A Z ÉTTERMET AJÁNLOTTÁK IGY BEMENTUNK EGY KICSIT FÉLVE PONT DÉLI EBÉD IDŐBEN ÉS EGY HÉTKOZNAP A KIRANDULÁSUNK IDEJÉN GYULÁN. A PINCÉR UDVARIASAN FOGADOTT CSAK MI VOLTUNK A VENDÉGEK A HOTEL ÉTTERMÉBEN. GYORS VÁLASZTÁS EGY MÁLNA LEVES TEJSZIN PUDINGGAL ÉS GRILLEZETT CSIRKE STEAK PÁROLT ZOLDSÉGEKKEL VOLT A TÁNYÉRON.
GYULAI VÁSÁRCSARNOK MELLETT EGY CUKRÁSZDÁT TALÁLTUNK SÉTÁNK SORÁN.1O ORAI KÁVÉ ÉS FINOM NAGYON OLCSO SÜTEMÉNYEKET TALÁLTUNK EZER FT ALATTA PULTBAN. TORTA SZELETEK RENDELÉSRE IS ELVIHETÖK. ZSELÉS TORTASZELET 700 FT... TISZTASÁG MINDENÜTT... ÉS KEDVESSÉG AMI LÉNYEGES... AJÁNLOM EGY KÁVÉRA IS...
Gyulai kirándulásunk utolsó napján a fő téren egy egyszerű fapados éttermet találtunk. Gyors rendelés után ami túros csusza tepertővel volt és tonik . . . Míg vártuk az ételt olyan szépen fújtak a mellettünk lévő asztalanál a füstöt. A kinti részen ezek szerint mindenki dohányozhat, ez nem tetszett. Semmi elkülönítés dohányzó ill.
nem dohányzó részre. . Míg ezt elviseltük Aztán igen finom csusza következett. A pincér a z elment vendégek utána a tenyerével törölte le az asztalt. ami nem igen volt gusztusos.
A szàllás rendben volt. A szoba tisztasaga rendezettsege es az agynemu tiszta volt. Torolkozo csere is. A reggeli es vacsora vakahonnan erkezett. Keves valasztek. Pl. 2 szelet kenyer a kosarba, 2 - 3 tea filter, Vacsora az a ma elvartakhoz kepest minosithetetlen,kiirt etelnek hire hava volt… ures talalo az amugy is keves lehetőseg kozul.
Ezt a szallast csak etkezes nelkul tudnam ajanlani. Plussz egy asvanyvizet sem lehetett venni mert nincs ital kiszolgalas. Ez a korulmeny okozta a csalodast
Gyönyörűen felújított, széleskörű szolgáltatásokat nyújtó szálloda. Tisztaság, barátságos, szolgálatkész, empatikus személyzet. Remek a gyógyfürdő, és az Aqapalota, jelentős pozitívum a korlátlan, közvetlen átjárás a fürdőbe! Az étkeztetés megfelelő, a frekventált időszakban zsúfolt az ebédlő, az ételek hőmérséklete, és a menük választékossága fejlesztendő terület.
Nem tetszik a kis mosdó, a kihajtható tükör miatt szinte használhatatlan. A mosdószekrényen lefolyás nyomok voltak, ami első ránézésre piszkosnak tűnt. Amikor megpróbáltam lemosni, kiderült hogy valószínűleg erős tisztítószerek hagytak nyomot a bútor fronton és az alu fogantyúkon.
Átlagos 2024. szeptember 28. 8:31a párjával járt itt
A Wifi használhatatlan volt. A négy csillag soknak tűnik. Kopott, rozoga asztal, és szék az erkélyen. Polcos tároló szekrény nincs. A vécé kifolyó vize folyton beragadt, nyomkodni kellett hogy leálljon. Étkezésnél a kávé, ihatatlan volt. Szúnyogháló hiányában az erkélyajtót nem lehetett nyitva hagyni, mert a poloskák, szúnyogok folytonos vendégek voltak.