Böngéssz a legfrissebb mátraszentimrei értékelések között!

Kiváló 2024. november 8. 9:32a párjával járt itt
3 éjszakát töltöttünk itt a Hotel Narádban párommal és a kutyusunkkal. Várakozásunkat felülmúlta az élmény, amit tapasztaltunk. Elsősorban a hotel elhelyezkedése, a látvány-kilátás a szobából, és a parkból, a tiszta levegő. Kicsit korábban érkeztünk mint 15 óra, de a szobánkat már eltudtuk foglalni.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 246 városban járt márFelfedező - 282 helyen első értékelőNépszerű író - 29 hasznos szavazat8 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 2341 feltöltött kép
2024. október 31. 15:55barátokkal járt itt
23. -án a faluban csak Ők voltak talpon, így ide tértünk be. Kellemes, hangulatos berendezés, pattogó tűz a kandallóban és éppen jókor jöttünk. Vendégek csak utánnunk érkeztek. Sztrapacskát kértem, hát ez jó adag és finom is volt. Andrisnak nagyon ízlett a palócleves a kemencés kenyérrel, minden volt benne ami bele jár.
Csárda '19, MátraszentimreCsárda '19, MátraszentimreCsárda '19, MátraszentimreCsárda '19, MátraszentimreCsárda '19, MátraszentimreCsárda '19, Mátraszentimre
Még több kép (3 db) >>
Kiváló 2024. október 27. 8:48gyerekekkel járt itt
Idős,mozgáskorlátozott nő vagyok, a felnőtt fiammal töltöttünk itt 2 éjszakát, mindkettőnk legteljesebb megelégedésére. Ízléses,szépen berendezett szálloda, kiváló minőségű és választékos ételek,udvarias személyzet! Külön kellemes meglepetés volt,hogy a kiskutyánkat is be lehetett vinni az étterem e célra elkülönített részébe!
Kiváló 2024. október 25. 8:48a párjával járt itt
Minden nagyon rendben volt. A recepció messzemenőin udvarias, a szoba (102–es) tiszta, szép és csendes,a wellness egész nap kiválóan működött és kellemes és az étkezés, az ételek egészen kiemelkedőek. Külön gratuláció a séfnek és csapatának az egészen magas színvonalú ételekért (van összehasonlítási alapunk, de ez szuper volt). Köszönjük! Dr. Seregi László
2024. október 20. 17:29a párjával járt itt
A szálloda elhelyezkedése nagyon kedvező, a környékbeli kirándulóhelyek a kedvenceink (már negyedszer voltunk ott, egy alkalommal gyerekeinkkel és családjukkal, számukra a közeli sípálya is vonzó volt). Jó ötlet a "saját márkás" ivóvíz-szolgáltatás. Azt kaptuk, amit vártunk. A személyzet kedvessége még a korábbit is felülmúlta. Köszönjük.