A szobák és az egész szálloda tiszta, rendes. A szobákba a bekészítés mindíg megtörténik. A takarítónők is közvetlenek, tisztelettudók. Az étterem gyönyörű,hangulatos, halk zene szól. A teríték tiszta, egységes. Az ételek különlegesek, változatosak, ízletesek , bő választék van . Külön kínálat van a laktózmentes és más diétás vendégek számára, sőt még a kisgyerekeknek is kedveznek pl. tejbengríz, is van. A pincérek udvariasak, figyelmesek, előzékenyek. Azonnal viszik el a kiürült tányért, hogy ne foglaljon helyet az asztalon. Köszönéssel fogadnak és távozáskor megkérdezik ízlett-e az ebéd pl. ul . A Welness részleg is tetszik nekünk. Használjuk a sókamrát, a gőz és infra kabint. A férjem sokat úszik én inkább a Jakudzit szeretem és a pihenő medencét. Nyáron a napozóteraszt is használjuk, kellemes környezet számunkra. Unokával is szoktunk menni, Ő is kiválóan érzi magat. Sőt KARÁCSONYT általában ott töltjük hol kettesben, hol a családostul. Mindíg fergeteges hangulatban, csodálatos ételekkel rakva az asztalok, zene, tánc, minden van. Szívesen járunk oda, ha tehetjük. Ajánlani tudom minden korosztálynak, Tarcsi ilona és férje Zolnai László