Böngéssz a legfrissebb mórahalmi értékelések között!

2025. április 6. 22:50barátokkal járt itt
A szállodával,szolgáltatásokkal teljes mértékben megvoltunk elégedve! Ami kissé bosszantó volt,hogy három főre kértünk szobát,nyugdíjas tehát idősebb hölgyek részére. Amit kaptunk sajnos a harmadik személynek pótágy jutott, bár mi három felnőtt személynek
rendeltünk szobát.
Kiváló 2025. április 6. 14:21a párjával járt itt
A szállással és ellátással teljesen elégedettek voltunk. A szoba és a közösségi terek berendezése színvonalas, jó közérzetet biztosító, és tisztasága is kifogástalan. Az étkezések választéka és színvonala is
megfelelő, a személyzet udvarias és segítőkész kiszolgálása mellett.
Kiváló 2025. április 3. 7:12a párjával járt itt
A szoba szép tágas és tiszta. Az ételek sorában minden megtalálható volt a 4 nap alatt, amit csak eltudtunk képzelni. Minden finom és bőséges volt. Kicsit lehetett volna melegebb a meleg étel mert leginkább, csak langyos volt. Erkélyes szobát foglaltunk/ + 18. 000. -/ mert a férjem dohányzik, de ott sem lehetett rágyújtani.
2025. március 26. 8:41a párjával járt itt
A szoba kényelmes és tágas volt. A wellnes részleg kellemes volt. A reggelik rendben voltak talán csak a vacsora választék lehetett volna egy kicsit igényesebb. Ami a személyzetet illeti a pincérek kedvesek voltak a takarító személyzet is rendben volt csak a recepciós hölgyek lehetnének kedvesebbek.
Kiváló 2025. március 22. 14:44barátokkal járt itt
2 éjszakát töltöttünk el baráti társasággal (4 házaspár). Mindenki elégedett volt a szálloda tisztaságával az ételekkel, nagyon finom házias ízeket varázsoltak, köszönetérte. Kedves és segítőkész volt mindenki! Csak ajánlani tudom! Az ingyenes átjárás a Szent Erzsébet fürdőbe szuper! Még visszatérünk!
Kiváló 2025. március 15. 10:52a párjával járt itt
Nagyon meg voltunk elégedve mindennel. Nagyon finom és választékos, bőséges volt az étel. A személyzet kedves barátságos és segítő kész volt. A tisztaság átlagon felüli. Átjárás az Erzsébet fürdőbe tökéletes volt és a szálloda wellness is nagyon jó. Nagyon jól éreztük magunkat, biztos, hogy még visszamegyünk. Köszönünk mindent: Lajos és Neje.
Kiváló 2025. február 28. 13:26a párjával járt itt
A szálloda szerkezeti felépítése,hangulata, személyzet, ételek, wellness, maximálisan az igényeinknek megfelelő.
Jól esett, hogy a távozás napján is,
még kedvező feltételekkel ott lehetett maradni és minden percet kiélvezni a pár napos pihenésből.
Rugalmas, korrekt,vendégbarát hozzáállás.
Remélem, még visszatérünk!
Kiváló 2025. február 18. 12:03a párjával járt itt
Kedves, mosolygós személyzet fogadott minket. A szálloda könnyen elérhető, tiszta, kellemes hangulatú. A saját parkoló a szállodával szemben, így mi amíg kipakoltuk és megkaptuk az engedélyt parkolni, a szálloda bejáratánál álltunk meg. A szobákban nem volt erkély, sem szép kilátás, legközelebb odafigyelek, hogy foglalok.
Colosseum Wellness Hotel válasza
Kedves Vendégünk!
Hálásak vagyunk, hogy kikapcsolódásuk helyszínéül szállodánkat választották.
Köszönjük, hogy időt szakított szállodánk értékelésére és ezt a megtisztelő véleményt megosztotta velünk.
Örömmel olvastuk, hogy éttermi kínálatunkkal, valamint wellness részlegünk szolgáltatásaival is teljes mértékben elégedettek voltak.
2025. február 24., , Colosseum Wellness Hotel
Kiváló 2025. február 16. 11:36a párjával járt itt
Szép, igényesen kialakított belső terek jellemzik a szállodát, a tisztaság rendkívüli. Az éttermi szolgáltatásukkal nagyon elégedettek voltunk, ízletes, választékos volt a reggeli és a vacsora is, a felszolgálók kedvesek és segítőkészek. Nagyszerűen kialakított az átjárás a Fürdőbe, miden kényelmet kiszolgál a szervezés.
Kiváló 2025. február 15. 20:07a párjával járt itt
2025. 01. 27. és 31. közötti időpontban voltunk a feleségemmel a mórahalmi Colosseum Hotel vendégei. Az utóbbi időben -nem lévén fiatalok- már csak olyan helyre megyünk ahol a hotel közvetlen kapcsolatban van a település fürdőjével, mivel nagyon szeretünk a meleg vízben lazítani. Azt kell, hogy mondjam, hogy mindennel meg voltunk elégedve.