Nyugdíjasok és 70 év felettiek vagyunk feleségemmel. Számunkra ideálisan alkalmas az a közelség, amit a termálvíz, az orvosi felvétel, és rendelés, valamint a gyógyító kezelések könnyű elérhetősége jelent. Szívesen használtam öt este is, a gyógyterápiák után, a Hotel Járja által biztosított finn szauna lehetőségét.
Kevésbé alkalmasnak és meglehetősen egysíkúnak találtam a szállással együtt kifizetett és dél körül elfogyasztott főétkezést. Sok volt a száraz panírozott húsféle és sült burgonya együttes kínálata és a menüt biztosító leves igénytelenségének ismétlődése. Mindezekkel együtt is, végül is nagyon alkalmas és kifizethető volt számunkra a Hotel Járja. Köszönjük!
A személyzet kedves segítőkész,a szobák tiszták ,tágasak,az ágyak kényelmesek,jó hogy van külön kispárna is. A welnesz részleg nagyon jó. Az ételek jók változatosak,a cukrász külön piros pontot érdemel a sütemények nagyon finomak voltak! Ha tehetjük máskor is szívesen töltenénk el Önöknél akár több időt is,és jó szívvel ajánljuk ismerőseinknek! Köszönjük a törődést.
5 napot töltöttünk a szállodában, abszolut szuper volt minden, változatos és finom ételek. Szeretném azonban kiemelni a személyzet hozzáállását és profizmusát! Szó szerint lesték a vendég kívánságát és - ami nem elhanyagolható - még arra is volt energiájuk, hogy egymásra mosolyogjanak! Szerintem ez ritka manapság!
Napra pontosan 10 éve voltam Hajdúszoboszlón ebben a szállodában. Nagyon jól éreztem magam,a személyzet a receptiótól szolgálatkész,segítőkész,a wellnes "főnöktől"(aki sokat segített),az étteremi dolgozóktól a "szobalányokig"mindenki elragadó,kedves és alázatos volt. A szoba nagyon tiszta volt,a szakács pedig egy zseni.
Finom ételek és ízléses tálalás ,meg a gyertyafényes vacsora. Több csillagos kiszolgálás. Nem ígérem,hogy újból 10 év múlva jövök(72 éves vagyok),de korábban mindenképp. Köszönet mindenkinek