Böngéssz a legfrissebb mórahalmi értékelések között!

Kiváló 2024. december 30. 7:03csoporttal járt itt
Szuper hely, kellemes környezet, remek kialakítású a szálloda, a wellness tiszta és tele lehetőséggel , sok élmény elem ami folyamatosan működik, a gyógyvíz pihentető. A személyzet barátságos, az ételek finomak, az illat ami a recepción fogad isteni. Bármikor megismételném, nem tudok negatív kritikát írni!
Kiváló 2024. december 14. 10:56a párjával járt itt
Nagyon elegánsak a szobák,nagyon kényelmes fekvőhely ,párnák rendkivüliek még ilyen jóval nem találkoztam eggyik szállodába sem. A welnes részleg is tetszett,ami hiányzott az a legnagyobb medence amin éppen karbantartást végeztek. Egyébként ez fontos dolog és jó volt látni milyen precizitással végezték. A karácsonyi dekorációk csodaszépek.
Kiváló 2024. december 9. 8:08a párjával járt itt
A szálódából nem volt egyszerű az átjárás a gyógymedencékhez ( visszafelé bonyolultabbnak tűnt ) persze, kb. 10 éve voltunk ott, így sok minden feledésbe ment. Azóta nagyon megszépült, megújult a szálloda és fürdői. Remélem nemsokára ismét eltudunk menni kikapcsolódni, mert ez történt velünk és javasolni fogjuk rokonainknak ,ismerőseinknek is.
Kiváló 2024. november 29. 8:15a párjával járt itt
Már harmadik éve, hogy itt pihenünk. Minden kifogástalan, nyugalmas. Az ételek tükrözik a táj jellegét, és nagyon finom. A szoba kényelmes, tiszta. A személyzettől csupa kedvességet kaptunk. A wellness részleg is kiváló, nem zsúfolt és jól karbantartott. Masszázson is voltam, a kis hölgy kitűnően értette a dolgát . Szeretnénk minden évben itt tölteni egy pár napot.
Kiváló 2024. november 22. 20:41a párjával járt itt
Két éjszakát töltöttünk itt, az elhelyezés kiváló rendezett tiszta szoba kényelmes franciaággyal. Az étteremben finomakat ettünk. A welness részlege kiváló,átjárás biztosított zárt folyosóval a mellette lévő Szent Erzsébet Gyógyfürdőbe. A személyzet segítőkész és toleráns.
Kiváló 2024. november 18. 9:06a párjával járt itt
A szálloda nagyon szép, jó helyen van, minden könnyen elérhető. Mórahalom, és környék rengeteg szabadidő eltöltésére alkalmas programot, helyszínt kínál. A takarítással nem voltunk megelégedve, pl. a samponos flakon csak többszöri kérésre lett feltöltve, a szemetes kuka nem lett kiürítve.
Colosseum Wellness Hotel válasza
Kedves Vendégünk!
Köszönjük, hogy pihenésük helyszínéül a Colosseum Hotelt választották.
Mórahalom egyedi hangulatát és esztétikus környezetét már több vendégünk is megemlítette, örömünkre szolgál, hogy az Önök tetszését is elnyerte.
2024. november 27., , Colosseum Wellness Hotel
Kiváló 2024. november 12. 22:12csoporttal járt itt
Születésnaposokat ünnepeltünk, ezekhez az ünnepségekhez választottuk a szállodát, ami a lehető legjobb döntés volt. ,
Az étterem vezetője és dolgozói kéréseinkhez nagyon pozitívan álltak. Minden elképzelésünket felülmúlta hozzáértésük és kedvességük. Szó szerint profi csapat.