Böngéssz a legfrissebb hévízi értékelések között!

Kiváló 2024. december 2. 12:24barátokkal járt itt
Mindennel nagyon elégedettek voltunk, egyetlen dolog hiányzott a wellness részleg a szállodában. A szauna tökéletes volt, viszont legalább egy merülő medence vagy jakucci jó lett volna, mert a Szent András kórházba átjutni este sötétben nem volt egyszerű és mivel csak 18 óráig voltak nyitva nem tudtuk az egyik ajándék 3 órás jegyünket kihasználni teljes mértékben.
2024. december 1. 8:13a párjával járt itt
Aköntösök egyformák! Felkéne címkézni a szobaszámmal hogy ne vigyék el a wellnesnél! A törölközőt mindennap ellopták😡! A wellnes részleg teltháznál túl kicsinek bizonyult! 6-fős a szauna (sorba kell állni)! 😡A jakuzzi 8-fős sorba kell állni😡! A kiúszós élmény medence jó meleg de ha sokan vannak élvezhetetlen!
Átlagos 2024. december 1. 5:47barátokkal járt itt
A kaja finom volt az asztalért harcolni kellett nem jól volt fel osztva, reggel telt ház volt az étkezdébe.A fürdő kicsi ennyi emberre.A fürdőnél kevés a fogas.Mi Lakosztályba voltunk négyen de szőrnyü két TV van benne de üzemeltetni nem lehetet normálisan.A fizetésnél haza fele 1 órát áltunk sorba.
2024. november 30. 8:52a párjával járt itt
Sokadszorra jártunk itt, idén már harmadszor, mert korábban 5* volt az értékelésem. Azóta sok minden "megkopott". WIFI: katasztrofális volt. Jeleztük a recepción, a válasz: hát a 10-en talán azért ilyen gyenge, mert magasan vannak. Kérdezem, ha a panorámás szobák azért felárasak, mert magasan vannak, és szép a panioráma, akkor hogy lehet indok ez a másik oldalon a WIFI teljesítmény csökkenésre?
Kiváló 2024. november 25. 12:53barátokkal járt itt
Fantasztikus volt, mind a tisztaság (csillag) mind a személyzet (végtelenül kedvesek, segítőkészek). A szálloda minősége kifogástalan, külön örültem az úszómedencének és a kétféle hőmérsékletű gyógyvíznek. Kiváló volt az étel kínálat és azok magas fokú minősége. Összességében kiváló pihenést volt számunkra ez az időszak.
2024. november 25. 6:43gyerekekkel járt itt
A szálloda szép, tiszta, modern! Az all inklusive ellátás nagyon bőséges, a borok finomak voltak! A személyzet segítőkész volt! A wellnes részleget kicsinyeltük ennyi ember számára… Sajnos hétvégén nagyon sok ember volt a szállodában…. így volt mikor a szaunát vagy a gőzfürdőt nem tudtuk használni mert telve volt!
Kiváló 2024. november 24. 21:18egyedül járt itt
Éppen születésnapomon érkeztünk behütött pezsgővel vártak a szobában még az esti vacsoránál is köszöntöttek nagyon megható volt. csupa kedves személyzet mindig segítőkész volt, Gyönyörű kilátás volt a parkra. Nagyon választékos finom reggeli és ebéd várt. Szóval nekünk csak minden maximálisan szuper volt.
Kiváló 2024. november 24. 6:12a párjával járt itt
A hotelben belül kevés alternatív szórakozási lehetőség. Pl. Billiárd, asztali tenisz stb.
A törülközőt száritó a szobában nem működött,
Törülközők, fürdő köpeny csere lehetőség lehetne.
A bár és a hall ülőgarnitúrái kényelmetlenek

Az ételek nagyon finomak voltak
A szoba kényelmes.
A gyógy fürdő részleg tökéletes
A wellness részleg szuper volt
Kiváló 2024. november 23. 13:22barátokkal járt itt
Mindennel maximálisan elégedettek voltunk,éppen ezért már nem először volt foglalásunk a hotelben . Először még felújitás előtt voltunk,. /az igazán régen volt/de akkor is már tetszett. Örültünk a fürdőjegyeknek és ha rossz idő is van /mint most volt/ nem kell kimenni az utcára ,hogy a fürdőbe jussunk.
Gyenge 2024. november 22. 7:54a párjával járt itt
Alig találtunk parkoló helyet, ha mégis, a személyzet (talán) összes tagja a kocsim mellett dohányzott! ! ! A wellness részleg nagyon rossz volt, le kellett sétálni (viszonylag hosszú séta) a tóig.