Böngéssz a legfrissebb kiskőrösi értékelések között!

Kihagyhatatlan 2024. október 26. 19:03a párjával járt itt
Nőként még engem is megfogtak a régi autók szépségei.Érdemes megnézni,olcsó a belépő és isteni finom a kávé
Kihagyhatatlan 2024. október 26. 19:02a párjával járt itt
Kiváló interaktív kiállítás,nagyon jó,hogy volt kíséret végig a kiállítás alatt.
Kiváló 2024. október 26. 19:00a párjával járt itt
Szép környezetben,nagyon kedves személyzet,maximális tisztaság,kényelmes ágy,finom menü elfogadható áron
Hotel Imperial Gyógyszálló, KiskőrösHotel Imperial Gyógyszálló, KiskőrösHotel Imperial Gyógyszálló, KiskőrösHotel Imperial Gyógyszálló, Kiskőrös
Még több kép (1 db) >>
2024. október 24. 9:31a párjával járt itt
Általánosságban elégedettek voltunk mindennel. Viszont itt is (mint általában) más szállodákban is több kedvességet (mosolyt) várna el az ember a személyzettől. Főleg érkezéskor bejelentkezéskor lenne jó egy kicsit több kedvesség. Lehangoló amikor rideg közönnyel fogadják az embert és még köszönni is nekem kell előre.
2024. október 23. 22:03a párjával járt itt
9 éve voltunk akkor még még volt belső medence ami most nagyon hiányzott Most viszont hidegben nem igazán volt jó átjárni, ha tudtuk volna hogy nincs belső medence biztos nem megyünk el. Azért ezt a honlapra is kilehetne tenni hogy 4 éve nincs belső medence. Nyáron lehet hogy jó lehet. A szálló és az étterem személyzete viszont 10csillagos. Kedvesek barátságosak. Nagy nagy dicséret és köszönet nekik
2024. október 4. 14:31a párjával járt itt
Azt kaptam, amit vártam,sem többet ,sem kevesebbet az árnak megfelelően.

Elégedettek voltunk általában mindennel. Hiány érzetünk csak a fürdőszobában volt,hogy egyáltalán nem volt fogas ahova a ruháinkat/ fürdőruha,fürdőköpeny/ felakaszthattulk volna. Ennek ellenére jól éreztük magunkat. Tisztelettel és üdvözlettel:Horváth Antalné
Kiváló 2024. október 1. 16:27a párjával járt itt
Már másodszor voltunk itt és most sem csalódtunk. Minden flottul működött. A személyzet kedves és segítőkész volt.
A szoba tiszta és rendezett.
Ár-érték arányban nagyszerű.
A félpanziós ellátás kiváló,az étterem dolgozói is kitettek magukért.
Szívesen megyünk ide máskor is.
Nincs messze Budapesttől így egész biztos,hogy foglalunk még.

Kelemen Zoltán