Böngéssz a legfrissebb igali értékelések között!

Kiváló 2025. április 7. 15:32gyerekekkel járt itt
A csomag tartalmazott belépőt a Termálfürdőbe, amit nagyon jól ki is tudtunk használni. A reggelihez és vacsorához felszolgált ételek nagyon finomak voltak. A szoba tiszta és rendezett volt, sikerült a család többi tagjával egymás melletti szobát kapnunk, amiért külön köszönet!
Kiváló 2025. április 7. 8:44barátokkal járt itt
Nagyon jól éreztem magam az ott töltött idő alatt. Nyugodt környezet, a fürdő közel van csak pár perc séta. Személyzet barátságos, segítőkész. A szoba mindennel felszerelt, talán a takarításra több időt kell szánni. Az ellátás kiváló volt, akár a reggeli és vacsora, mindig tudtam választani és minden ízlett. köszönöm , tervezem a visszatérést.
Gyenge 2025. március 13. 11:50a párjával járt itt
Sok panzióban jártunk már az országban, de ennyire kicsi szobával még nem találkoztunk! ! Ez megüti a katasztrófális szintet is! ! ! ! Ez a 102-es szoba volt! Hogy egy szobába ne legyen egy asztal egy székkel, hogy egy hűtő a közös folyosón kapjon helyet, hogy egy db éjjeli lámpa van a szobában, ez a 21. században elképzelhetetlen!
2025. március 9. 17:01a párjával járt itt
Három éjszakát töltöttünk a szállodában. A szobánk emeleten volt, nagyon kicsi, ezáltal kényelmetlen is. A fürdőszoba szintén kicsi, és zuhanyzáskor kifolyt a víz. Egész nap erős ételszag terjengett a szállodai részen. A konyhával maximálisan meg voltunk elégedve, nagyon ízletes ételeket ettünk. A személyzet kedves, segítőkész, udvarias.
Kiváló 2025. február 23. 8:38családjával járt itt
Csodálatos 7 éjszakát töltöttünk el a Panzióban. Nagyon jó hangulatú, családias légkör volt minden területen. A hőség miatt a légkondi hiányzott, de ventillátor volt. Szeretnék még visszamenni. Ki kell emelni a házias ízeket az étteremben, a csodálatos tisztaságú fürdőt, ahol mindenki megtalálta a neki megfelelő vizet.