Böngéssz a legfrissebb harkányi értékelések között!

2024. november 14. 11:48egyedül járt itt
A szobaban nincs mennyezeti vilagitas, borus idoben sotet volt, kulonagyas szoba volt a leirasban, kulon kertem ezt, de nem ez volt, a furdoben jo lenne egy elszivo. . . a tobbi kenyelmes, jo volt. A szemelyzet kivalo a recepcon etkezoben. Szep emlekeim maradnak, bar az un. welness eleg szereny, kar, hogy a gyogyviben nincs uloresz es du 5-kor bezar.
2024. november 9. 10:31a párjával járt itt
Kellemes 5 éjszakát töltöttünk a szálláshelyen. Szolgálatkész, kedves személyzettel találkoztunk minden területen. Változatos, házias ételeket ehettünk. Kellemes meglepetés volt a vacsorához biztosított hűtött,mentes és buborékos ásványvíz. Szobánk tágas, jól felszerelt volt. Észrevételeink: A TV nagyobbra cserélése.
Kiváló 2024. november 7. 19:17a párjával járt itt
Központi helyen van hotel . Sajnos nagyon kevés volt a vendég :( Ezért a vacsora csak 1féle volt (persze ez érthető ) A reggeli viszont fantasztikus ,nem kellett éhezni ahhoz képest hogy kevesen voltunk 🥰 Amint valami fogyott ,már töltötték is 🥰 Tiszta hotel ,csendes helyen Mi jól éreztük magunkat . Biztos hogy megyünk még
2024. november 6. 15:46a párjával járt itt
A szemèlyzet kedves , segítőkèzs. Az ètelek ès a vàlasztèk kivàlló. Az ősszetólt àgy romantika romboló. A fűtès brutàl a 26.5 fok miatt nyitott erkèly ajtónàl tudtunk csak aludni. A tvt mèretènèl fogva nagyítóval tudtuk csak nèzni.
Gyenge 2024. november 6. 12:36a párjával járt itt
Nézzük sorban, TÉNYSZERŰEN a csomag ígéreteit és a kapott szolgáltatásokat! (Nem előny/hátrány, hanem a tények. )
szállás: elég tágas, tiszta stb. szoba - ez a várakozásainknak megfelelt. Ami első pillanatban feltűnt, hogy nővérhívó (! ) van az ágy mellett, a zuhanykabinban, a wc mellett. . . Ekkor tudatosult, hogy ez NEM WELLNES-hotel!
Kiváló 2024. október 28. 21:40a párjával járt itt
A Hotel gyönyörű helyen, fákkal körülvett parkban, Harkány legszebb részén, a Gyógyfürdő mellett található. A szoba jó, a TV kicsit kicsi volt, de pihenni jöttünk, nem TV-zni. :) A fürdőszoba nagy, óriás tükörrel. A szolgáltatások szuperek, gyógyulni maximálisan lehet. A wellness részlegről hiányoltuk a jakuzzit és az úszómedencét.
Kiváló 2024. október 26. 9:29a párjával járt itt
Rendkívül jól éreztük magunkat a hotelben. Modern bútorok, tv, hűtő, erkély, ezek mind lakályossá tették a szállást. Tisztaság felsőfokon! Reggel bőséges svédasztal, vacsorára
3 menüből választhattunk és a háromfogásos menü után jól esett egy pohár tájjelegű bor. A szemelyzet, mint egy kis család nagyon kedves, segítőkész volt.
2024. október 25. 9:05gyerekekkel járt itt
A személyzet néhány tagja nagyon kedves volt. Az étteremben egyszer kértem etetőszéket, azt elfelejtette a hölgy. Majd ugyanattól a hölgytől kértem 1 dl ház borát, ő 2 dl-t értett. A jakuzzi elromlott utolsó napon, a lift október 23-a előtt 2 nappal elromlott, azt nem sikerült 3 nap alatt megjavítani, így lépcsőztünk a harmadik emeletre.
Átlagos 2024. október 22. 21:26barátokkal járt itt
Hagymás rostélyos kértem, a marhahús cipőtalp vékony volt és nagyon kiszárítva. .Barátnőm ugyan ezt kérte, neki szép vastag rosés húst hoztak. Reklamálásom után hozták elvitelre 2 szelet cipőtalpat megint. Inkább ne adták volna oda.
Hellas Étterem, Harkány
Átlagos 2024. október 20. 8:40a párjával járt itt
A szálloda melleti parkolót működtető cég intoleráns, a kis késéssel megváltott parkoló díj ellenére azonnal büntetnek. (3840ft). Az intézményhez tartozó parkolóhely a szobák számához képest kevés. A szoba kényelmes, de a levegője dohos, penetráns volt. (talán az időben elvégzett klíma tisztítás javítana rajta).