Böngéssz a legfrissebb budapesti értékelések között!

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 268 városban járt márFelfedező - 3696 helyen első értékelőNépszerű író - 2496 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 104728 feltöltött kép
Átlagos 2025. február 3. 22:30barátokkal járt itt
A korábbi Ellátó helyén a Kazinczy utcában tavaly egy új hely nyitott meg, KAZI Bár néven. Az Ellátó előtt meg talán Kazimir volt a nevük, ha ez az a hely, egy kissé összezavarodtam, de az is itt volt a környéken. A helyet elsősorban a környéken megszálló, illetve bulizó külföldi fiatalok keresik fel, mi annyira nem voltunk fellelkesedve tőle.
Kazi Bár, BudapestKazi Bár, BudapestKazi Bár, BudapestKazi Bár, BudapestKazi Bár, BudapestKazi Bár, BudapestKazi Bár, BudapestKazi Bár, BudapestKazi Bár, BudapestKazi Bár, BudapestKazi Bár, BudapestKazi Bár, BudapestKazi Bár, BudapestKazi Bár, BudapestKazi Bár, BudapestKazi Bár, Budapest
Még több kép (13 db) >>
2025. február 3. 21:59kollégákkal járt itt
A korábbi Kisangyal Kifőzde bezárt a Tűzoltó utcában a bérleti szerződésük lejártával, de az üzemeltetők próbáltak a környéken másik helyet keresni jobb kondíciókkal. A Ferenc körúton lévő önkiszolgáló rendszerű kifőzde újdonság most a környéken, bár már több visszajáró vendégük van.
Bödön Étkezde Körút, BudapestBödön Étkezde Körút, BudapestBödön Étkezde Körút, BudapestBödön Étkezde Körút, BudapestBödön Étkezde Körút, BudapestBödön Étkezde Körút, BudapestBödön Étkezde Körút, BudapestBödön Étkezde Körút, BudapestBödön Étkezde Körút, BudapestBödön Étkezde Körút, BudapestBödön Étkezde Körút, BudapestBödön Étkezde Körút, BudapestBödön Étkezde Körút, Budapest
Még több kép (10 db) >>
Kiváló 2025. február 3. 21:41egyedül járt itt
Már korábban kinéztem ezt a helyet, autóval a Lövölde tér felé kanyarodva pillantottam meg az ablakból, de akkor nem volt alkalmam megállni. A névválasztás igazán frappáns és trükkös, összeolvasva, angolosan kiejtve Bendegúz férfi keresztnév jön ki, a Goose pedig magában nem a lúdra utal, s nem is a libabórre, hanem a Goosebumps kitűnő újhullámos kávémárkára, hiszen ebben a kis kávézóban az ő kávéjukat kóstolhatjuk meg.
Ben The Goose Coffee & Bar, BudapestBen The Goose Coffee & Bar, BudapestBen The Goose Coffee & Bar, BudapestBen The Goose Coffee & Bar, BudapestBen The Goose Coffee & Bar, BudapestBen The Goose Coffee & Bar, BudapestBen The Goose Coffee & Bar, BudapestBen The Goose Coffee & Bar, BudapestBen The Goose Coffee & Bar, BudapestBen The Goose Coffee & Bar, BudapestBen The Goose Coffee & Bar, BudapestBen The Goose Coffee & Bar, Budapest
Még több kép (9 db) >>
Kiváló 2025. február 3. 21:26barátokkal járt itt
A Papa Joe Söröző 1980 óta működik a Hunyadi téren, ha hiszünk a bejáratnál olvasható "Anno 1980" feliratnak, s miért ne hinnénk? Júliusi turnénk záró állomása volt ez a söröző, ahol korábban még nem jártunk. De annyira itt ragadtunk, hogy már tovább nem is mentünk.
Papa Joe - Koccintó Söröző, BudapestPapa Joe - Koccintó Söröző, BudapestPapa Joe - Koccintó Söröző, BudapestPapa Joe - Koccintó Söröző, BudapestPapa Joe - Koccintó Söröző, BudapestPapa Joe - Koccintó Söröző, BudapestPapa Joe - Koccintó Söröző, BudapestPapa Joe - Koccintó Söröző, BudapestPapa Joe - Koccintó Söröző, BudapestPapa Joe - Koccintó Söröző, Budapest
Még több kép (7 db) >>
Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 89 városban járt márFelfedező - 118 helyen első értékelőNépszerű író - 26 hasznos szavazat5 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 2492 feltöltött kép
Gyenge 2025. február 3. 18:35a párjával járt itt
ne is főzzön arabusul! Szombaton készítettünk itthon egy isteni finom marokkói paprikás csirkét Váncsa István egyik kitűnő receptes könyvéből. Vasárnap pedig, hogy folytassuk az arab vonalat, a budapesti Belvárosban járván, betértünk ebbe a Hummus Bárba ebédelni. Mégiscsak ők főzik az autentikus arab konyhát, gondoltuk. .
Hummusbar - Október 6. utca, BudapestHummusbar - Október 6. utca, BudapestHummusbar - Október 6. utca, BudapestHummusbar - Október 6. utca, BudapestHummusbar - Október 6. utca, BudapestHummusbar - Október 6. utca, Budapest
Még több kép (3 db) >>
2025. február 3. 17:53a párjával járt itt
Volt még egy kis időnk a vezetett Bazilika-látogatásig, ezért betértünk ide egy kávéra a páromnak. Vasárnap déltájban volt az idő, mégis szinte zsúfolásig tele volt a hely, pedig ez nem kifejezetten étkező, csak éppen szendvicseket is árulnak. A többség kávéért állt sorba, jó hosszan. Kellett vagy 10-15 percet várni a pultnál.
California Coffee Company - Szent István tér, BudapestCalifornia Coffee Company - Szent István tér, BudapestCalifornia Coffee Company - Szent István tér, BudapestCalifornia Coffee Company - Szent István tér, BudapestCalifornia Coffee Company - Szent István tér, Budapest
Még több kép (2 db) >>
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 868 városban járt márFelfedező - 2724 helyen első értékelőNépszerű író - 322 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 54067 feltöltött kép
Átlagos 2025. február 3. 15:40egyedül járt itt
Biológiai órám kettyent egyet, és közölte, hogy egy évnél régebben voltam az Isparta nevű helyen. Elutaztam hát oda. Lássuk, mit fejlődött a kebab- vagy gyros-kultúra? Nem ugyanaz a nő volt már, aki tavaly hangulatában vitte a boltot, és feldobta a látogatást négyesre, de rendben megebédeltem. Nézzük: tavaly egy gyros tálat ettem kb.
Isparta Döner - Móricz, BudapestIsparta Döner - Móricz, BudapestIsparta Döner - Móricz, BudapestIsparta Döner - Móricz, BudapestIsparta Döner - Móricz, BudapestIsparta Döner - Móricz, BudapestIsparta Döner - Móricz, BudapestIsparta Döner - Móricz, BudapestIsparta Döner - Móricz, BudapestIsparta Döner - Móricz, BudapestIsparta Döner - Móricz, BudapestIsparta Döner - Móricz, BudapestIsparta Döner - Móricz, BudapestIsparta Döner - Móricz, Budapest
Még több kép (11 db) >>
Érdekes 2025. február 2. 20:48barátokkal járt itt
A Budai-hegységhez tartozó Hármashatár-hegy népszerű kirándulóhely a fővárosiak körében. Óbuda egyik legzöldebb, erdős része, pontosabban a II. és a III. kerület osztozik rajta. A legmagasabb pontja 495 méter. Sokszor látni innen ugró siklóernyősöket. Több sétaút és tanösvény szeli át a területet, sőt, az Országos Kéktúra 14-es szakasza is átvezet rajta.
Hármashatár-hegy, BudapestHármashatár-hegy, BudapestHármashatár-hegy, Budapest
Kihagyhatatlan 2025. február 2. 18:19barátokkal járt itt
A Harsánylejtői kőhíd mélyen bent az erdő sűrűjében található. A Csúcshegyi tanösvény 4. számú állomása. Ha nem akarjuk végig járni a teljes tanösvényt, autóval a Kurkuma köz végénél kell leparkolni, aztán innen irány be az erdőbe, csakhamar egy mély árokhoz érünk, ez maga a patakvölgy, ezen ível át a kőhid.
Érdekes 2025. február 2. 18:05barátokkal járt itt
Csúcshegy Budapest III. kerületének az egyik városrésze. A Csúcshegyi tanösvényt a Menedék a Csúcshegy Barátainak Egyesület hozta létre 2012-ben. A tanösvény egész évben ingyenesen látogatható gyalogosan. Az első állomás a solymárvölgyi vasút és régi vámház. A 2. állomás a copf stílusú Ecker kereszt az Aranypatak utcában és tőle 150 méterre a Katalin-forrás.
Csúcshegyi tanösvény, BudapestCsúcshegyi tanösvény, BudapestCsúcshegyi tanösvény, Budapest