Böngéssz a legfrissebb hajósi értékelések között!

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 392 városban járt márFelfedező - 2781 helyen első értékelőNépszerű író - 1399 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 31870 feltöltött kép
Kiváló 2025. március 11. 14:47egyedül járt itt
Az Umenhoffer pincébe a Hajósról való távozásom reggelén néztem be, így sajnos nem tudtam helyben fogyasztani, vettem viszont 4 üveg bort, egy Irsai Olivért, egy Olaszrizlinget, amit azóta meg is ittunk, egy Zöldveltelinit, meg egy Cserszegi Fűszerest. A beltér itt is nagyon hangulatos, mint valamennyi meglátogatott borházban, a kiszolgálás kedves, nekem ez megér 5 pontot.

Umenhoffer pince, HajósUmenhoffer pince, Hajós
2025. március 11. 14:40egyedül járt itt
A Kenyérsziget Hajós központjában működik nem messze az albán konkurenciától. Az üzlet előtt tábla hirdeti, hogy a Félegyházi pékség termékeit forgalmazzák. Két pogácsát kértem, egy medvehagymásat meg egy tepertőset, 550 ft volt a kettő, ami jó ár/érték arány. A kiszolgálás nem kedves, formálisan udvarias. Összélmény 3,5 pont felfele kerekítve.
Kenyérsziget és kávézó, HajósKenyérsziget és kávézó, HajósKenyérsziget és kávézó, HajósKenyérsziget és kávézó, Hajós
Még több kép (1 db) >>
2025. március 11. 14:33egyedül járt itt
A Made with Love Hajós központban egy szeretnivaló kis hely, amit egy Németországból két éve Hajósra költözött hölgy vezet, aki magyarul nem nagyon beszél, angolul valamennyire megértettük egymást. Kértem egy sört elvitelre, a Borsodi sörgyár egyik alsópolcos termékét, meg két deci almát, kb. 2000 ft volt a számla, ami nem kevés erre a minőségre. Mindazonáltal megadom a helynek a 4 pontot.
Made with love, HajósMade with love, HajósMade with love, HajósMade with love, HajósMade with love, HajósMade with love, HajósMade with love, Hajós
Még több kép (4 db) >>
Átlagos 2025. március 10. 19:39egyedül járt itt
A Pizzakert étterem nem meglepő módon a kellemes teraszáról kapta a nevét, amely sokkal kellemesebb, mint a személytelen, sivár beltér. A választékban főként pizzák, középeurópai felfogásban, ami nem sok közösséget jelent az olasz, eredeti stílussal. Kértem egy minipizzát elvételre, babbal, kolbásszal, 1500 forint volt, a tészta gyengécske, tömör, amatőr, jóindulattal 3 pont a produkció.
Pizzakert, HajósPizzakert, HajósPizzakert, HajósPizzakert, HajósPizzakert, HajósPizzakert, HajósPizzakert, HajósPizzakert, HajósPizzakert, HajósPizzakert, HajósPizzakert, HajósPizzakert, HajósPizzakert, HajósPizzakert, HajósPizzakert, HajósPizzakert, HajósPizzakert, HajósPizzakert, Hajós
Még több kép (15 db) >>
Átlagos 2025. március 10. 19:17egyedül járt itt
A Faluvégi cukrászda tényleg a község végén van, innen a pincefalu másfél kilométernyi sétára fekszik. Amit persze autóval tettem meg, annál is inkább, hogy a szállás ott volt.
A cukrászdával ettem egy gombóc fagyit és csomagoltattam egy csokis csemege nevű sütit, 1200 ft volt a kettő. A süti 3 pont, a fagyi 3,5. Átlagos hely ez minden tekintetben.
Faluvégi cukrászda, HajósFaluvégi cukrászda, HajósFaluvégi cukrászda, HajósFaluvégi cukrászda, HajósFaluvégi cukrászda, HajósFaluvégi cukrászda, Hajós
Kiváló 2025. március 10. 19:08egyedül járt itt
A Török pincébe a szomszédba betervezett borkóstoló előtt tértem be egy gyors fröccsre, korrekt tiszta ízű száraz fehérbor volt, megkóstoltam tisztán is természetesen. A gazdánál néhány jóbarát iszogatott, bíztattak, hogy kóstoljak mást is. Ráálltam, bár spórolni kellett a kapacitással.
Török pince, HajósTörök pince, HajósTörök pince, HajósTörök pince, HajósTörök pince, HajósTörök pince, Hajós
Kiváló 2025. március 10. 18:55barátokkal járt itt
A Sziegl pincében tett látogatás a legjobb élményeim egyike volt a maga műfajában. Bűbájos vendéglátók, remek borok, jól elkészített ételek, csodás környezet. A menü: zwiebelkuchen, vega dolma, svábkifli mint vendégváró, ezt követte a piros burgonyaleves, majd a kacsamell, párolt káposztával, csicsókával, a sertésszűz supfnudlival, a sajttál kézműves nyerstejes sajtokkal s a vadásztorta. Szép kerek 5 pont.
Sziegl pince, HajósSziegl pince, HajósSziegl pince, HajósSziegl pince, HajósSziegl pince, HajósSziegl pince, HajósSziegl pince, HajósSziegl pince, HajósSziegl pince, HajósSziegl pince, HajósSziegl pince, Hajós
Még több kép (8 db) >>
Kiváló 2025. március 10. 18:33egyedül járt itt
Tavaly a szegedi borfesztiválon három komoly felfedezésem volt, egyik a hajósi Takács borház. Nem csoda, mert igen szépen szerepeltek a borfesztivál versenyén, de olyan nemzetközi rangú megmérettetéseken is, mint a Berliner Wine Trophy s a Asian Wine Trophy. Van egy sor diplomájuk a Winelovers versenyekről is.
Takács pince, HajósTakács pince, HajósTakács pince, HajósTakács pince, HajósTakács pince, HajósTakács pince, HajósTakács pince, HajósTakács pince, HajósTakács pince, HajósTakács pince, HajósTakács pince, Hajós
Még több kép (8 db) >>
Kiváló 2025. március 10. 18:23egyedül járt itt
A Kovács borházban már egyszer jártam valamikor 2010 táján, most a hajósi kiruccanásunk alkalmával itt szálltunk meg. Érkezéskor viszont kihasználtam, hogy ez egy multifunkcionális egység, és gyorsan megittam az első fröccsömet Olaszrizlingből, előbb kikértem a bort talpas pohárba, megkóstoltam tisztán, azután kértem a szódával való felspriccelést.
Kovács borház, HajósKovács borház, HajósKovács borház, HajósKovács borház, HajósKovács borház, HajósKovács borház, HajósKovács borház, HajósKovács borház, HajósKovács borház, HajósKovács borház, Hajós
Még több kép (7 db) >>
Kiváló 2025. március 10. 18:17barátokkal járt itt
A Kovács Borház komfortfokozata megfelelt, az nem különösebben zavart, hogy hűtő nincs a szobában csak az emeleti közös nagyteremben, egy csapat voltunk s lényegében csak nekem volt hűtenivalóm.
A kiszolgálás kedves, a reggeli jónak mondható, sokféle felvágott, egyszerűbb minőségű sajt, dzsemek, vaj, friss péksüti.
Az ár barátságos, összélmény 4,5 pont felfele kerekítve.
Borház Panzió, HajósBorház Panzió, HajósBorház Panzió, HajósBorház Panzió, HajósBorház Panzió, HajósBorház Panzió, Hajós