50. -ik házassági évfordulónk ünneplésére választottuk a szállodájukat családunkkal összesen 7 fővel egy éjszakára. . Ezt a tényt előre jeleztem, elvártam volna valami kicsi kis figyelmességet(pl. egy szál virágot vagy egy pohár pezsgőt a szobákban, tekintettel az ellátás on inclusive módjára. A szállodát 15 órakor lehetett csak elfoglalni.
Sajnos az időnkből fél óra parkolóhely kereséssel, újabb fél óra a "becsekkolással, mert többször lefagyott a számítógép) és újabb fél óra a 7. emeleti szobánkba feljutással telt el. Teljesen elcsigázott állapotban foglaltuk el szobáinkat, Külön kérésünk volt két szoba egymásba nyítása, aminek fele teljesült, csak az ajtó éppen az üres szoba felé lett kinyitva, szobaasszony után szaladgálva sikerült lezáratni, mi pedig csak a folyosón keresztül tudtunk egymáshoz átjutni. 6 éves unokánk miatt szerettük volna az átjárást. Aztán sikerült a liftet megjavítani, így este már egyszerű volt a közlekedés. Szobák kényelmesek és tiszták voltak, de az egyikben nagyon meleg volt éjszaka. A törülközők és fürdőruhák reggelre nem száradtak meg, szerencsére nekünk másnapra már nem kellett használni. Étkezés bőséges és választékos volt, a személyzet segítőkész. Összességében a kezdeti kellemetlenségek után jól éreztük magunkat és köszönjük a személyzetnek!
Vendég
Kiváló 2024. december 29. 9:09a párjával járt itt
Második alkalommal tértünk vissza az ünnepekre, meg vagyunk elégedve mindennel. Az ételek finomak, bőven van választék. Ami nem tetszett, hogy a gyógyvizes medencébe a gyerekeket is behozták a szülők, senki nem szólt rájuk. Van külön gyerek medence, termál medence, nem a zajongás és fröcskölés amire az ember ott vágyna.
Kiváló 2024. december 22. 21:49a párjával járt itt
Abban a szobában ahol voltunk a klíma sajnos pont az ágy felé fújt, most meleget,de nyáron ez nem szerencsés ha a hideget nyomja. A párna nekünk nagyon tömött volt,kedves volt a személyzet kaptunk másikat,de az sem volt olyan mint ami jó lett volna nem mindenki szeret "ülve aludni". Minden más szamunkra kifogástalan volt,a személyzet nagyon kedves ,udvarias.
Az hétközi időpontnak köszönhetően nem volt zsúfoltság, így a kinti medence és a szaunák is kényelmesen használhatóak voltak. A fülöp-szigeteki dolgozók az étteremben nagyon figyelmesek, előzékenyek, udvariasak, angolul jól kommunikálnak. Ami furcsa volt, hogy a szobából nem lehetett a hőmérsékletet szabályozni, ehhez a recepciót kellett megkérni.
Az én figyelmetlenségem volt, hogy nem ellenőriztem le a számlát a kijelentkezéskor, ahol 3 tételben számoltak fel szervízdíjat, illetve terheltek rám olyan italfogyasztást, amit biztosan nem mi fogyasztottunk el.
Átlagos 2024. december 16. 8:53a párjával járt itt
A pozitívumok: A személyzet szolgálatkész, az ágy kényelmes, a wellness részleg kínálata megfelelő. Van biliárdasztal. A negatívumok: Sokat ront a helyzeten, hogy a wellness részlegen penészes volt több helyen a zuhanyzó, le volt esve a jakuzzi fölött az álmennyezet, és a szoba fala is koszos volt.
Nagyon sokat járunk az országba, nagyon szeretjük a 2-3 éjszakás foglalásokat. Folyamatosan nézzük az akciókat, és foglaljuk be a vochereket. Ahogy időnk engedi, foglaljuk a szállást és utazunk. Többedszer szálltunk meg a Palace Hotelben. Most barátainkkal együtt. Minden alkalommal nagyon kedves volt a személyzet, mosolyogtak, barátságosak voltak.
A szoba és minden egyéb helység tiszta és rendezett volt. Az ételek minősége kulináris élményt, míg a szervírozás vizuális élményt adott. Az adventi időszakban megadták a módját a szálloda pompás díszítésével is. Összességében nálunk az első 5-ben van Palace Hotel. Szívből ajánljuk bárkinek. Köszönjük :) Áldott, békés, boldog karácsonyt és eredményekben gazdag, sikeres Boldog Új Évet kívánunk az egész csapatnak.
Nagyon tetszett az ételek, az alkalmazottak kedvessége. Külön kiemelném a szakácsokat. ! ! ! ! Kitűnő munkát végeztek, köszönet NEKIK. ! ! Kevesebb a választék mint a" nagyhírü" szállodákban, de az kiváló minőségű,! ! ! Ami nem tetszett annyira: A szobában az ágy nem kényelmes mindketten derék fájással ébredtünk.
A szálloda könnyen megközelíthető. Eddig minden alkalommal találtunk parkolóhelyet. A szolgáltatások minden igényt kielégítenek. A választék- az étel- italfogyasztásban bőséges. A pihenésre, kikapcsolódásra széles lehetőségek nyílnak. A szálloda nagy, mégsem tűnik zsúfoltnak, csendes!
Átlagos 2024. december 8. 11:21barátokkal járt itt
Összességében nagyon jó , de sajnos a wellness részleg re a rengeteg vendèg miatt esélyünk nem volt be jutni ! Nagyon kevés pihenő ágy volt , volt , hogy állva várakoztunk , hogy a jakuzzi-ba tudjunk jutni, de sajnos a 9 személyes be nem volt esélyünk se mert mindig tele volt! A szaunákat se volt lehetőségünk igyènybe venni, mert abba is állandóan voltak!
Így a wellness részleget sajnos nem tudtuk èlvezni! Személyzet nagyon kedves, segítőkészek voltak! Udvariasságból 5-ös, kedvesek nagyon! A Hotel nagyon tiszta, nagyon igényes!
A szállás közel van mindenhez. A parkolás fizetős, ha a szálloda parkolójában éppen van hely. Mi a 615 szobában voltunk a folyosón a régi ablak nem zár rendesen és hangosan fütyül. Ez kissé bosszantó. A fürdőszobában a wc-nek kialakított rész nagyon szűk. Valamihez mindig hozzá értünk (pl: törölköző szárítóhoz).
Kupon kedvezménnyel összességében megérte. Nem egy gyerekbarát hotel és ez most pozitív. Nem volt gyermek zsivaj. Nekünk is van gyerekünk, de évente egyszer jól esik nélküle pihenni 2 napot. A kaja az idősebb korosztálynak és a hazai ízek kedvelőinek kedvez. A választék elegendő, de nincs a bőség zavara.