Sebaj, úgy sem voltunk benne sokat. A wellness nagyon jó, kivéve a jakuzzi (kinti és benti egyaránt) hőmérséklete, mert kb. 2-3 fokkal melegebb lenne komfortos. Ami érdekes, hogy a kinti jakuzziban ülők rálátnak a látványszaunára és az onnan kijövő, merülő medencébe csobbanó meztelen emberekre. Kicsit fura volt, bennünket nem zavart, de el tudom képzelni, hogy vannak emberek akiket esetleg igen. A reggeli, vacsora kifogástalan, kivéve az, hogy gátlástalanul lehúzzák a vendégeket a vacsorához fogyasztott ital magas árával és még kérésre sem hajlandóak sima csapvizet hozni. Ilyet még más hotelekben nem tapasztaltunk. Egy üveg két dl-es üdítő vagy víz több mint ezer forint. Úgy érzem ez nagyon pitiáner dolog a hotel részéről, a vendég ha akar, így is úgy is fogyaszt, de ne érezze már, hogy ennyire le akarják húzni. . Alapvetően jól éreztük magunkat, de ha csak néhány apró gesztust tettek volna hozzánk, mint vendégek felé, akkor más érzéssel távoztunk volna. Pl. egy ingyenes billiárd lehetőség, vagy csocsó, (bár az volt a wellness szinten, de azt nem tudom hogy ingyenes volt -e), vagy pl. papucs a szobába, egy kis tubus testápoló, stb. Ettől függetlenül ajánlom mindenkinek a hotelt, gyerekkel is, időseknek is, fiatal pároknak is tökéletes.