Böngéssz a legfrissebb harkányi értékelések között!

2024. október 19. 10:49egyedül járt itt
wellness reszleg volt a legjobb,azt elveztuk a legjobban de azert ott is eszrevettunk hianyossagokat mint pl a takaritas hianya! Ablakok piszkosak voltak de ez az egesz epuletre igaz. finomak voltak az etelek,bar en mint dietazo nem kaptam eleg odafigyelest, mindenert szolnom kellett,pl. reggelihez a zsomle vagy vacsorahoz a desszert, ami mindket este ugyanaz volt. osszessegeben ar - arany ertekben jo volt.
Átlagos 2024. október 19. 10:12barátokkal járt itt
Harkány közoonti helyèn található, van parkolója, van termálvizes medence, egyèb wellness szolgáltatások. De alapvetöen gyógyszálló , tele gyógykezelèsen hetekig ott lakó betegekkel. Igy egèszen màs èletmód ès szokások uralkodnak, ezert nem kellene összekeverni a wellness szálló kategóriával.
Kiváló 2024. szeptember 23. 7:58gyerekekkel járt itt
Mindennel nagyon elègedettek voltunk. Szüleim foglaltàk születèsnapomra ès minimalis összegèrt bor, sütemèny ès viràgcsokor vàrt az asztalon èrkezèsünkkor. Fantasztikus a hely ès a szemèlyzet. Kisbabàval voltunk a fèrjemmel, nyugodt, csendes ès nagyon pihentető hètvègènk volt.