Böngéssz a legfrissebb parádfürdői értékelések között!

Kiváló 2025. január 14. 16:39a párjával járt itt
Harmadik alkalommal vettük ígénybe az Erzsébet Hotel szolgáltatásait. A fogadtatás kedves, a bejelentkezés zökkenőmentes volt. A szoba tiszta, kellemesen berendezett, kényelmes pihenést biztosított. Az ellátás kifogástalan, gazdag választéku volt a reggeli és a vacsora is. A pincérek kedvesek, figyelmesek, udvariasak voltak.
Időpazarlás 2025. január 13. 7:58a párjával járt itt
Mi tegnap voltunk, átvágtak a pénztárnál is, 6000 Ft- ot kért el, blokkot nem adott és 1500.Ft volt kiirva , a neten meg 1200 ft/ fő a felnőtt jegy így 3600 Ft- al vágtak át minket . Az istállóból egy morcos istállófiú kiküldött minket . Nagyon rossz élmény volt , nem ajánlom senkinek!!!!!!!!
Időpazarlás 2025. január 13. 7:53gyerekekkel járt itt
Nem volt nagy élmény...le akartak húzni a bennünket. A kiírt belépő dupláját kérték el ráadásul kb. 8 és fel perc alatt végigjártuk....és még a lovaktól is kiküldtek...hát ennyi. Szerintem gondolja meg mindenki, hogy megnézi-e...Üdv!;T
Kiváló 2025. január 13. 7:36a párjával járt itt
Összességében tetszett minden a szállodában , az ételek bőségesek, finomak a szobák kényelmesek , csak kicsit hiányoltam a helyi népi, gasztronómiai hagyományok megjelenését az ételekben, meg a szállodában valamilyen formában !
A dolgozók kedvesek segítőkészek mindent megtesznek hogy kellemes legyen a pihenésünk!
2025. január 2. 10:49gyerekekkel járt itt
"KÉT ÜNNEP KÖZTI IDŐTÖLTÉS: lelki fáradtság kipihenéseként"
Sajátosnak mondható az összeállításunk: a jelenlétünk! --
Ugyanis anya-fia- =azaz 77:43-életkorhoz-voltunk-ahol a már felnőtt gyermekemnek volt szüksége egyfajta kikapcsolódásra! ? Az "összetételt" előre jeleztem-kérve a "francia ágy" mellőzését !
Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 86 városban járt márFelfedező - 104 helyen első értékelőNépszerű író - 988 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagság
Kiváló 2024. december 24. 11:00a párjával járt itt
Október elején töltöttünk el 4 napot a szállodában, már többször terveztük a felkeresését, most jött el az idő. A szálloda szép hely fekszik, a két rész közti átjáróból a Kékes tetőre is szép kilátás nyílik. A buszmegálló a szálloda előtt van, így tömegközlekedéssel is jól megközelíthető.
2024. december 14. 20:03a párjával járt itt
Örülök, hogy a Zsuzsanna szárnyat választottuk, újabb és tisztább, az ízlésemnek jobban megfelelt és csendesebb, mint az Erzsébet szárny, még a személyzet is vidámabb. A legjobban a tágas és tiszta szoba és fürdőszoba tetszett, a bútorok minden igényünket kielégítették.
2024. december 13. 8:54a párjával járt itt
Amikor megérkeztünk nagyon hideg volt a szobában, amikor ezt megreklamáltuk közölték hogy nemrég kezdtek fűteni mert akkor nyitották meg azt a szárnyat. A wellness termei sem voltak valami túlfűtöttek. A medencék vizhőmérséklete is nagyon alacsony volt. Az úszó medence eszkimóknak és jegesmaciknak megfelelt. Az ételek finomak voltak. A személyzet kedves szolgálatkész volt
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 22 városban járt márNépszerű író - 29 hasznos szavazat1 évnyi aktív tagság
Kiváló 2024. december 11. 18:10a párjával járt itt
Most sem csalódtunk, Kellemes a Hotel, kényelmes volt a szobánk. Színvonalas, gazdag választéku az ellátás. A wellness részlegben már működött a csobbanó és a Zsuzsanna szárnyban a jakuzzi is. A személyzet most is kedves és előzékany! A nyugdíjas kedvezmény nagyon csábító, ide máskor is jövünk. Jó szívvel ajánlom mindenkinek.
2024. november 22. 14:58a párjával járt itt
Alapvetően minden rendben volt: jó szálloda, kitűnő elhelyezkedés, nem kiemelkedően jó, de finom étkezés, nagyon jó wellness stb. A személyzetre sem mondhatok egy rossz szót sem: teljesen korrekt módon tették a dolgukat. Ugyanakkor hiányoltam egy-egy mosolyt, kedvességet, szívélyességet - olyasmit, ami tényleg megszépíti az ember napját, ami különlegessé teszi a helyet.