Böngéssz a legfrissebb gödöllői értékelések között!

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 268 városban járt márFelfedező - 3651 helyen első értékelőNépszerű író - 2498 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 103331 feltöltött kép
Érdekes 2024. december 24. 18:44csoporttal járt itt
Gödöllői kirándulásunk során az útba eső szobrokat is fotóztam, ezek egyike volt Grassalkovich Antal, a családon belül I. Antal szobra, amely a város központi magjában, az ún. Alsóparkban található. Itt most minden adventi hangulatban úszik, korcsolyapálya, illetve a Karácsonyház is itt kapott helyet a parkban.
Grassalkovich Antal szobra, GödöllőGrassalkovich Antal szobra, GödöllőGrassalkovich Antal szobra, GödöllőGrassalkovich Antal szobra, GödöllőGrassalkovich Antal szobra, Gödöllő
Még több kép (2 db) >>
Érdekes 2024. december 24. 10:36csoporttal járt itt
Ha valaki a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetemre, azaz MATE-ra megy (leánykori neve: Szent István Egyetem, azaz SZIE), szinte elkerülhetetlen, hogy ne fusson bele Kálmán herceg lovasszobrába, hiszen a főépület előtti parkos részen magasodik. Igaz, most éppen nagyszabású felújítások zajlanak az egyetemen, így nem is sikerült olyan fotót készíteni, amiben nem látszanának a munkagépek, és a földmunkák.
Kálmán herceg szobra, GödöllőKálmán herceg szobra, GödöllőKálmán herceg szobra, Gödöllő
Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 46 városban járt márFelfedező - 116 helyen első értékelőNépszerű író - 295 hasznos szavazat8 évnyi aktív tagságLelkes fotózó - 187 feltöltött kép
Kihagyhatatlan 2024. december 18. 7:54a párjával járt itt
Gödöllő ezúttal adventi vásárral és a kiplakátolt program szerint hét végén fellépőkkel is várja a Főtéren a látogatókat. A szépen feldíszített fenyőfa körül kisvonat van a legkisebbeknek. Néhány street food pavilon, kürtöskalács, forralt bor, fűszeres almalé.
Gödöllő főtere, GödöllőGödöllő főtere, GödöllőGödöllő főtere, GödöllőGödöllő főtere, GödöllőGödöllő főtere, GödöllőGödöllő főtere, GödöllőGödöllő főtere, GödöllőGödöllő főtere, GödöllőGödöllő főtere, GödöllőGödöllő főtere, Gödöllő
Még több kép (7 db) >>