A beltér modern, de mégis dizájnos, barátságos, jól harmonizál a nem hivalkodó, de szintén szépen felújított, a térbe illeszkedő külsővel. Az étlap rövid, de izgalmas és tartalmas. Érdekes, kreatív fogások, idényzöldségek, prémium alapanyagok, kisüzemi környékbeli termelőktől, gazdaságokból. 4 leves (2300-2700 Ft), 4 előétel (3300-4500 Ft), 10 főétel (3900-9500 Ft), 3 desszert (1800-2300 Ft), valamint saláták és gyerekmenü szerepel rajta. O'Mami időszakos ajánlata a táblán krétával olvasható. A klasszikus magyar ételek mellett sváb fogásokat is találunk. Húsok terén a kissé már unalmas csirkemell filé mellett több kacsaétel, pisztráng, bőrös malac, marhanyak, rib-eye steak, szürkeharcsa szerepel az étlapon. Két könnyed előételt ettem, egyrészt gesztenyés erdeigomba pástétomot, hagymalekvárral, zöldfűszerekkel, mellé a kovászos kenyeret a kismarosi Béke Pékség biztosította (3800 Ft). A másik fogás marinált pisztráng lett a Duna-kanyarból, sült cékla, parmezán, homoktövis (3300 Ft). A levendulaszörp 1500 Ft-ba került, a Mester Kamrából érkezett. Kötelező szervizdíj 12%. Az árak tartalmazzák a köretet. A hagyományos fogásokat kedvelő vendégek is jól járnak, a Wiener Schnitzelhez a mangalica alapanyag Laczkó Róbert zebegényi gazdaságából érkezett, a hús túllógott a nem kicsi tányéron, a köret füstös burgonya krém és a zelleres-diós almasaláta külön tálon érkezett (5200 Ft). A kiszolgáló férfi és fiatal hölgy felszolgálók is kedvesek, informatívak, mosolygósak, felkészültek voltak. Nagyon jó hely, finom és különleges ételek, jó szívvel ajánlom. Irigylem a nagymarosiakat, hogy egy ilyen jó étterem nyílt a közelükben.