kép (14 db) >>
Érdekes 2025. január 11. 0:42egyedül járt itt
A Batthyány tér arculatának meghatározó eleme ez a templom, szomszédja az Angelika presszó szintén nem tegnap került ide. A római katolikus plébániát 1740-ben kezdték el építeni, amely 1761-re készült el, barokk stílusú, 2 tornyos épület. Először a jezsuiták, majd a kapucinusok vezették a plébániát. Érdekesség, hogy a 18.
Budapest-Felsővízivárosi Szent Anna plébániatemplom, BudapestBudapest-Felsővízivárosi Szent Anna plébániatemplom, BudapestBudapest-Felsővízivárosi Szent Anna plébániatemplom, BudapestBudapest-Felsővízivárosi Szent Anna plébániatemplom, BudapestBudapest-Felsővízivárosi Szent Anna plébániatemplom, BudapestBudapest-Felsővízivárosi Szent Anna plébániatemplom, BudapestBudapest-Felsővízivárosi Szent Anna plébániatemplom, BudapestBudapest-Felsővízivárosi Szent Anna plébániatemplom, BudapestBudapest-Felsővízivárosi Szent Anna plébániatemplom, BudapestBudapest-Felsővízivárosi Szent Anna plébániatemplom, BudapestBudapest-Felsővízivárosi Szent Anna plébániatemplom, BudapestBudapest-Felsővízivárosi Szent Anna plébániatemplom, BudapestBudapest-Felsővízivárosi Szent Anna plébániatemplom, BudapestBudapest-Felsővízivárosi Szent Anna plébániatemplom, BudapestBudapest-Felsővízivárosi Szent Anna plébániatemplom, BudapestBudapest-Felsővízivárosi Szent Anna plébániatemplom, BudapestBudapest-Felsővízivárosi Szent Anna plébániatemplom, BudapestBudapest-Felsővízivárosi Szent Anna plébániatemplom, Budapest
Még több kép (15 db) >>
Kiváló 2025. január 11. 0:16egyedül járt itt
2023 januárban egy fiatal magyar házaspár nyitotta meg a belvárosban, a Paulay Ede utcában kézműves pékségét. Hogy miért éppen Randevú, azt nem tudom, minden esetre ez inkább amolyan múltidéző, régimódi név szerintem, pedig a hely teljesen mai, jelenkori. Nincs sokféle termékük, de ami van, az izgalmas, és nem is nagyipari mennyiségben "termelnek".
Randevú kézműves pékség, BudapestRandevú kézműves pékség, BudapestRandevú kézműves pékség, BudapestRandevú kézműves pékség, BudapestRandevú kézműves pékség, BudapestRandevú kézműves pékség, BudapestRandevú kézműves pékség, Budapest
Még több kép (4 db) >>