A rizottónak alig volt íze, a halnak konkrétan nem volt, megsóztam, h legyen vmilyen. A zellerropogós az zellerzöld megsütve. Pedig sztem a zellergumó nagyon feldobta volna az ételt, nagyon kellett volna az íze. A túrógombóc: a gombóc önmagában totál ízetlen, a tejfölöntet (puszedlimorzsával) valóban finom volt. Adtak hozzá 2 szem áfonyát és egy fél epret, amiből sokkal több kellene, mert az nagyon megdobja az ízhatást, de így ebből csak mutatót kaptunk. . . . 12 fős asztaltársasággal voltam, mindenki hasonló véleménnyel távozott (senki nem voltak elájulva az ételtől, amit rendelt). Amikor fizettünk, kissé nyomulósan, amolyan pszichikai ráhatással kész tények elé állítva megkérdezték, h "minden rendben volt, mehet a 10% borravaló? ". . . . Nyilván így nem kifogásolható, h meg sem kérdezték, csak ez már inkább arrogáns, az embert kvázi letámadják ezzel és ha nincs lélekjelenléted, akkor fizetsz borravalót. Pedig messzemenően nem jó annyira a hely (leszámítva a kiszolgálást, de ezzel nem sokat érsz, h az étel felejthető). Valamint, a hely rettenetesen zajos, kiabálni kell, h hallj bármit is. Aki családias helyre, hangulatra vágyik, vagy egy kis romantikára, az kerülje el ezt a helyet. Ha azonban tömeghelyre vágysz, és kissé sznob világra, akkor hajrá. :)