Böngéssz a legfrissebb egri értékelések között!

Kiváló 2024. október 15. 9:36a párjával járt itt
Idős házaspár vagyunk. Együtt töltöttünk már több napot a férjemmel a szállodában és mindig örömmel térünk vissza. Már a recepción udvaris, kedves emberek fogadnak mindig bennünket. Közvetlenek segítőkészek. Minden tudnivalót elmondanak érkezéskor, de ha később van kérdésünk akkor is szívesen segítenek.
Kiváló 2024. október 14. 10:38gyerekekkel járt itt
Hétfőn foglaltam egy éjszakára szombat, vasárnapra félpanzióval. Visszajött a foglalás egy tetőtéri szobáról. Rendben, egy éjjelre azert jó lesz. Kiderült, hogy egy luxuslakosztályt kaptunk, a fürdőszoba volt akkora, mint máshol az egész szállástér! Nagyon kényelmesen elfértünk a két gyerekkel, franciaágy, egyszemélyes ágy, sarokkanapé és mégegy kanapé.
2024. október 13. 9:05gyerekekkel járt itt
Kétlégterű apartmanban voltunk, nagyobb gyerekkel. A szállás kényelmes volt, két fürdőszobával, jól felszerelt konyhával. A wellness részleget, masszázst sajnos nem tudtuk kipróbálni, az idő rövidsége miatt. Az alagútrendszer nagyon tetszett. A kert gyönyörű. Az étel és a választék jó volt, a személyzet kedves.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 385 városban járt márFelfedező - 2659 helyen első értékelőNépszerű író - 1399 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 29148 feltöltött kép
2024. október 6. 11:12családjával járt itt
A HBH étterem és söröző Eger egyik régi motorosa. Ételáraik ma is nagyon kedvezőek, sőt, meglepően azok. Plusz az is elég ritka, hogy 850 forintért kapjon az ember egy korsó kisüzemi iható sört egy turisták által látogatott város szívében.
HBH Bajor Sörház & Étterem, EgerHBH Bajor Sörház & Étterem, EgerHBH Bajor Sörház & Étterem, EgerHBH Bajor Sörház & Étterem, EgerHBH Bajor Sörház & Étterem, EgerHBH Bajor Sörház & Étterem, EgerHBH Bajor Sörház & Étterem, EgerHBH Bajor Sörház & Étterem, Eger
Még több kép (5 db) >>
2024. október 6. 10:38családjával járt itt
Egy év elteltével ismét eljutottunk a Műhelybe, ami nem véletlen. Tavaly is a szüret alkalmából látogattunk meg egy kiemelkedő egri kispincészetet, akárcsak idén, s egy egész nap borozás után jól esik a sör. A Műhely meg akkor is nyitva van még, amikor 23 óra elteltével a többi remek sörös hely már bezár.
Műhely Bar & Feeling, EgerMűhely Bar & Feeling, EgerMűhely Bar & Feeling, EgerMűhely Bar & Feeling, EgerMűhely Bar & Feeling, EgerMűhely Bar & Feeling, EgerMűhely Bar & Feeling, EgerMűhely Bar & Feeling, EgerMűhely Bar & Feeling, EgerMűhely Bar & Feeling, EgerMűhely Bar & Feeling, EgerMűhely Bar & Feeling, EgerMűhely Bar & Feeling, EgerMűhely Bar & Feeling, EgerMűhely Bar & Feeling, EgerMűhely Bar & Feeling, EgerMűhely Bar & Feeling, EgerMűhely Bar & Feeling, EgerMűhely Bar & Feeling, EgerMűhely Bar & Feeling, EgerMűhely Bar & Feeling, EgerMűhely Bar & Feeling, EgerMűhely Bar & Feeling, Eger
Még több kép (20 db) >>
Kiváló 2024. október 6. 10:25családjával járt itt
A Kis sziget varázslatos kis hely, mely Depressoként indult. Mint megtudtam a tulajdonostól, aki maga főzte a kávét mindenkinek, egy évet sem tartott az együttműködés a híres pszichiáter társsal, nekem valahogy mégis úgy tűnt, hogy évekig e néven ment a hely.
Kis Sziget Kávézó & Bár, EgerKis Sziget Kávézó & Bár, EgerKis Sziget Kávézó & Bár, EgerKis Sziget Kávézó & Bár, EgerKis Sziget Kávézó & Bár, EgerKis Sziget Kávézó & Bár, EgerKis Sziget Kávézó & Bár, EgerKis Sziget Kávézó & Bár, EgerKis Sziget Kávézó & Bár, EgerKis Sziget Kávézó & Bár, EgerKis Sziget Kávézó & Bár, EgerKis Sziget Kávézó & Bár, EgerKis Sziget Kávézó & Bár, EgerKis Sziget Kávézó & Bár, EgerKis Sziget Kávézó & Bár, EgerKis Sziget Kávézó & Bár, EgerKis Sziget Kávézó & Bár, EgerKis Sziget Kávézó & Bár, EgerKis Sziget Kávézó & Bár, EgerKis Sziget Kávézó & Bár, EgerKis Sziget Kávézó & Bár, EgerKis Sziget Kávézó & Bár, EgerKis Sziget Kávézó & Bár, EgerKis Sziget Kávézó & Bár, EgerKis Sziget Kávézó & Bár, EgerKis Sziget Kávézó & Bár, EgerKis Sziget Kávézó & Bár, EgerKis Sziget Kávézó & Bár, EgerKis Sziget Kávézó & Bár, EgerKis Sziget Kávézó & Bár, Eger
Még több kép (27 db) >>
2024. október 5. 20:07a párjával járt itt
Gyönyörű, gondozott a hotel parkja. Érdekes, hogy a hotel 5 épületét pincerendszer köti össze- az alagutak egri hősök nevét viselik. Ezeken keresztül a föld alatt lehet elérni a hotel létesítményeit. Változatos, ízletes ételek reggelire és vacsorára. Borkóstoló 5 borfajtából- korlátlan ingyenes fogyasztás a vacsorához.
A szobában a tv kicsi és rossz a képminőség.
Kiváló 2024. október 5. 16:18a párjával járt itt
Nagyon meg voltam elégedve mindennel, tetszett az élmény fürdő részleg. Élmény volt számomra a kiépített alagút rendszer. Bőséges ételválaszték volt a vacsora és a reggeli ( megjegyezném egy kicsit édes némelyik étel ) azért nagyon finom volt Kedves volt a vacsora alatti ingyenes borkínálat . Az összes dolgozó nagyon kedves és segítő kész volt. Ajánlom másoknak is.
Kiváló 2024. október 4. 8:31a párjával járt itt
A környezet csodálatos,a szoba kicsi de hangulatos kényelmes és tiszta az ételek nagyon finomak és változatosak a személyzet mosolygós segítőkész előzékeny, nagyon megvoltunk elégedve mindennel! Talán annyi,hogy idősebbeknek nem a legjobb a második emeletre fellépcsőzni,de nekünk ez sem jelentett gondot! Mindenkinek szívesen ajánlom,ha lehetőségünk lesz visszatérünk!
2024. október 3. 7:34egyedül járt itt
Az előzetes helyfoglalás alapján és gyors választ és intézkedést kaptam amit köszönök. A szálloda öt épületét föld alatt és föld felett lehet megközelíteni. Mind a kettő élményt nyújtott és megérkezés után izgalmas volt a felfedezés. A kertben sűrű fákkal szegélyezett utak a labirintus élményét nyújtották.