Böngéssz a legfrissebb kőszegi értékelések között!

2024. november 14. 12:58a párjával járt itt
Naponta, délután hazaérkezve hideg szoba fogadott, derékmagasságban mérve 17,6 Cfok. A fűtőtestek teljesen hidegek voltak. (több szobánk volt. ) A REC közlése szerint 15:00 és 18:30 között nem fűtik a szobákat! ! ! A hőmérsékletet érzékelve, addig is csak igen szerényen. Panaszunkat nem orvosolták a következő napokban sem, különböző indoklással.
Kiváló 2024. október 29. 1:46a párjával járt itt
Tokeletes etelek, nagyon baratsagos talpraesett mosolygos pincerek, arertekaranyban is teljesen megallja a helyet. Mi hagymakremlevest fogyasztottunk ami eletem legfinomabb hagymakremlevese volt. Ezen kivul gordont,sajtot, rizst es petrezselymes krumplit ettunk mind kifogasolhatatlan volt. Ha arra jarunk biztosan maskor is beterunk.
Boszorkánykonyha, K?szegBoszorkánykonyha, K?szeg
Arany fokozatú értékelőOrszágjáró - 44 városban járt márNépszerű író - 37 hasznos szavazat4 évnyi aktív tagság
2024. október 26. 19:54barátokkal járt itt
Mivel már tudtam, hogy hova jövünk, elhívtam még 2 ismerősömet is. Így egy közös utazással, közös programokkal terveztünk egy 4 éjszakás ittlétet. Azt tudtuk, hogy a fogadó remek helyen van, ismertük a panziót is. A szobánk most kicsit kisebb volt, mint a múltkor. Apróbb hiányosságokat lehetne javítani. pl.
Fogadó a Kóbor Macskához, K?szegFogadó a Kóbor Macskához, K?szegFogadó a Kóbor Macskához, K?szegFogadó a Kóbor Macskához, K?szeg
Még több kép (1 db) >>
Kiváló 2024. október 21. 9:55barátokkal járt itt
Központi elhelyezkedésű szálloda, nagyon barátságos, segítőkész személyzettel és kiváló konyhával! Kőszeg gyönyörű, egy hétvégére bőven elegendő látványosságot kínál maga a város is, de a környező települések is. Az is jól érezheti magát, aki a városi sétákat kedveli, de az is, aki kirándulni szeretne.
Kiváló 2024. október 5. 13:45a párjával járt itt
A szálloda elhelyezkedése és nyugalma példás! Az aula kialakítása családias, ízléses.
A wellness részleg tiszta, jól felszerelt! Az étterem választéka nagyon jó, finomak és bőségesek az ételek.
Az étterem és a szálloda személyzete is kedves, udvarias és segítőkész!
Nagyon kellemes emlékeink vannak az ott töltött hat napról!
Gyenge 2024. október 5. 7:56barátokkal járt itt
A szobai ágyak nagyon keskenyek voltak. A tv szekrény,éjjeli szekrények lámpák és törülközőszáritó radiátor porosak. A wellness részlegből nagyon hiányzik egy merülődézsa,amit a szauna után lehet használni. A recepciós hölgyek /főleg a szőke/ nem kedvesek, nem köszönnek előre,szinte észre sem veszik a vendéget.
Kiváló 2024. szeptember 28. 20:03a párjával járt itt
Nagyon tetszett a szálloda, kiváló helyen van a városban! A személyzet kedves, segítőkész. az ellátás változatos, többféle ételből lehet választani. A vellness részleg jól felszerelt, kellemes időtöltést biztosít. A város gyönyörű, nagyon sok szép élménnyel lettünk gazdagabbak! Köszönjük!

Átlagos 2024. szeptember 26. 10:22barátokkal járt itt
Sajnálatos ,hogy csak egy medencéje van , hőfoka is lehetne melegebb . Hosszabb üldögélés kor egy idő után hűvösnek tűnik. A masszírozó elemekből hideg víz folyt , nem esett jól. A hátmasszírozó befúvoka felső része nem működött . Sok volt a szünet az élmény elemek között. Sajnos az ismertetésben elbújik a medence db száma és mérete.