Böngéssz a legfrissebb debreceni értékelések között!

32066
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 393 városban járt márFelfedező - 2793 helyen első értékelőNépszerű író - 1399 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 32066 feltöltött kép
2025. március 11. 15:09egyedül járt itt
Alagsori menzaszerű étterem az egyetemi városrészben, mely elsősorban az ott tanuló koreai diákokat célozza meg. A bejáratnál balra van a kassza, ott lehet rendelni és rögtön fizetni is. Az elkészült ételek sorszámát kivetítő jelzi.
Zing étterem, DebrecenZing étterem, DebrecenZing étterem, DebrecenZing étterem, DebrecenZing étterem, DebrecenZing étterem, DebrecenZing étterem, DebrecenZing étterem, DebrecenZing étterem, DebrecenZing étterem, DebrecenZing étterem, DebrecenZing étterem, DebrecenZing étterem, DebrecenZing étterem, DebrecenZing étterem, DebrecenZing étterem, DebrecenZing étterem, DebrecenZing étterem, DebrecenZing étterem, DebrecenZing étterem, DebrecenZing étterem, DebrecenZing étterem, DebrecenZing étterem, DebrecenZing étterem, DebrecenZing étterem, DebrecenZing étterem, Debrecen
Még több kép (23 db) >>
32066
Kiváló 2025. március 9. 21:10egyedül járt itt
A Görgey lángosozó Debrecen külvárosában található, nem messze az egyetemi negyedtől. A lángos mellett fánkot is sütnek, az előttem álló család azt kért. Jómagam maradtam a lángosnál, 800 forint volt egy szép, nagy, élvezhető darab. Nagyon kedves a kiszolgálás, jó a lángos, megfelelő az ár érték arány.
Görgey lángosozó, DebrecenGörgey lángosozó, DebrecenGörgey lángosozó, DebrecenGörgey lángosozó, Debrecen
Még több kép (1 db) >>
Átlagos 2025. március 9. 20:16barátokkal járt itt
Ha pizzát szeretnél enni akkor messze kerüld el ezt a helyet szinte ehetetlen nyílván nem ez a fő profiljuk de akkor is . A húsok viszont finomak voltak . A végén pedig nem fogadta el a szépkártyát a terminál ráadásként .
Kiváló 2025. március 8. 16:48a párjával járt itt
A legjobb étterem, ahol valaha voltam. Nem véletlenül tartottuk itt az esküvőnket a férjemmel. Ha újra meg kellene szerveznem, akkor is ide szerveznék
Csokonai Söröző & Étterem, DebrecenCsokonai Söröző & Étterem, Debrecen
Átlagos 2025. március 3. 1:29a párjával járt itt
A szállás lehetne tisztább!
A recepción lehetnének kedvesebbek.
Az ajtóra amit ki teszünk ,hogy nem kérünk takaritást,nincs magyar tájékoztató! Megkérdeztük miért nincs magyar tájékoztató azt mondták, biztos ilyet kaptak.
A függöny nagyon koszos.
Sajnos ilyen tapasztalatunk volt.
Üdvözlettel! Egy középkorú házaspár!
Átlagos 2025. február 23. 8:10egyedül járt itt
Több kisebb hiányosság, amelyeknek megoldásai másnapig húzódtak. A szobánkban gyenge, kadmiumsárga mennyezeti világítás fogadott, osszesen 2 db gyertyaizzóval a 2 burában. Ez anyaghiány miatt a 3. napra oldódott meg. Törülközőtartó leszakadva, másnapra visszacsavaroztak. Közlekedőben nem működött a fényérzékelő világitás, sötétben közelítettük meg szobánkat.