Üdvözlet! kaptam egy emailt e hónap 08 án hogy egy évvel ez előtt foglaltunk szállást a szálódában. Érdekes egybe esés mivel másnap ide utaztunk 09 -11ig ,továbbra is fent tartjuk a tavalyi értékelést. Mindent egybe véve,étel,ital,szállás személyzet nagyon rendben volt.Köszönjük idős házas pár.
Ízletes, bő mennyiségű ételek. Korrekt, gyors kiszolgálás felkészült üzletvezetővel. Tetszetős, jól megközelíthető frekventált helyen. Szakmai szemmel sem tudtam belkötni. Jó látni, hogy fiatalabb nemzedékben is van még remény.
Nagyon kellemes élményünk volt a Hotel Eger & Parkban. A szálloda elhelyezkedése kivételes: néhány perc sétára van a Dobó tér, a bazilika, a vár és közvetlen átjárással megközelíthető az Érsekkert is, ami különösen kellemes reggeli vagy esti sétákhoz.
A wellness részleg kiemelkedően jó – többféle medence áll rendelkezésre, beleértve élménymedencét is, a finn szauna igazán forró, ahogyan lennie kell, és a gőzkabin is kellemesen ellazít. Mindezt úgy élvezhettük, hogy nem volt zsúfoltság, így tényleg sikerült kikapcsolódnunk. A személyzet udvarias és segítőkész volt. Összességében nagyon jó ár-érték arányt kaptunk, biztosan visszatérünk még! Ideális választás, ha valaki pihenésre, egy kis városi kultúrára és jó wellness élményre vágyik.
Kihagyhatatlan 2025. április 5. 8:27barátokkal járt itt
Barátainkkal voltunk Egerben és többek között megnéztük ezt a pincerendszert is. Nagyon jó vezetést kaptunk, majd megnéztük a retró kiállítást is. Aki még nem látta, mindenképp látogasson el oda.
Barátainkkal vacsoráztunk az étteremben. Nagyon kedvesek a pincérek, és bár tele volt az étterem, keveset kellett várni az ételekre. Hatalmas adagok, ízletes ételek. Az árak is megfelelőek. Jó szívvel ajánlom annak, aki Egerben jár!
A szoba berendezése kényelmetlen, kissé elavult, a hűtő szekrény szétesőben, a két ágy mellett csak egy olvasó lámpa volt, az is minek, mert nem a matraccal egy síkban kellene lennie, hanem minimum fej magasságban. A kádas fürdőszoba kényelmetlen, a csak zuhany fülkés megoldás sokkal jobb lenne.
A személyzet viszont rendkívül kedves, szolgálatkész, az ellátás kiváló, erről csak magas színvonalon lehet beszélni. A környezet is kiváló, a kert gyönyörű, a parkolás jól megoldott. Ha eltekintek a szoba berendezéstől, máskor is szívesen veszem igénybe szolgáltatásaikat.
Már harmadszor voltunk a hotel vendégei. Azt hiszem ez mindent elmond. Nagyon szép környezet, kényelmes ágy, kedves személyzet, nagyon finom, bőséges reggeli és vacsora, jó wellness,. . . . Nagyon ügyes masszőr hölgy ! Köszönöm szépen neki ezúton is a masszirozast! A masszázst mindenképpen ki kell próbálni!
Eger a kedvenc városunk, nagy meglepetésként a hotel elhelyezkedése, a park, a kápolna, a kazamata rendszer. Nagyon tetszett az egész. A személyzet kedves, udvarias, segítőkész. A szobával is elégedettek voltunk, csak a fürdőköpenyeket hiányoltuk. Összességében mindennel nagyon meg voltunk elégedve. Nagyon köszönünk mindent. Üdvözlettel: Gödörházi Gábor.
Kiváló 2025. március 16. 12:37gyerekekkel járt itt
Ami nem tetszett: A fürdőszobában a szellőző ventilátor nem működött, a wc öblítő tartályt nehezem lehetett lehúzni. Wifi csak a második nap délutántól volt addig semmi. A wellness világítás megérett a felújításra. Ételek finomak és választékosak voltak. Halak fimoak és több féle is.. ezért + pont.