Böngéssz a legfrissebb parádfürdői értékelések között!

2024. november 14. 4:34a párjával járt itt
Gyorsan és könnyedén lehetett bejelentkezni és elfoglalni a szállást az étkezések évek óta kiváló , a személyzet kedves, talpra esett, gyorsan és pontosan intézkednek, szolgáltatásaik sora szépen bővült. talán csak az Erzsébet szárny wellness részlege kicsi ennyi vendég számára , a jövőben bővítésre szorul mindkét szárny wellness befogadó részlege.
2024. november 5. 9:46a párjával járt itt
A legutóbbi kommentek alapján kicsit tartottam a helytől, de alapvetően kellemes csalódás volt!
A svédasztalos étkezés bőséges, széles körű: mindenki találhat a maga számára megfelelőt.
A személyzet kedves, figyelmes.
Sajnos a lift nem működött "pár napig" (már előttünk és utánunk sem).
A wellness részleg valójában nem csendes pihenésre való. Kár, pedig a környezet adná magát. . .
2024. október 30. 17:50gyerekekkel járt itt
Unokámmal két napot töltöttünk az Erzsébet Park Hotelben. Mivel már többször jártunk itt, és mindig szinte 100 százalékosan meg voltunk elégedve, most volt egy kis csalódás. Kicsi és kényelmetlen szobát kaptunk , a lift nem működött, a Zsuzsanna wellness részlegén nem működött a jakuzzi. Minden mással teljesen meg voltunk elégedve.
2024. október 16. 7:29a párjával járt itt
Az élmény medence jó volt a víz hőfoka lehetett volna nagyobb /32/. Sajnos csak egy jakuzzi üzemelt,ami állandóan foglalt volt, Hétvégén az étkező nyitáskor zsúfolt, nem tudom nem e lehetséges felkérni a a vendégeket az étkezési idő megosztására vagy részükre ezt ajánlani.
Kiváló 2024. október 12. 22:59a párjával járt itt
Az étkezés nagyon jó volt, mely választékban és minőségben is kifogástalan. Mindig volt olyan étel, amelyet még otthon is szerettem volna fogyasztani. 4 éjszaka voltunk ott, apartmannt foglalatunk, mely minden igényünknek megfelelt. Mozgássérült vagyok, fontos volt számomra, hogy a liftekkel a mozgást mindig meg tudtuk oldani.
Kiváló 2024. október 5. 20:23a párjával járt itt
A szálloda nagyon szép környezetben található. Nyári szezonban szabadtéri medence is üzemel. Mi ősszel voltunk, így most a belső wellness medencéket és a szaunát vettük igénybe. De hűvösebb időben is érdemes kimozdulni a szállodából és a környéket bejárni, élvezve a tiszta levegőt.
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 21 városban járt márNépszerű író - 29 hasznos szavazat1 évnyi aktív tagság
Kiváló 2024. október 4. 15:41családjával járt itt
Könnyen megközelíthető, és szép helyen van. Ragyogó tisztaság, kényelmes szobák. Az ellátás kifogástalan, gazdag választéku reggeli és vacsora. A személyzet kedves és segítőkész. Mindkét wellness igazi felüdülést jelent. A környéken sok érdekes látnivaló van. Mindenkinek jószívvel tudom ajánlani.
Kiváló 2024. szeptember 28. 10:57a párjával járt itt
A szobaasszonyok a felszolgálók, recepciósok nagyon kedvessek udvariassak voltak. A wellness részleg a szálló méretéhez egy kicsit kicsi volt. Sok vendég és a nem működő medence el vette a kedvünket a wellness használatától. Vacsora után viszont a Zsuzsanna részlegben már kényelmesen lehetett használni mindent.
Kiváló 2024. szeptember 26. 11:44a párjával járt itt
A wellness részlegben zavaró volt, hogy nem figyelmeztették a vendégeket a tusolásra, mielőtt bemennek a medencébe. Ezenkívül többen papucsban ültek be a szaunába ill. az aromakabinba is. Szükséges lenne figyelmeztető feliratot elhelyezni a megfelelő helyeken. A személyzet nagyon barátságos volt, igyekeztek minden kérést teljesíteni.