Böngéssz a legfrissebb hévízi értékelések között!

Kiváló 2024. november 8. 7:17a párjával járt itt
Több, mint 20 éve rendszeresen visszatérők vagyunk évente többször is. Nosztalgiánk ragaszkodik ugyanahhoz a szobához, és eddig egy kivétellel sikerült is megkapnunk. Szó szerint hazajárunk. Kis szálloda, nagyon kényelmes, figyelmes személyzet. Az idő vasfoga dolgozik a berendezésen, de lassan megjelentek a renoválás tünetei.
Kiváló 2024. november 7. 8:22a párjával járt itt
Tisztelt Szálloda Vezetősége! Amikor több mint 10 éve voltam vendége a szállodának, az úgymond nagyon sportos volt. Minden reggel torna, délelőtt vízi torna stb. . . Ennek ma nyoma sincs. Szerintem a szálloda azon túl, hogy remek étel-ital ellátást biztosít, több szerepet vállalhatna az egészség megőrzésében is.
Kiváló 2024. november 7. 7:40egyedül járt itt
Nagyon jól éreztük magunkat a Hotel FIT-ben, Hévizen, mindennel meg voltunk elégedve, nagyon kedvesek és gondoskodóak voltak az ott dolgozók! A szoba és az étkezés is kiváló volt! Kérésünk volna: A welness-részleget már reggel 8 órától ki kellene nyitni és este 19 de még inkább 20 óráig nyitva kellene tartani!
2024. november 6. 14:15a párjával járt itt
Finomat ettünk Lacikonyhán! Gyors és kedves kiszolgálás, jó hangulat várja a betérőket.
Talán a hely egy kicsit szűkös volt , de barátságos. Az étlap kínálat nagyon változatos, mindenki talál megfelelő ételt magának. A napi menü is változatos és árban nagyon kedvező.
Kiváló 2024. november 3. 12:53gyerekekkel járt itt
Nagyon kedves és segítőkész volt mindenki. A szobák kellemesek voltak sok pakolható szekrénnyel. Többedszer voltunk itt, mindig 4-5 év telt el két előfordulásunk között. A Koronában mindig érdemes megkóstolni azt az ételt is, ami olyasmiből van főzve, amit nem szeretsz, mert az is finom. Kicsit lelombozó volt viszont a reggeli.
Kiváló 2024. október 28. 19:06a párjával járt itt
Nem először pihentünk itt. A szoba erkélyes volt , gyönyörű panorámával. Az étkezés kiváló volt. Nagy választék , kitűnő ízekkel. Nagyon tetszett , hogy fürdőbelépő tartozott az árhoz. A zenés estek hangulatosan , kellemesen teltek. Minden igényünket kielégitette a hotel. Máskor is szívesen jövünk.
Átlagos 2024. október 28. 14:55a párjával járt itt
13 szintes 4 csillagos szállodában egész hétvégén nem működött a 2 liftből csak az egyik. Rengeteg vendég volt, úgyhogy ez elég kellemetlen volt. Azon kívül a számlát nem a csomagajánlatban megjelöltek alapján állították ki. És mivel e-mailben érkezett a számla, ezt csak később észleltük. Egyszóval csalódás volt a hétvége
Kiváló 2024. október 27. 22:08a párjával járt itt
Nagyon kedvesek voltak,késve érkeztünk,és még becsekkolás előtt elküldtek vacsizni,számomra nagyon pozitív volt.Minden alkalmazott kedves és segítőkész volt.Én a hotel helyébe belekalkulálnám az árba a vacsorához ivott ital árát,kizárólag azért mert rossz megoldás egy ilyen csekély összeget plusszba fizetni.Szerintem!
Szörnyű 2024. október 27. 19:17a párjával járt itt
A parkolas nem megoldott. Nincsen elegendő recepciós ,alki van az sem kedves! Reggel 8óra15 perckor dörömbölnek majd benyitnak a szoba ajton mert ők elözö nap nem töltöttek fel a minibárt ,majd a kezembe nyomtàk a hianyzo üditőt hogy tegyem be.
2024. október 27. 13:06a párjával járt itt
Sajnos az első nap kivételével nem volt meg a kellő hőfoka a gyógyvíznek. A feleségemnek túl hűvös volt a víz. A meztelenül szaunázó emberek nem zavartak, de a pihenőben nem kellene közszemlére tenni a meztelenségüket. Javaslom, hogy az egyik finn szaunát a meztelenkedőknek tartsák fenn.