A személyzet, a pincérek nagyon kedvesek és segítőkészek voltak! A reggeli és a vacsora nagyon gyenge választékú volt és ha később mentél akkor már nem jutott mindenből. A gyümölcs választék (alma,fonnyadt körte,és a korán érkezőknek szőlő) is elég szegényesre sikeredett.
Átlagos 2024. november 14. 11:54gyerekekkel járt itt
Pozitívumok egy kisgyermekkel utazó családnak: Remek étel választék, jó gyermek elfoglaltságok. A gyerek medencék nagyon jók, hisz a medencék mélységétől függően szeparálódnak a gyeremekek a különböző életkorok alapján, tehát nem kell mindig arra figyelni, hogy mikor ugrik bele a vízbe egy "nagy" gyerek a kisgyermeked mellé, mert nekik van külön medence.
Negatívumok: Az első negatívummal már megérkezéskor szembesültünk: a szoba ajtaját egyszerűen alig tudtuk kinyitni(bárkivel beszéltünk, mindenki panaszkodott rá), úgy kellett lendületből bejutni, ehhez mindenképp férfi kéz kellett(3. emelet, de a hatodikon is ugyanez volt a probléma). Két lift van a szállodában amik mindig telítettek, nem egyszer volt, hogy 5 percet kellett várnunk, hogy egyáltalán beférjünk egybe(nem volt ritka, hogy az egyik nem is üzemelt egy hiba miatt). Az étteremben(volt aki kabátban vacsorázott) és a wellnessben is nagyon hideg volt, a wellness vízhőmérsékletével sem voltunk megelégedve és ezt többektől is visszahallottuk. A szobában minden éjszaka hideg volt ami egy kisgyermekkel elég rossz dolog. A szobában a víz teljes meleg állásnál is csak langyos volt.
Kiváló 2024. november 14. 8:12gyerekekkel járt itt
Tetszett, hogy elképesztően gyerekbarát volt a hotel nagyon finom nagyon választékos ételek voltak a főétkezéseken. A wellnes részleg is elképesztően jó volt mind a felnőtt mind a gyerek medence. Szép tisztaság volt mindig mindenhol és ha bármi kérdésem volt a személyzet nagyon kedves, és segítőkész volt.
A szoba tágas, modern bútorokkal, nagy TV-vel rendelkezik. DE, olyan puritán, hogy szinte depressziót kapni. Se egy kép, dísz vagy bármi ami feldobná a szobát. Végig parketta van szőnyeg egyáltalán nincsen. Tisztaságára panasz nem lehet, a folyosón robotporszívó teljesít szolgálatot Terasz, kilátás rendben van.
A két külön lobbyban (nyugati-keleti szárny ami folyosóval van összekötve) élő zene és fellépők szórakoztattak. (egyik nap ott, másiknap itt) Bosszúságot a fiatal recepciós kislány okozta, ugyanis nem adta oda becsekkoláskor az órákat a fürdő átjáróhoz. Mikor ezt a szobában észre vettük lementem elkérni erre ő azt mondta nem kelk az átjáróhoz. Majd miutás a viszonylag távol lévő fürdőig elsétáltunk szembesültünk, hogy igeni kell! Újra vissza a recepcióhoz, mintha semmi nem történt volna mondta, hogy ott felejtettük. . . mivan? Mi felejtettük ott? 3. jára adtad oda! Amúgy ez a mai fiatalokat jellemző, unott flegmaság jellemezte. Az ételek nagyon finomak voltak és sosem fogytak el mivel sűrűn cserélték! Az étterem hatalmas, van hely bőven!
A konyha magas színvonalú volt. Kitűnő ízek, gazdag kínálattal. A medence nem alkalmas ugràlàsra, labdàzàsra. Érdemes lenne tiltó feliratot elhelyezni. Nem minden szauna működött. Érkezésünkkor nem volt azonnali buszcsatlakozàs, a szàllodàt pedig hiàba hívtuk, hogy jöjjenek elénk, nem vették föl, mert összeomlott a szàmítógépes rendszer. Mindent összevetve jól éreztük magunkat.
Kiváló 2024. november 2. 12:19gyerekekkel járt itt
Az őszi szünet zsúfolt időszakában voltunk. Egy átlagos hétköznapon vagy hétvégén biztosan tágasabb, de így is klassz kikapcsolódás volt. A kertet most építik újjá, biztosan csodás lesz. Kedves kis barna birkák jöttek elénk a kerítéshez. Mókus szaladt a fenyőfára. Hangulatos már most is, kíváncsi vagyok milyen lesz jövőre!
Wellness: A szaunázás után a kerti nagy medencében tudtunk megmártózni és a kültéri jakuzziban megpihenni, akár egy korsó sörrel vagy jégkrémmel a bárból. Mindent a szobaszámra lehet kérni és kicsekkoláskor rendezni. A medence a netes fotókon nagyobbnak tűnt, de mindig volt hely. Hotel: Lehetne több tájékoztató tábla, akár egy rajz a recepción a termekről, hogy mi, hol van. A pingpong asztalt véletlenül találtuk meg. :) A csocsót és flippert imádtuk, a csodás mandarinfa alatt a lobbyban. (Egy nagyobb felújítás viszont ráfér a pingpong termi csocsóra). A szobalányok és pincérek nagyon kedvesek, mosolygósak és segítőkészek. A szoba és benne a fürdőszoba, tusoló tiszta és tágas. Az ágymatrac kényelmes. Étterem: A levesek fenségesek, mindig volt egy húsmentes és egy húsos. Imádtam. Bőséges a választék, minden főtt étel nagyon-nagyon ízletes, és házias. Nekem a desszertek és reggel a péksütemények nem igazán jöttek be, de ez szubjektív. :) Összességében szívesen visszamennék.
Minden szuper volt! Nagyon jól éreztük magunkat. A személyzet kedves, figyelmes. Az étteremben bőséges és finom a választék. A wellness rész is szuper, a medence viszont szűkös, ha sokan használják egy időben. A szállodában a tisztaság külön piros pontot érdemel. A masszázs szuper, a masszőr hölgy nagyon érti a dolgát. Bátran ajánlom mindenkinek!
A jó véleményt az előzőekben kinyilvánítottam. Most inkább a hiányosságokat mondanám. Ezek a következők: sehol nem volt a nyílászárókon szúnyogháló. Ennél fogva rengeteg poloska, szúnyog volt a szobában. Túl puha volt a matrac és nyikorgott. Reggelre az ember dereka és nyaka erősen fájt. Egy nyugodt, pihentető éjszakám sem volt a négyből.
Az étkezéseknél semmi ellenőrzés nem volt. Az ment reggelizni, vacsorázni, aki akart. (Az utcáról is. ) Az italfogyasztás is ellenőrizetlen volt. Más szállodákban volt szabakártya. Ezzel lehetett az étterembe belépni, étkezésnél italt fogyasztani.
Összességében jobb volt, mint vártuk. A szoba kényelmes, tiszta volt, jó állapotú. A wellness részlegen a szauna és gőzkabin kifejezetten jól működik. A vacsoránál talán lehetne nagyobb a választék, viszont minden igazán finom volt.
Ami negatívum volt, hogy sehol nem találtuk, mikor kell kijelentkezni, illetve a köntös nincs bekészítve a szobába, a recepción pedig először gyermek méretet kaptunk, cseréléskor pedig nem adtak övet, így harmadjára sikerült egy komplett köntöst átadni.