Böngéssz a legfrissebb pákozdi értékelések között!

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 388 városban járt márFelfedező - 2699 helyen első értékelőNépszerű író - 1399 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 29708 feltöltött kép
Átlagos 2024. november 30. 9:52egyedül járt itt
Az Ermali pékség egyike a megszámlálhatatlan katonát számláló albán pékség-hadseregnek. Itt fagylalt is van, de nem azt kértem, hanem egy mákos levelest, mely 440 forintba került és pont olyan volt, mint amilyennek vártuk. Jópofa bicikliparkolójuk is van. 3 pont a hely, egyszer megfelelt a célnak.
Ermali Pékség, PákozdErmali Pékség, PákozdErmali Pékség, PákozdErmali Pékség, PákozdErmali Pékség, PákozdErmali Pékség, Pákozd
Még több kép (3 db) >>
2024. november 30. 9:46egyedül járt itt
A Szőlőskert fogadó és ízlelde egyben bár is, nem túl széles italválasztékkal. Jómagam egy Óvatos Duhaj becenévre hallgató Soproni IPAt kértem elvitelre, s helyben egy szódát, mivel autóval voltam, a sört tanácsosabb volt otthon meginni. A szóda 100 ft-ba került, a sör az 50 forintos betéttel együtt 790 ftba.
Szőlőskert Íz-Lelő, PákozdSzőlőskert Íz-Lelő, PákozdSzőlőskert Íz-Lelő, PákozdSzőlőskert Íz-Lelő, PákozdSzőlőskert Íz-Lelő, PákozdSzőlőskert Íz-Lelő, Pákozd
Még több kép (3 db) >>
2024. november 30. 9:38egyedül járt itt
Fülöp Árpád borozója egy teljesen elvarázsolt hely, olyan, mint egy vidéki otthon, gondolom azért, mert az is. Hordoz valamit a legendás Calgary hangulatából, de mindezt egyszerűbb kivitelben. A kínálat nem hordoz semmi extrát, sőt, szűk és kommersz, legalábbis sör és tömény tekintetében.
Fülöp Árpád Borozója, PákozdFülöp Árpád Borozója, PákozdFülöp Árpád Borozója, PákozdFülöp Árpád Borozója, PákozdFülöp Árpád Borozója, PákozdFülöp Árpád Borozója, PákozdFülöp Árpád Borozója, PákozdFülöp Árpád Borozója, PákozdFülöp Árpád Borozója, PákozdFülöp Árpád Borozója, PákozdFülöp Árpád Borozója, Pákozd
Még több kép (8 db) >>
Gyenge 2024. november 30. 9:32egyedül járt itt
A Jobb, mint otthon presszó jó nevet választott, valahogy kocsmában a sör is, a bor is jobban esik, mint otthon, a fröccsről nem szólva. Az italválaszték szerény, nagyipari multisörök, hatféle, főleg Heineken termékek, de van Borsodi is. Csak dobozban, csapolt sört nem tartanak. A borlap a borokról nem árulja el, hogy melyik pince készítette, a tömények kommerszek.
'Jobb mint otthon' Presszó, Pákozd'Jobb mint otthon' Presszó, Pákozd'Jobb mint otthon' Presszó, Pákozd'Jobb mint otthon' Presszó, Pákozd'Jobb mint otthon' Presszó, Pákozd'Jobb mint otthon' Presszó, Pákozd'Jobb mint otthon' Presszó, Pákozd'Jobb mint otthon' Presszó, Pákozd'Jobb mint otthon' Presszó, Pákozd'Jobb mint otthon' Presszó, Pákozd
Még több kép (7 db) >>
2024. november 30. 9:27egyedül járt itt
A Gabó cukrászdában már jártam valamikor a kétezertízes évek közepén, idén júliusban gondoltam betérek egy puncs fagyira. Jellemzően gyümölcsfagyikat eszem, de néha megkívánom ezt a jó retro ízt. A beltér nem változott, én legalábbis nem érzékeltem változást. A fagyi korrekt volt, marad a négy pont.
Gabó Cukrászda, PákozdGabó Cukrászda, PákozdGabó Cukrászda, PákozdGabó Cukrászda, PákozdGabó Cukrászda, PákozdGabó Cukrászda, PákozdGabó Cukrászda, PákozdGabó Cukrászda, PákozdGabó Cukrászda, PákozdGabó Cukrászda, PákozdGabó Cukrászda, PákozdGabó Cukrászda, PákozdGabó Cukrászda, Pákozd
Még több kép (10 db) >>
Átlagos 2024. november 30. 9:25egyedül járt itt
Az Oázis falatozó nem azonos az Oázis sörözővel, más a műfaj, más a kínálat, más a személyzet, más az órarend és más a bejárat, igaz, ugyanazon épület keretében működik. Tartanak készételeket, frissen sülteket, sült halat, leveseket és street food klasszikusokat.
Oázis Söröző & Falatozó, PákozdOázis Söröző & Falatozó, PákozdOázis Söröző & Falatozó, PákozdOázis Söröző & Falatozó, PákozdOázis Söröző & Falatozó, PákozdOázis Söröző & Falatozó, PákozdOázis Söröző & Falatozó, PákozdOázis Söröző & Falatozó, PákozdOázis Söröző & Falatozó, PákozdOázis Söröző & Falatozó, PákozdOázis Söröző & Falatozó, Pákozd
Még több kép (8 db) >>
Átlagos 2024. november 30. 9:23egyedül járt itt
A pákozdi Sport presszó egy semmi extrát nem nyújtó kocsma, már persze ha nem tartjuk extrának a tévét, a dekorációban szereplő trófeákat és a dartsot. Inkább italműfajban várnék extrát. Tartanak kisüveges Pilsner Urquell 690-ért, meg alkoholmentes Heinekent további kommersz sörök és tömények mellett.
Sport Presszó, PákozdSport Presszó, PákozdSport Presszó, PákozdSport Presszó, PákozdSport Presszó, PákozdSport Presszó, PákozdSport Presszó, PákozdSport Presszó, PákozdSport Presszó, PákozdSport Presszó, Pákozd
Még több kép (7 db) >>