Böngéssz a legfrissebb nagymarosi értékelések között!

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 268 városban járt márFelfedező - 3626 helyen első értékelőNépszerű író - 2495 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 102478 feltöltött kép
Átlagos 2025. január 8. 20:03csoporttal járt itt
A nagymarosi vendéglátó helyek vertikumában egy napon belül sikerült a két végletet megtapasztalni. Érdekes módon ezek egymástól nincsenek messze légvonalban, igaz, a település sem nevezhető nagynak a maga 5000 fős lakosságával. Ez egy albán "mindenes", egyrészt pékség a rendkívül kreatív "Friss Pékség" nevet választva, másrészt egy török típusú gírosz büfé, aminek még neve sincs.
Friss Pékség Grill Gyros, NagymarosFriss Pékség Grill Gyros, NagymarosFriss Pékség Grill Gyros, NagymarosFriss Pékség Grill Gyros, NagymarosFriss Pékség Grill Gyros, Nagymaros
Még több kép (2 db) >>
Kiváló 2025. január 8. 19:35 járt itt
2024 decemberének legnagyobb felfedezése volt számomra ez a hely. A vasútállomástól mindössze 1 percre, pár méterre található a Főtéren ez a kiváló új étterem, amely 2024 szeptember végén nyitott meg. Elmondhatom, hogy számomra legalább olyan üdítő élmény volt, mint amikor Biatorbágyon a Füge Étteremre ráleltünk, mindkettő meglepetésként hatott, nem tipp vagy ajánlás alapján, hanem csak a megérzés vitt oda.
O'mami és Rozmaring bistro étterem, NagymarosO'mami és Rozmaring bistro étterem, NagymarosO'mami és Rozmaring bistro étterem, NagymarosO'mami és Rozmaring bistro étterem, NagymarosO'mami és Rozmaring bistro étterem, NagymarosO'mami és Rozmaring bistro étterem, NagymarosO'mami és Rozmaring bistro étterem, NagymarosO'mami és Rozmaring bistro étterem, NagymarosO'mami és Rozmaring bistro étterem, NagymarosO'mami és Rozmaring bistro étterem, NagymarosO'mami és Rozmaring bistro étterem, NagymarosO'mami és Rozmaring bistro étterem, NagymarosO'mami és Rozmaring bistro étterem, NagymarosO'mami és Rozmaring bistro étterem, Nagymaros
Még több kép (11 db) >>
Kihagyhatatlan 2024. december 29. 19:02csoporttal járt itt
Ha valami, akkor szerintem éppen a Duna-part biztosan 5 pontos látnivaló itt Nagymaroson. Itt van a Visegrádra átmenő/jövő komp kikötője, és a partról csodálatos a kilátás a szemben lévő Visegrádra, a Fellegvárra és a Salamon-toronyra is.
Nagymarosi Duna-part, NagymarosNagymarosi Duna-part, NagymarosNagymarosi Duna-part, NagymarosNagymarosi Duna-part, NagymarosNagymarosi Duna-part, NagymarosNagymarosi Duna-part, NagymarosNagymarosi Duna-part, NagymarosNagymarosi Duna-part, NagymarosNagymarosi Duna-part, NagymarosNagymarosi Duna-part, NagymarosNagymarosi Duna-part, NagymarosNagymarosi Duna-part, NagymarosNagymarosi Duna-part, NagymarosNagymarosi Duna-part, NagymarosNagymarosi Duna-part, Nagymaros
Még több kép (12 db) >>
Kiváló 2024. december 28. 15:40egyedül járt itt
Továbbra is kitűnő cukrászda, csak szuperlatívuszokban tudok róluk nyilatkozni. Véleményem szerint a Duna-kanyar egyik legjobb cukrászdája. A kiszolgáló személyzet kedves, mosolygós, még a leghajtósabb napokon, az ünnepek előtti felfokozott hangulatban és megnövekedett forgalom idején is.
Sakura, NagymarosSakura, NagymarosSakura, NagymarosSakura, NagymarosSakura, NagymarosSakura, NagymarosSakura, NagymarosSakura, NagymarosSakura, NagymarosSakura, NagymarosSakura, NagymarosSakura, NagymarosSakura, NagymarosSakura, NagymarosSakura, NagymarosSakura, NagymarosSakura, NagymarosSakura, NagymarosSakura, NagymarosSakura, NagymarosSakura, NagymarosSakura, NagymarosSakura, NagymarosSakura, NagymarosSakura, NagymarosSakura, NagymarosSakura, Nagymaros
Még több kép (24 db) >>
Érdekes 2024. december 25. 20:35egyedül járt itt
A nagymarosi Duna-parton, a rév közelében található ez a bizonyos ulmi skatulya, azaz a hajó, amellyel a német - de nemcsak sváb - nemzetiségűek megérkeztek új hazájukba, hozzánk Magyarhonba kb. 200 évvel ezelőtt. Az egyszerűen összetákolt, puritán utazóhajókat a célállomásokon egyszerűen szétbontották, és eladták anyagáron.
Ulmer Schachtel, NagymarosUlmer Schachtel, NagymarosUlmer Schachtel, NagymarosUlmer Schachtel, Nagymaros
Még több kép (1 db) >>
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 389 városban járt márFelfedező - 2707 helyen első értékelőNépszerű író - 1400 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 30196 feltöltött kép
2024. november 19. 13:34egyedül járt itt
A Halas Nokedli Nagymaros legnépszerűbb egységei közé tartozik, a Chili Fesztivál idején nem is volt türelmem megvárni az itt kialakult sort, egy nappal később tértem vissza, akkor ittam itt egy pohár Borsodit (600 ft) és ettem mellé harcsatepertőt, amiből 1490 forintba kerül tíz deka. Van szabad használatra 4-5 féle Gabko chili.
Halas Nagymaros, NagymarosHalas Nagymaros, NagymarosHalas Nagymaros, NagymarosHalas Nagymaros, NagymarosHalas Nagymaros, NagymarosHalas Nagymaros, NagymarosHalas Nagymaros, NagymarosHalas Nagymaros, NagymarosHalas Nagymaros, NagymarosHalas Nagymaros, NagymarosHalas Nagymaros, Nagymaros
Még több kép (8 db) >>
Átlagos 2024. november 19. 13:30 járt itt
A Panoráma terasz legfőbb erénye benne van a nevében, innen tényleg gyönyörű a kilátás a másik partra, a Visegrádi Várra. Az italkínálat érdektelen, viszont az árak kedvezőek.
A Heineken portfólióból tartanak 8 sört, jómagam a Krusovicét választottam, ami 850 forintba került. Van néhány kommersz töményük is.
Három pontot megérdemel a hely.
Panoráma Terasz, NagymarosPanoráma Terasz, NagymarosPanoráma Terasz, NagymarosPanoráma Terasz, NagymarosPanoráma Terasz, NagymarosPanoráma Terasz, NagymarosPanoráma Terasz, NagymarosPanoráma Terasz, NagymarosPanoráma Terasz, Nagymaros
Még több kép (6 db) >>
2024. november 19. 13:27egyedül járt itt
A Sigil kávézóban nem volt légkondi, a meleg befülledt augusztus végén, volt vagy 30 fok a beltérben. A kiszolgálás nagyon kedves, a beltér kifejezetten megnyerő. Kiállítóteremként is működnek.
Az italválaszték kommersz, az árak kedvezőek, egy kisüveges Pilsner Urquellt kértem, 850 forintot fizettem rá.
Összélmény 4 pont.
Sigil Galéria & Kávézó, NagymarosSigil Galéria & Kávézó, NagymarosSigil Galéria & Kávézó, NagymarosSigil Galéria & Kávézó, NagymarosSigil Galéria & Kávézó, NagymarosSigil Galéria & Kávézó, NagymarosSigil Galéria & Kávézó, NagymarosSigil Galéria & Kávézó, Nagymaros
Még több kép (5 db) >>
Átlagos 2024. november 19. 13:23egyedül járt itt
A Dunakanyar kertbüfé nem tartozott a legjobb élményeim közé, egy elég drága és nem kellően könnyed, foszlós fokhagymás lángost ettem itt, átlagos, kissé lepattant környezetben. Van töltött lángosuk is, ami jó pont. A lángos 1190 forint volt, nem igazán érte meg az árát, de belefér az átlagos át/érték arányba.
Dunakanyar Kertbüfé, NagymarosDunakanyar Kertbüfé, NagymarosDunakanyar Kertbüfé, NagymarosDunakanyar Kertbüfé, NagymarosDunakanyar Kertbüfé, NagymarosDunakanyar Kertbüfé, NagymarosDunakanyar Kertbüfé, NagymarosDunakanyar Kertbüfé, NagymarosDunakanyar Kertbüfé, Nagymaros
Még több kép (6 db) >>